Начало / Почивки / Почивки - Мале

СЛЪНЧЕВИ МАЛДИВИ ПРЕЗ 2018 С ЛАЛЕ ТУР ! ОТПЪТУВАНЕ ВСЯКА НЕДЕЛЯ!

Номер на оферта

/

210931

Дати & цени

Цената включва

8 нощувки с вкл. закуски в хотел 4*;
Самолетен билет на АК Qatar Airways с 30кг чекиран багаж и 10кг ръчен с вкл. летищни такси;
медицинска застраховка Помощ при пътуване с покритие 4000 евро

Цената не включва

Разходи от личен характер
Допълнителни екскурзии
Сити такса – заплаща се в хотела
Вечеря – 20 USD на ден, заплаща се по желание
Трансфери с моторна лодка- 30$ в посока на човек
допълнителни екскурзии по желание

Програма на пътуването

Ако сте се интересували от тези места, сигурно знаете, че повечето туристи отсядат в затворени комплекси, където се радват на обслужване "всичко включено в цената", но това не им дава възможност да видят как живеят местните хора и да опознаят околните острови и морски забележителности.

Затова, на база собствения си опит, ние Ви предлагаме да се настаните на сравнително големия остров Маафуши, в близост до Мале, както и до затворени комплекси, но с чудесен туристически плаж, дискотека, заведения и възможности за много морски спортове.

Малдиви – раят на Земята, най-отпускащото място на света. Това е едно от местата на Земята, където дъхът ти спира. Топли, кристално чисти и прозрачни води, коралови рифове и многообразие от морски обитатели, уединението на бунгалата, запомнящите се изгреви и залези, прекрасната видимост под водата, понякога превишаваща 50 метра и температурата на водата 27-28 С през цялата година, правят мястото необикновено привлекателно за любителите на морския свят, гмуркането и шнорхелинга.


ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН:
Отпътуване от летище София, Терминал 1. Полет СофияМале с Катарски авиолинии. Пристигане в Мале на следващия ден. Трансфер до хотела с моторна лодка. Нощувка.

ВТОРИ – ОСМИ ДЕН:
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за допълнителни екскурзии. Нощувка.

ДЕВЕТИ ДЕН:
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището в Мале за обратен полет МалеСофия.


Velana Beach Hotel **** - от 929 Евро

http://www.velanahotels.com/



Velana Beach Maldives се намира на плажа в Maafushi, на 26 км от Мале. Хотелът предлага съоръжения за барбекю и морски изглед. На разположение на гостите има снекбар.

Всички стаи в хотела са оборудвани с климатик и телевизор с плосък екран със сателитни канали. В някои помещения за настаняване има и кът за сядане.

Рецепцията е отворена денонощно.

Този хотел предлага съоръжения за водни спортове и безплатно ползване на велосипеди. В околността има възможност за многобройни занимания, сред които гмуркане с шнорхел и уиндсърфинг.

В непосредствена близост до хотела е страхотният италиански ресторант "Велана" който може да придаде много изискан привкус на ваканцията Ви!



Kaani grand seaview **** - от 999 Евро

http://www.kaanigrand.com/



Хотел Каани е на 1 минута пеша от плажа. Kaani Grand Seaview се намира в атола Южно Мале, на 25 километра от град Мале, включва СПА център, фитнес център и конферентна зала.

Стаята с изглед към морето разполага със самостоятелен балкон, климатик, персонален сейф, минибар и плоскоекранен телевизор с кабелни канали. Има удобства за безплатно приготвяне на кафе и чай. Екстрите включват безплатни тоалетни принадлежности и сешоар.

Ресторантът на място се намира точно срещу плажа Bikini Beach. Тук ще се насладите на ястия от западната кухня, докато се любувате на изглед към синята лагуна.

Персоналът на 24-часовата рецепция може да Ви съдейства при организирането на трансфер от/до летището, а също да ползвате помещение за съхранение на багаж и да се включите в екскурзиите, предлагани в туристическия център на място.

В района има възможност за различни занимания, сред които колоездене и гмуркане с шнорхел или акваланг. В хотела се осигуряват велосипеди за безплатно ползване. Международно летище Мале е най-близкото летище и се намира на 25 километра от Kaani Grand Seaview.

ВАЖНО! ПЪТУВАНЕТО Е ИНДИВИДУАЛНО, КАТО ЦЕНИТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ ПРЕДИ ЗАКУПУВАНЕ НА ПАКЕТА! ВЪЗМОЖНО Е НАСТАНЯВАНЕ В ДРУГИ ХОТЕЛИ, КАКТО И ЗА ДРУГИ ПЕРИОДИ НА ПЪТУВАНЕ!

Тагове

Оферти - Малдиви |  Оферти - Мале |  Почивки - Малдиви |  Почивки - Мале |  Екзотична почивка 2024 - Малдиви |  Екзотична почивка 2024 - Мале

Избрани оферти