Начало / Почивки / Почивки - Остров Махе

Сейшелите: почивка на брега на Индийския океан - Полети от София и Варна!

Номер на оферта

/

190328

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София/Варна  – Доха/Истанбул - Мае – Доха/Истанбул - София/Варна с едно прекачване в зависимост от най-ниската приложима тарифа

летищни такси – около 465 евро (към 02.11.2016 г.) в зависимост от избраната авиокомания. Точният размер се фиксира в момента на издаване на билетите. При промяна на стойността на летищните такси разликата се доплаща.

7 нощувки в съответния хотел на посочената база в избрания хотел

Всички трансфери
* за о. Мае - трансфер с наземен транспорт летище – хотел – летище
* за о. Праслин – бърз ферибот «Кат Кокос» между двата острова икономична класа (времетраене 45 минути) и всички трансфери с  наземен транспорт от летището до хотела и обратно

посрещане от англоговорящ гид

медицинска застраховка с «Евроинс» с лимит на отговорност 10 000 Евро

Цената не включва

разходи от личен характер

допълнителни екскурзии

Програма на пътуването

СЕЙШЕЛИТЕ - ПЕРЛИТЕ НА ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН

9 дни/7 нощувки

КОГА: Полети всеки вторник, петък и неделя от София и Варна до 30.10.2017 г.!

---------------------------------------------------

ХОТЕЛИ - ЦЕНИ:

- ХОТЕЛИ на остров Мae (Mahe):

1)ANSE SOLEIL BEACHCOMBER 3*
http://www.beachcomber.sc/

Пакетна цена на човек в двойна стая:
*Със закуски: 3355 лв.
*закуски+вечери: 3726 лв.


2) BERJAYA BEAU VALLON BAY BEACH RESORT & CASINO 3*
http://www.berjayahotel.com/mahe/index.asp?src=af

Пакетна цена на човек в двойна стая:
*Със закуски: 4038 лв.
*закуски+вечери: 4332 лв.


3) CONSTANCE EPHELIA RESORT  4*
http://epheliaresort.constancehotels.com/

Пакетна цена на човек в двойна стая:
*закуски+вечери: 5975 лв.
*закуски++обяди+вечери: 6405 лв.


>>>>>>>>>

- ХОТЕЛИ на остров Праслин:

1) COCO DE MER & THE BLACK PARROT SUITES 4*
http://www.cocodemer.com/

Пакетна цена на човек в двойна стая:
*Със закуски: 5015 лв.
*закуски+вечери: 5505 лв.


2) CONSTANCE LEMURIA RESORT 5*
https://www.constancehotels.com/en/hotels-resorts/seychelles/lemuria/

Пакетна цена на човек в двойна стая:
*Със закуски: 7794 лв.
*закуски+вечери: 8714 лв.

-------------------

* ВАЖНО ЗА ХОТЕЛИТЕ: За други видове стаи моля запитайте в офисите ни – стая супериор, различни стаи за младоженци.
Предлагаме над 150 хотела на Сейшелите, моля ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!

------------------------------


ПРОГРАМА:

1 Ден
Полет от София/Варна за Сейшели.

2 Ден
Пристигане в сейшелската столица Махе. Трансфер до избрания хотел на о. Махе, о. Праслин, о. Ла Диг, Денис и други. Настаняване на съответната база на хранене. Нощувка.

3 - 8  Ден
Пълна почивка в райското кътче. Възможност за разнообразни развлечения и екскурзии. Нощувки.

9 Ден
Трансфер до летището в Махе. Полет за София/Варна.


======================================================


ЕКСКУРЗИИ НА СЕЙШЕЛИ (заявяват се и се заплащат в България)


1) Остров Мае - късче от рая

За един ден ще можете да опитате от всичко, с което е известен острова. Време е за кратък шопинг в най-малката столица в света – Виктория, след което ви очаква посещение на очарователния природен парк Morne Seychellois. Ще видите и руините от мисията, която е давала подслон и убежище на децата на освободените африкански роби в края на 19 в. След разглеждането на фабриката за чай е предвидено и  време за разходка из уединените природни  кътчета в южната част на острова. Ако времето позволява, ще посетите и занаятчийско село, в което основен поминък е изработването на модели за кораби.

Целодневна екскурзия.
Екскурзията включва транспорт, обяд и екскурзовод.


2) Загадъчният залив Anse Major с шнорхелинг

Открийте природните чудеса на Сейшелите под и над водата. След като се насладите на лека разходка с гид (около 1.30 ч.) сред хълмистия рай в северозападната част на остров Махе, ще се озовете на загадъчния и изолиран райски плаж на залива Anse Major. Пригответе се за разходка с корабче със стъклено прозрачно дъно, от където морския свят ще разкрие своите красоти. За обяд е предвидено барбекю на плажа на залива Anse du Riz – с кристално чистите си води това място е  изключително подходящо за шнорхелинг и плуване.  Еднодневното приключение ще завърши с 45 минутно плаване с корабче по крайбрежието и пристигане в късния следобяд на плажа Beau Vallon, от където следва трансфер до хотела.

Целодневна екскурзия.
Екскурзията включва транспорт, обяд и екскурзовод.
Не се препоръчва за деца под 12 г. Минимум 10 човека, максимум 25. Препоръчва се да вземете удобни обувки за разходка.


