Начало / Почивки / Почивки - Анкона

Самолетна почивка на езерото Гарда - 7 нощувки

Номер на оферта

/

193818

Дати & цени

Цената включва

• Самолетен билет София – Анкона – София;
• Чекиран багаж до 20 кг и 7 кг ръчен багаж с размери 60х40х30 см;
• 6 нощувки със закуски в хотел San Marco 3* или подобен за дата 05.07.2017 и хотел Adria 3* или подобен за дата 13.09.2017;
• 1 нощувка със закуска в хотел Sacramora 3* в Римини или подобен;
• 7 вечери в хотелите;
• Транспорт с лицензиран автобус;
• Екскурзоводско обслужване по целия маршрут на български език;
• Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;

Цената не включва

• Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета. Цените са калкулирани с параметри 450$/ тон и 1 евро = 1.15 долара;
• Допълнителна екскурзия до Верона и Падуа: 55 лева / 40 лева за деца до 11.99 години (при минимум 15 човека);
• Допълнителна екскурзия до Сирмионе и Виченца: 55 лева / 40 лева за деца до 11.99 години (при минимум 15 човека);
• Трансфер хотел – Гардаленд – хотел: 20 лева / 10 лева за деца до 11.99 години (при минимум 15 човека);
• Вход в увеселителния парк Гардаленд: 60 лева. Цената е за възрастни и деца и подлежи на препотвърждение!
• Допълнителна екскурзия до Мадона ди Кампильо: 40 лева / 25 лева за деца до 11.99 години (при минимум 15 човека);
• Входни такси;
• Слушалки по време на пътуването: 5 лева на ден – препоръчваме. В противен случай не гарантираме, че ще чувате екскурзоводите по време на пешеходните обиколки.

Програма на пътуването

САМОЛЕТНА ПОЧИВКА НА ЕЗЕРОТО ГАРДА

Маршрут: СофияБолоня – Тосколано-Мадерно – Виченца* – Сирмионе* – Гардоне* – Верона* – Падуа* – парка Гардаленд* – Мадона ди Кампильо* – Сан МариноРимини – АнконаСофия

ДАТИ:
05.07.2017 г.
13.09.2017 г.

8 дни / 7 нощувки

ЦЕНИ на човек, в стандартна стая със закуски и вечери, с включени летищни такси, за резервации направени до 30.04.2017 г.:
Цена на човек в двойна / тройна стая: 1149 лв.
Единична стая: 1379 лв.
Дете 2 – 11.99 г.: 1079 лв.

-------------------------------------------------------------

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

==============================================================

ПРОГРАМА

1 ДЕН / СофияАнконаБолоня – Тосколано-Мадерно

Отпътуване от летище София в 08:30 ч. Пристигане в Анкона (Италия) в 10:00 ч. Отпътуване за Болоня и туристическа обиколка. Нептуноновият фонтан от 1566 година, главния площад „Пиаца Маджоре“, Общинския дворец, Градския художествен музей (от вън); двореца на градоначалника (от вън); църквата „Свети Петроний“, започната през 1390 година; кулите „Гаризенда“ и „Азинели“. Свободно време и отпътуване за езерото Гарда. Настаняване в хотел в района на Тосколано-Мадерно. Вечеря и нощувка.


2 ДЕН/ Тосколано-Мадерно – Виченца – Сирмионе – Гардоне* – Тосколано-Мадерно

Закуска. Свободно време за плаж или по желание срещу допълнително заплащане екскурзия до Сирмионе и Виченца. Сутринта отпътуване за Виченца – градът на Паладио. Пешеходна разходка в центъра на града: Катедралата с прекрасна готическа фасада от бял и червен мрамор; сградата на съда „Базилика Паладиана“ – най-голямото творение на архитекта Андреа Паладио; Олимпийският театър, който послужил като първообраз на множество театри по света. Свободно време. Продължаваме към красивото езерно градче Сирмионе. Градът има свой исторически център, който се намира на полуостров Сирмио и се простира на 2.5 км. навътре в езерото, сякаш го разделя на две. Някои от богатите римски семейства са строили свои ваканционни вили в края на полуострова. Една от тях е запазена и до днес и се нарича Пещерата на Катул. По желание може да се придвижите с корабче от Сирмионе до Гардоне, от където автобусът ще Ви прибере в хотела (билета за корабчето се заплаща допълнително). Гардоне е елитен курортен град на брега на езерото с красива ботаническа градина. Възможност за разходка с атрактивно туристическо влакче. Възможност за посещение на “Виториале дели Италиани” – мемориален комплекс на Габриеле Д’Анунцио или ботаническата градина “Андре Хелер” – колекция от флора представяща растителни видове от Африка, Южна Америка, Азия, Европа и Австралия. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.


