Начало / Почивки / Почивки - Св. Константин и Елена

СПА х-л Азалия 4* Св.Константин и Елена - 75 лв. на Ултра Ол инклузив

Номер на оферта

/

203369

Дати & цени

Програма на пътуването

http://www.nedatours.com/bg/catalog/category23/item79.html

Балнео хотел Азалия Медикъл СПА се намира в най-стария курорт по Северното черноморие Св. Св. Константин и Елена и е разположен на самата плажната ивица. Тук можете да се насладите на удобство, спокойствие и отлични условия за незабравима ваканция.

Описание на хотела:
Балнео хотел Азалия Медикъл СПА е модерен хотелски комплекс, предлагащ уникално съчетание на нетрадиционна архитектура, забележителна морска панорама и златни плажове. Хотелът предоставя отлични възможности за почивка на духа и тялото.
Балнео хотел Азалия Медикъл СПА разполага със стилно обзаведен основен ресторант с капацитет 290 места, от който 120 на открита тераса над морските вълни. Просторният салон на Ресторант Менюто включва съвременна национална и континентална кухня. На място може да се насладите на шоу-кукинг - майсторстово на специалистите. Закуска и вечеря на бюфет с разнообразни ястия и екзотичното А ла карт меню оставят приятен спомен и задоволяват всички вкусови предпочитания.
Просторен лоби-бар във фоайето на хотела, разполагащ със 100 места и тераса към външния басейн. Лоби барът предлага богат асортимент екзотични аперетиви и коктейли.
Снек-бар Музикален плаж е разположен на открития басейн под ефектна тента. Менюто включва свежи сезонни салати и фрешове, и богато рибно меню. Капацитетът на снек-бар Музикален плаж е 80 места.
Атрактивен бар-басейн, свързан със Spa - центъра на хотела, на който можете да поръчате Вашето питие удобно разположени в басейна. Капацитетът на екзотичния бар е 30 места.
Най-новото предложение с дъх на канела...
Във ВИП салон Синамон ще се насладите на стилен интериор, дискретна атмосфера, подбрани ястия от европейската и италианската кухни, селекция от вина и напитки. Капацитет - 30 места. Местоположение - 2 етаж с вход от основния ресторант.
Изключително подходящ за бизнес срещи и малки тържества.
Забързаното градско ежедневие рязко контрастира със спокойствието и лежерния уют на джакузи бар Verdi Beach. Потопете се в бълбукащото удоволствие на джакузито под плясъка на морските вълни и музика в стил Lounge и Chill Out.
Verdi Beach очарова със съчетанието: сепаре на плажа – джакузи пред сепарето и несъмнено ще е хит сред тези, които ценят свободното си време и знаят как да си дадат почивка и наслада на сетивата.
Комплексът разполага с конферентна зала (оборудване – всичко без симултанен превод), тип киносалон, с капацитет 80 места.

Описание на стаите:
Балнео хотел Азалия Медикъл СПА предлага на своите гости 235 просторни двойни стаи с изглед към морето, централно климатизирани с възможност за индивидуално настройване на температурата. 9 етажният комплекс разполага с панорамен асансьор и хеликоптерна площадка. Стаите са оборудвани по всички изисквания на съвременния турист с мини-бар, телевизор със сателитни програми, електронно заключване на вратите, баня с вана, душ, телефон и сешоар, просторна тераса.

Спорт / Забавления:
Балнео хотел Азалия Медикъл СПА предоставя отлични възможности за почивка на духа и тялото:
* Външен басейн
Откритият басейн е разположен на различни нива с топла минерална вода ~ 30 С. През топлите летни дни може да се включите в истинска водна фиеста - водна пързалка, слънчеви тераси с шезлонги и чадъри и разбира се, снек-бар Музикален плаж, където може да опитате свежи фрешове. Размерите на бесейна са: дължина ~ 25 м; дълбочина – max - 160 см, min – 90 см., а има и специално проектиран детски сектор за най-малките посетители.
* Вътрешен басейн
Вътрешният басейн с минерална вода е част от Wellness и Spa центърът на хотела. Размерите са: дължина ~ 25 м, дълбочина – 130 см. Обстановката ще Ви предразположи да опитате и от останалите услуги на SPA центъра на хотел Азалия.
* Сауна
Сухият и горещ въздух действа възстановяващо и укрепващо за организма, като провокира отделянето на токсини. Сауната е идеалното средство против ежедневния стрес и наднорменото тегло.
* Парна баня
Парна баня с висока влажност на въздуха, изградена по стара ориенталска традиция от мрамор. Леки ароматни есенции се грижат за Вашето настроение и създават отпускаща атмосфера. За разлика от сауната въздухът не е толкова горещ, което прави процедурата подходяща дори и за хора със сърдечни и дихателни проблеми. Хотелът предлага и консултация със специалист за Ваше спокойствие.
* Фитнес зала
Съвременният дизайн, модерното оборудване, отличната вентилация, професионалното наблюдение и помощ са само част от предпоставките за провеждане на перфектна тренировка и интензивен отдих. Задоволява естествената необходимост от движения при съвременния застоял начин на живот. Разнообразни уреди дават възможност за изолирано натоварване на отделни мускулни групи или на цялото тяло.
* Вани
- Перлена вана
- Вихрова вана
- Комбинирана вана с ароматни масла, соли и билки
- Подводен масаж /тангентор/
- Хидротерапия с продукти на Thal’ion
- Вани с продукти Kneipp
- Подводен масаж – вана със затополена морска вода. Тази процедура е с изключително релаксиращо и възстановяващо действие. Нежните струи на водата масажират вашето тяло и снабдяват организма с всички ценни минерали и микроелементи. Комбинира се с добавки от масла, мирконизирани морски водорасли и билки.
* Масажи
Класически
- Частичен ръчен масаж
- Цялостен ръчен масаж
- Частичен арома масаж
- Цялостен арома масаж
Уелнес
- Частичен масаж с продукти Kneipp
- Масаж с шоколад
- Масаж с мед
- Масаж с екстракт от гроздови семена
Лечебни
Масажна яка
- Рефлекторен масаж
- Антицелулитен масаж
- Съединително-тъканен масаж
Класически ръчен масаж – частичен и цялостен - това е класическият европейски масаж, който се прилага с цел тонизиране или релаксиране на организма. Чрез него се разнасят продуктите на умората, засилва се имунната система, подобрява се кръвообращението в кожата, подкожието и мускулите, подобрява се дейността на нервната система.
* Терапии
- Хот стоун
- Терапия с шоколад
- Терапия с мед
- Винена терапия
- Аюрведа - Широдара
- Сабай (подмладяваща с камъни)
- Терапия Бали (лице)
- Терапия Бали (тяло)
* Калолечение
- Частично калолечение (крайник)
- Тип панталон
- Цялoстно калолечение

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Св. Константин и Елена |  Почивки - България |  Почивки - Св. Константин и Елена |  Почивка на море 2024 - България |  Почивка на море 2024 - Св. Константин и Елена

Избрани оферти