3) Коралово великолепие - морски национален парк

Време за приключение с корабче и изследване на подводния тропически коралов рай на един от морските национални паркове на Сейшелите. Ще се насладите на уникалното разнообразие на морски обитатели, докато плувате с шнорхел из защитените коралови масиви. Всеки ще прецени как да се възползва от следобеда – плувайки или просто излягайки се на плажа на девствения залив.

Целодневна екскурзия.
Екскурзията включва транспорт, обяд, екскурзовод и оборудване за шнорхелинг.


4) Праслин – тропическа приказка

Ще започнете еднодневната обиколка на острова с посещение на ферма за перли – традиционен местен поминък. Предстои разходка в природния резерват Vall?e de Mai, извествен с неповторимите си палмови гори и дом на защитените черни папагали, който е включен в листата на ЮНЕСКО за световно културно и природно наследство. След разходка из плажа Cote D’Or ви очаква неповторим следобед на един от най-красивите плажове в света - Anse Lazio. В майската долина единстветно в света расте прочутия кокосов орех коко де мер, с еротична форма, нарична орехът на любовта. Той е символът на архипелага и част от държавния герб на страната. Обядът ще бъде в ресторант до плажа.

Целодневна екскурзия.
Екскурзията включва транспорт, обяд, екскурзовод


5) Два острова се конкурират – Праслин и Ла Диг

Вие ще прецените кой от двата острова печели, а ние ще ви заведем дотам. На остров Праслин ще посетите природния резерват Vall?e de Mai, извествен с неповторимите си палмови гори и дом на защитените черни папагали, който е включен в листата на ЮНЕСКО за световно културно и природно наследство. Ферибот ще ви отведе до другото природно великолепие – остров Ла Диг, очароващ с романтичните си плажове и приказни рифове от гранит. Предстои посещение на фабрика за производство на сушени ядки от кокосов орех и плантация за ванилия и канела, които се намират в единственото градче на острова L’Union. В специално подбран ресторант ви очаква обяд с традиционна креолска кухня.

Целодневна екскурзия
Екскурзията включва транспорт, входни такси, обяд, екскурзовод


6) Остров Ла Диг – спомен от колониализма

Предстои посещение на фабрика за производство на сушени ядки от кокосов орех. Ще усетите колониалната епоха в изцяло реставрираното имение, където ще разгледате и плантация за ванилия и канела. Следва кратко приключение с малък камион с открита карусерия, който ще ви отведе до един от най-красивите плажове и заливи в света - Anse Source d’Argent. Организиран е специален обяд с традиционна креолска кухня. Имате възможност да наемете лодка или сами да изследвате острова с колело.

Целодневна екскурзия.
Екскурзията включва транспорт, входни такси, обяд, екскурзовод, велосипед


7) Островите Cousin, Curieuse и St.Pierre

По време на целодневната екскурзия, като ?предястие?, ви предстои да посетите остров Cousin, за да се убедите с очите си, че неслучайно е наречен раят на летящите и наземни птици (уникални за Сейшелите). На този очарователен остров живеят повече от четвърт милион птици. За ?основно ястие? сме предвидили разглеждане на остров Curieuse, където ще посетите старата докторска къща превърната в музей. След като се разходите за кратко из красивите мангрови гори, ви очаква пикник на плажа – време за пълно блаженство сред девствената природа. Като ?десерт? се пригответе за шнорхелинг на остров St.Pierre, преди отново да се отправите към о. Праслин.

Целодневна екскурзия.
Екскурзията включва транспортиране с лодка между островите Праслин – Cousin – Curieuse - St Pierre - Праслин , пристанищни такси, оборудване за шнорхелинг, обяд



8) Сейшелите от птичи поглед – полет с хеликоптер

Очарователната и спираща дъха красота на островите  ще се разкрие в цялото си великолепие, когато се възползвате от 15 -30 минутния полет с хеликоптер. Можем да организираме полети по специална заявка до всяко кътче на сейшелския архипелаг.

Полет за 15-30 минути. Трансферите се уточняват допълнително.


Забележки: Цените на екскурзиите зависят от избрания от вас курорт за настаняване. За повече информация, моля изпратете запитване.


==================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪТУВАНЕТО:

- ориентировъчни часове на ферибота от о. Мае и о.Праслин – 7.30; 12.00 (10.30); 16.00;
- ориентировъчни часове на ферибота от о.Праслин до о.Мае – 9.00; 13.30; 17.30

* Агенцията си запазва правото да промени цените в случай на съществена промяна на курса на долара или ценовата политика на курорта!


- Пътуването е индивидуално и не е обвързано с набиране на минимален брой участници и определена дата.

- Необходими документи: международен паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на завръщане; за Сейшели не се изисква издаване на виза

- Ваксини: Няма изискване за задължително ваксиниране

- Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение, преведено и легализирано на английски език

- Предлагаме всички курорти на Сейшели - ЗА ДА ВИ ИЗПРАТИМ ОФЕРТА, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!

Тагове

Оферти - Сейшели |  Оферти - Остров Махе |  Почивки - Сейшели |  Почивки - Остров Махе |  Оферти от Варна - Сейшели |  Оферти от Варна - Остров Махе

Избрани оферти