3 ДЕН/ Тосколано-Мадерно – ВеронаПадуа – Тосколано-Мадерно

Закуска. По желание срещу допълнително заплащане екскурзия до Верона и Падуа. Пешеходна разходка във Верона: Арена ди Верона, площад “Бра”, Къщата на Жулиета, площад “Деле Ербе”, площад “Синьория”. Свободно време. Отпътуване за Падуа. Пешеходна разходка из града с разглеждане на най–важните забележителности: Площад “Прато де ла Вале”, Университета, параклиса ”Св. Джорджо” и базиликата “Св. Антоний” на Светия площад. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.


4 ДЕН/ Тосколано-Мадерно – Гардаленд – Тосколано-Мадерно

Закуска. По желание срещу допълнително заплащане екскурзия до увеселителният парк Гардаленд. Забавлявайте се, както никога досега, в един от най – атрактивните увеселителни паркове в Европа – Гардаленд. Голямото разнообразие от атракции и шоу, задоволява всички желания и капризи на малки и големи. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.


5 ДЕН/Тосколано-Мадерно

Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.


6 ДЕН/ Тосколано-Мадерно – Мадона ди Кампильо – Тосколано-Мадерно

Закуска. По желание срещу допълнително заплащане екскурзия Мадона ди Кампильо. Намира се в сърцето на природен парк Aдамело в западната част на провинция Tрентино. Мадона Ди Кампильо прилича на приказка от света на детските мечти. Хабсбургското кралско семейство дава известност на курорта през 19 век и по-специално това са Франц Йосиф и съпругата му Елизабет (Сиси). И до днес това е курорт за стилни, изискани хора, за аристократи. Мадона ди Кампильо предлага една приятна и интересна почивка. На вашите услуги са отлични хотели, ресторанти, барове, гурме магазини. Тук са най-добрите дискотеки в италианските Алпи, където се организират партита с най-известните DJ-и в света. Връщане в хотела в Тосколано-Мадерно. Вечеря и нощувка.


7 ДЕН/ Тосколано-Мадерно – Сан МариноРимини

Закуска. Отпътуване за Република Сан Марино, издигаща се на хълма Монте Титано. Отдалече се виждат очертанията на хълма и трите кули на Сан Марино – Guaita (най-старата от тях, построена през 11-ти век), Cesta (построена през 13-ти век) и частната Montale (изградена през 14-ти век). Ще се разходим по изпълнените с романтика и история улички. Възможност да си закупите парфюми и бижута на безмитни цени. Отпътуване за Римини. Вечеря и нощувка.


8 ДЕН/ Римини – АнконаСофия

Закуска. Трансфер до летището и полет за България в 11:00 ч. Пристигане в София.


===============================================================

Забележки:
• Програмата се осъществява при минимум от 40 записани туриста.
• Допълнителните услуги, екскурзии и входните такси към тях, невключени в пакетната цена, се заявяват предварително и се заплащат в брой в офиса на фирмата или по банков път при крайно плащане.
• Туроператора си запазва правото да променя последователността на посещаваните обекти!
• Всички упоменати часове са приблизителни.
Полетно разписание:
Превозвач: BH Air
СофияАнкона 08:30 ч/ 10:00 ч
АнконаСофия 11:00 ч / 13:00 ч

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Анкона |  Почивки - Италия |  Почивки - Анкона |  Лято в чужбина - Италия |  Лято в чужбина - Анкона

Избрани оферти