Начало / Почивки / Почивки - Ларнака

СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ В КИПЪР-ПРОМО ЦЕНИ ОТ 259 ЕВРО/С ПОЛЕТИ И ХОТЕЛИ

Номер на оферта

/

230369

Дати & цени

Цената включва

Двупосочен самолетен билет за директен полет София-Ларнака-София
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
3, 4 или 5 нощувки със закуски в хотели по избор
1 брой ръчен багаж, с тегло до 10 кг и максимални размери: 40 x 30 x 20 см

Цената не включва

Приоритетно качване на борда: 45 лева на човек, в двете посоки/заплаща се при резервация/. Позволява да качите на борда допълнителен багаж с максимални размери 55 х 40 х 23 см + малък багаж с размери 40 х 30 х 20 см
Чекиран багаж, до 20 кг: 165 лева в двете посоки
Чекиран багаж, до 32 кг: 200 лева в двете посоки
Индивидуален трансфер: 25 евро на човек, в двете посоки
Такса за запазени места в полетите и ранно чекиране – по 30 лева на човек, в двете посоки/заплаща се при резервация/. В случай, че не желаете да запазим места, чекирането и получаването на бордните карти, може да бъде извършено най-рано 48 часа, преди датата на полета.
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро: 7 – 9 лева на човек /за лица до 65 години/

Програма на пътуването

ДАТИ И ЦЕНИ:



02.09 – 08.09.2019 / 6 нощувки – хотел Elysso 2*: 379 евро или хотел Flamingo Beach 3*: 479 евро!



04.09 – 08.09.2019 / 4 нощувки – хотел Elysso 2*: 329 евро или хотел Achilleos 3*: 409 евро!



04.09 – 09.09.2019 / 5 нощувки – хотел Elysso 2*: 369 евро или хотел Achilleos 3*: 459 евро!



06.09 – 09.09.2019 / 3 нощувки – хотел Elysso 2*: 299 евро или хотел Achilleos 3*: 359 евро



20.09 – 23.09.2019 / 3 нощувки – хотел San Remo 2*: 259 евро или хотел Frangiorgio 3*: 329 евро!



20.09 – 25.09.2019 / 5 нощувки – хотел San Remo 2*: 299 евро или хотел Sveltos 3*: 379 евро!



22.09 – 25.09.2019 / 3 нощувки – хотел San Remo 2*: 249 евро или хотел Rise 3*: 279 евро!



22.09 – 27.09.2019 / 5 нощувки – хотел San Remo 2*: 299 евро или хотел Rise 3*: 359 евро!





Цените са в евро на човек и включват:

Двупосочен самолетен билет за директен полет София-Ларнака-София
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
3, 4 или 5 нощувки със закуски в хотели по избор
1 брой ръчен багаж, с тегло до 10 кг и максимални размери: 40 x 30 x 20 см




Цената не включва:

Приоритетно качване на борда: 45 лева на човек, в двете посоки/заплаща се при резервация/. Позволява да качите на борда допълнителен багаж с максимални размери 55 х 40 х 23 см + малък багаж с размери 40 х 30 х 20 см
Чекиран багаж, до 20 кг: 165 лева в двете посоки
Чекиран багаж, до 32 кг: 200 лева в двете посоки
Индивидуален трансфер: 25 евро на човек, в двете посоки
Такса за запазени места в полетите и ранно чекиране – по 30 лева на човек, в двете посоки/заплаща се при резервация/. В случай, че не желаете да запазим места, чекирането и получаването на бордните карти, може да бъде извършено най-рано 48 часа, преди датата на полета.
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро: 7 – 9 лева на човек /за лица до 65 години/


УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

– СВОБОДНИТЕ МЕСТА НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ В ПОЛЕТИТЕ И ХОТЕЛИТЕ, СА СИЛНО ОГРАНИЧЕНИ И ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА ВСЯКА КОНКРЕТНА ДАТА НА ПЪТУВАНЕ!!!

ПО-РАННОТО РЕЗЕРВИРАНЕ, ГАРАНТИРА ЗАПАЗВАНЕ НА ОФЕРИРАНИТЕ ЦЕНИ. АКТУАЛНИ СА КЪМ ДАТА – 27.08.2019!

*При запитване, ще предложим цена за настаняване на 3-ти възрастен и 1 или 2 деца.

*Освен изброените хотели, предлагаме настаняване и във всички останали градове на острова и голям избор от 3*/4*/5* хотели. Моля, свържете се с нас.





Полетно разписание:

София 06.00 ч – Ларнака 08.05 ч

Ларнака 08.45 ч – София 11.05 ч





Информация за хотелите:



Хотел Livadhiotis City3*

http://www.livadhiotis.com/

Хотел Livadhiotis City е с централно местоположение в Ларнака, на 100 метра от известния плаж Финикудес. Хотелът предлага безплатен Wi Fi, бар и стаи с балкон и сателитна телевизия.

Климатизираните стаи разполагат с телевизор с плосък екран, уреди за гладене, сейф, сешоар и кафе машина. Има специален душ за хора с намалена подвижност с инвалидни колички. Осигурен е безплатен Интернет.

Започнете деня си с континентална закуска. Лоби барът Caf? Blu създава спокойна обстановка, където да се насладите на напитки или леки закуски.

Любезният персонал ще Ви помогне с организиране на планинска екскурзия или джип сафари. Може да наемете кола или велосипед.

Яхтеното пристанище на Ларнака и църквата „Свети Лазар“ са на по-малко от 500 метра. Летище Ларнака е на 10 минути с кола. На разположение на гостите е безплатен самостоятелен паркинг.



