Начало / Почивки / Почивки - Минск

РЕХАБИЛИТАЦИЯ И БАЛНЕОЛЕЧЕНИЕ В САНАТОРИУМ БЕЛАЯ РУС – БЕЛОРУСИЯ

Номер на оферта

/

230056

Дати & цени

Цената включва

Лекарски преглед при постъпването в санаториума и още два пъти по време на назначените процедури. Настаняване в избрания вид стая.Изхранването в санаториума е 4 пъти на ден на една смяна на сет меню, а за едноместните стаи "супериор" изхранването на "бюфет" и включва диетични и вегетариански ястия, възможно е да има индивидуален избор на ястия. Назначените от лекар процедури.

Цената не включва

Допълнителни услуги: сауна, плувен басейн, фитнес зала, билярд, тенис корт, велосипеди под наем, катамаран, ски, стикове за скандинавско ходене.
Самолетен билет или билет за влак;
виза, за пътуващите с влак;
медицинска застраховка;
трансфер от Минск до санаториума и обратно- заплаща се на място;
лични разходи;
транспортни лазходи по време на престоя в санаториума.

Програма на пътуването

Санаториум " Белая Рус " е на катедра" Финанси и логистика " към Министерство на вътрешните работи на Република Беларус "
Местоположение:
Държавното предприятие "Санаториум" Белая Русь "е разположено в Минска област, Мяделски район, кв. Нароч, ул." Лесна ", 4. Санаториумът се намира в борова гора на 300 метра от живописното езеро Нароч, най-голямото в Република Беларус.
Медицински профил на санаториум "Белая Русь":
Болести на кръвоносната система
Заболявания на храносмилателните органи
Заболявания на опорно-двигателния апарат и съединителната тъкан
Медицинско лечение в санаториума:
Включва повече от 150 вида процедури, включително: физиотерапия, терапия с лечебна кал, функционална диагностика, диетология, фитококтейли, терапевтичен масаж, вани за физиотерапия, криотерапия, ароматерапия и др. На територията на санаториум "Белая Русь" има два извора с минерална вода:
Извор # 1 - умерено минерализирана сулфатно-натриева хлоридна вода, общо количество разтворени соли 6 g / l, за вътрешна употреба.
Извор # 2 - умерено минерализирана сулфатно-натриев хлоридна вода, общо количество разтворени соли 15 g / l, за външна употреба.
Срок за лечение почивка в санаториума "Белая Русь": пристигания всеки ден, за произволен брой дни:
Повече от 6 дни, програми с лечение, програми с медицинска диагностика и здравни процедури (10-12 дни),.
Капацитетът на санаториума е 301 места. Санаториумът работи целогодишно.
Санаториумът се състои от пет сгради, които за удобство са свързани помежду си. В две от сградите има следните видове стаи : 1-местна, 1-местна "супериор", 2-местна, 2-местен двустаен "апартамент", медицинска сграда с водолечебница, административна сграда с кухня, спортна зала за 160 души. - културен и развлекателен комплекс с бална зала.
В санаториума има и 6 къщи от хотелски тип, с луксозни стаи - 2 стаи супериор + и 8 луксозни стаи, две от тях са мезонети на две нива, в които могат да се настанят семейства от 6 или повече човека.
Изхранване:
Изхранването в санаториума е 4 пъти на ден на една смяна на сет меню, а за едноместните стаи "супериор" изхранването на "бюфет" и включва диетични и вегетариански ястия, възможно е да има индивидуален избор на ястия.
Екскурзии и развлечения:
Можете да научите за богатата история на района на Нароч, да посетите историческите забележителности на Беларус. На вашите услуги: автобусни и пешеходни екскурзии, на които ще се запознаете с най-интересните паметници на архитектурата на 16-17 век, можете да видите водно-ледниковия релеф на уникалните по своята красота "Сини езера", да посетите католически и православни светилища, да докоснете чудотворна икона. Можете да се насладите на плодовете и зеленчуците, отглеждани в района на Нароч, да гледате концерти на популярни професионални изпълнители и самодейни групи. Надяваме се, че почивката в курорта ще ви даде много положителни емоции.
Задължително при постъпването се предоставят: кръвни изследвания- пълна кръвна картина, СУЕ,а също така изследване на урина и електрокардиограма. За жените задължително бележка за преглед от гинеколог.

Цена в евро от човек за 12 нощувки 01.07 до 25.08.2019г.
Двойна стая стандарт - 696€
Двойна стая супериор- 912€
Единична стая стандарт-756€
Стая лукс- 828€
Супериор + в къща 1/1, 1/2 - 780€
Допълнително легло в стаята супериор- 732€
Апартамент- къща 1,2, 3,4,6 - 864€
Допълнително легло в апартамента- 804€
ЦЕНАТА В БЪЛГАРСКИ ЛЕВА СЕ ИЗЧИСЛЯВА В ЗАВИСИМОСТ ОТ КУРСА ЛЕВ – ЕВРО НА ПОЩЕНСКА БАНКА

Фирма Балкан Балтик Тур не носи отговорност за достоверността на информацията за условията на живот и лечение в санаториума, предоставена ни от нашите белоруски партньори.

Внимание : ТО „Балкан Балтик Тур” си запазва правото на промени в цените и програмата, поради независещи от него причини, и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

Допълнителна информация

Деца до 14 г. с посещение на басейн без лечение-480€-12 нощувки

Тагове

Оферти - Беларус |  Оферти - Минск |  Почивки - Беларус |  Почивки - Минск |  Спа почивка 2024 - Беларус |  Спа почивка 2024 - Минск

Избрани оферти