Хотел Rise 3*

https://therisehotel.com/rise-hotel

Rise Hotel се намира в сърцето на град Ларнака и е на 5 минути пеша от известния плаж Финикудес. Хотелът предлага модерно декорирани стаи и суити с безплатен WiFi. На разположение на гостите са бюфет ресторант с международна кухня, кафе/бар лаундж и открита тераса.

Стаите и суитите в Rise Hotel са климатизирани и разполагат с LCD телевизор със сателитна телевизия, удобства за приготвяне на чай и кафе, както и със сейф. Мраморната баня е оборудвана с луксозни тоалетни принадлежности. Някои помещения за настаняване имат балкон.

На кратко разстояние ще намерите много ресторанти, барове и супермаркети. Археологическият музей е само на 100 метра от хотела, а международното летище на Ларнака – на 20 минути с кола.



Хотел Achilleos City 3*

https://www.achilleoshotel.com/

Хотел Achilleos City се намира в центъра на град Ларнака, само на 50 метра от плажа Финикудес. Предлага климатизирани помещения за настаняване с безплатен достъп до Wi-Fi интернет.

Стаите на хотел Achilleos са декорирани в земни нюанси и разполагат с елегантно обзавеждане. Те са оборудвани с телевизор, минибар и кафеварка. Някои стаи включват също и хидромасажна вана.

Гостите могат да закусят на терасата на покрива на хотела, докато се наслаждават на панорамен изглед към града и морето. В близост ще откриете много ресторанти и крайбрежни кафенета.

Освен това има напълно оборудван бизнес център и конферентна зала.

Международното летище на Ларнака е само на 10 минути с кола от хотел Achilleos City. Град Никозия е на 45 километра. Има безплатен частен паркинг на място.



Хотел Sveltos 3*

http://www.sveltoshotel.com/

Хотел Sveltos се намира в Ларнака, на 200 метра от плажа. На разположение на гостите има басейн с обзаведена тераса за слънчеви бани. Хотелът предлага безплатен Wi-Fi достъп в общите части и стаи с балкон с изглед към басейна или сушата.

Всички реновирани и климатизирани стаи са оборудвани със сателитна телевизия. В банята има сешоар. Срещу допълнително заплащане се предлага хладилник.

Развлекателните и спортни съоръжения включват игрище за тенис и баскетбол. Има също игрална зала с билярдна маса и дартс. Децата могат да се забавляват на детската площадка.

Закуската е включена в цената и се сервира в ресторант Fanari. В бар-ресторанта до басейна се сервират коктейли и традиционни кипърски ястия. Често се организират тематични вечери с барбекю и музика.

Персоналът владее различни езици и е на разположение денонощно. Той предлага информация за района. Международно летище Ларнака е на 10 километра. Хотел Sveltos е на седем километра от центъра на града. Осигурен е безплатен паркинг на място.



Хотел Amorgos Boutique 3*

http://amorgoshotel.com/

Този модерен бутиков хотел се радва на удобно местоположение в центъра на курорта Ларнака, само на 100 метра от плажа и търговския център. Предлага съвременни помещения за настаняване и предоставя възможност за безплатно ползване на частен паркинг.

Бутиков хотел Amorgos Boutique предлага на Ваше разположение разнообразие от модерни и елегантни стаи. Персоналът осигурява топло посрещане, като при пристигане получавате безплатно плодове, вино и минерална вода. Можете също да се възползвате от безплатния частен паркинг на хотел Amorgos.

Всяка стая се отличава с индивидуален дизайн и е декорирана с пищни тъкани и съвременно дизайнерско обзавеждане. Специално внимание е обърнато също на Вашия комфорт. Осигурени са качествени матраци и възглавници по най-висок стандарт, за да можете да се насладите на чудесен нощен сън.

Бутиков хотел Amorgos е само на крачки от основните атракции на Ларнака и от голямо разнообразие от ресторанти и барове, както и от известната крайбрежна улица на Ларнака, обточена с палми. След ден, прекаран в разглеждане на забележителности и срещи, можете да си починете в приветливия коктейлен бар и салон на хотел Amorgos.



Hotel San Remo 2*+

http://sanremocyprus.com/en/index.html

Това място за настаняване е на 12 минути пеша от плажа. Разположен в Кипър, хотел San Remo е на по-малко от 500 метра от залива Ларнака. Той предосавя открит басейн с тераса на релаксция на слънце и предлага климатизирани стаи с мебелирани тераси.таите имат самостоятелна баня и семпло обзавеждане. Оборудвани са с телевизор със сателитни канали. Сешоари се предлагат за ползване при поискване.Сутрин се сервира континентална закуска. Хотел San Remo притежава открит ресторант с регионална кухня и бар, който предлага освежаващи напитки.



Hotel Elysso 2*+

https://www.booking.com/hotel/cy/elysso.bg.html

Това място за настаняване е на 12 минути пеша от плажа. Хотел Elysso е разположен на 500 метра от центъра на Ларнака и предлага стаи, някои от които с балкон. Разполага с басейн на покрива с панорамен изглед към Ларнака. В цялата сграда е осигурен Wi-Fi интернет достъп.

Всички стаи са климатизирани и с дървена подова настилка. Разполагат с телевизор с плосък екран. Самостоятелните бани са оборудвани с душ. Осигурен е и румсървис.

Гостите могат да релаксират на терасата за слънчеви бани до басейна или да поръчат коктейли от бара до басейна на покрива на хотела.

Хотел Elysso се намира на 15 минути път с кола от международно летище Ларнака. Плажът е отдалечен само на 750 метра. Осигурен е безплатен самостоятелен паркинг на място.

Тагове

Оферти - Кипър |  Оферти - Ларнака |  Почивки - Кипър |  Почивки - Ларнака |  Last minute оферти - Кипър |  Last minute оферти - Ларнака

Избрани оферти