Начало / Почивки / Почивки - Коломбо

Шри Ланка Нова Година - Промо цена! Местата са ограничени!

Номер на оферта

/

176134

Дати & цени

Цената включва

Цените са на човек в двойна стая, в евро и включват:
• Самолетен билет София – Коломбо – София с Катарски авиолинии;
• Летищни такси;
• Трансфери летище – хотел – летище;
• 7 нощувки;
• Изхранване по Ваш избор;
• Застраховка медицински разноски за 10 000 евро;

Цената не включва

Цените не включват:
• Виза за Шри Ланка (полага се на летището в Коломбо) $ 35
• Виза, трансфери и нощувка в Доха $ 125

Офертата е примерна за индивидуални пътници и местата са силно ограничени.
Цените подлежат на препотвърждение в момента на резервация.

Програма на пътуването

Шри Ланка


През 13-ти век откривателят Марко Поло написал: “Шри Ланка е най-красивия остров на света”. И му вярваме. Красивият остров, по-познат до 1972г като Цейлон, е разпрострял морските си граници от Индия чак до Малдивите. В миналото основно пристанище по Пътя на Коприната и главна цел на колонизаторите, заради дълбоките си крайбрежни води, са направили от Шри Ланка основна дестинация за търговия. Със своето мултикултурно и мултирелигиозно наследство, тази държава днес привлича многобройни туристи, които, освен почивайки си на приказните златисти плажове, искат да вкусят от известния цейлонски чай, да опшитат прясно изпеченото кафе с пръчица току що откъсната канела, или просто да се насладят на страхотната индийска кухня. Със своя тропически и горещ климат, моделиран от океанските течения и ветрове, Шри Ланка притежава средна годишна температура от 30 градуса, което прави от острова целогодишна предпочитана дестинация за туризъм. Бидейки в топ 25 на всички държави в света по био разнообразие, Вашата почивка тук ще бъде обогатена с наблюдение на видове, които много рядко биха могли да бъдат видени другаде.

10 дни / 7 нощувки

29 декември Полет София – Доха
Днес денят е отреден за пътуване. Излитате от София за Доха с Катарските авиолинии (11:40-1715 ч.) Следващият полет за Коломбо, Шри Ланка, е в 22:50 ч.

30 декември Пристигане в Коломбо
Пристигате в столицата на Шри Ланка, Коломбо в 06:05 ч. Посрещане и трансфер до хотел по Ваш избор на брега на Индийския океан. Настаняване след 14:00 ч. и почивка. Вечеря и нощувка.

31 декември Нова година
След закуска имате възможност за първи впечатления от Шри Ланка. Може да разгледате околността или просто да си починете на плажа. Вечерта предстои посрещането на новата година с пищна вечеря и купон.

01-05 януари Почивка в Шри Ланка
Свободни дни за почивка и екскурзии по желание.

06 януари Пътуване от Коломбо за Доха
Закуска и последен ден за плаж. Трансфер до летището и полет за Доха (19:00-21:35 ч.). Трансфер до хотел и настаняване. Нощувка.

07 януари Доха – София
Ранен трансфер до летището за полет до София (06:35-10:40 ч.)


ХОТЕЛИ и ЦЕНИ


PANDANUS BEACH RESORT & SPA ****, INDURUWA www.pandanusbeach.com

Хотелът се намира на първа линия в Индурува и разполага с открит басейн, фитнес център и фризьорски / козметичен салон. Стаите са с изглед към морето и безплатен Wi-Fi достъп, балкон, телевизор с плосък екран, електрическа кана и минибар. Банята е самостоятелна с душ и сешоар. Ресторантът на комплекса предлага а ла карт меню, шведска маса и рум сервиз. Персоналът на рецепцията е на разположение 24 часа. Може да се възползвате също от факс / фотокопиране, гладене и обмен на валут, безплатни частни места за паркиране. Курортът е 89 километра от летище Бандаранайке.

Полупансион - € 1525
All Inclusive - € 1695


TANGERINE BEACH HOTEL ****, KALUTARA www.tangerinehotels.com

Директно разположен по протежение на плажа Калутара, Tangerine Beach Hotel разполага с открит басейн и уроци по йога. Намира се сред тропически градини с Аюрведа СПА център и 2 ресторанта. Обзаведени с мебели от масивно дърво, климатизираните стаи разполагат със самостоятелен балкон и баня с вана. Всички те са оборудвани със сателитна телевизия, минибар и машина за чай / кафе. Комплексът се намира на 3 часа път с кола от международното летище в Коломбо. Осигурен е безплатен паркинг на място. За една добра тренировка, гостите могат да посетят фитнес залата, да се насладят на игра на тенис или мини голф. Шезлонги са на разположение на басейна, плажа и в градините. Paruwa ресторант предлага международна кухня, докато ресторантът Sea Shells предлага леки закуски и напитки.

Полупансион - € 1510
All Inclusive - € 1645


ROYAL PALMS, KALUTARA ****/* www.tangerinehotels.com

Крайбрежният хотел е само на няколко крачки от красивия плаж Kalatura и разполага с открит басейн, аюрведа спа и 3 ресторанта. Стаите са сгушени сред тропически пейзажи и имат собствен балкон. Те са обзаведени в топли цветове, декорирани са с дърворезба и предлагат климатик, баня с вана и сешоар. Оборудването включва също сателитна телевизия и чайник / кафе-машина. Гостите могат да спортуват във фитнес залата и на тенис кортовете или да разпуснат с игра на билярд. Персоналът може да осигури бизнес услуги и пране на дрехи. Основният ресторант предлага открита тераса с гледка към плажа, както и бюфет с интернационални и западни специалитети. Тук Ви очакват също денонощно кафене край басейна и 2 бара. Royal Palms Beach Hotel е на 40 километра южно от Коломбо и на 3 часа път с кола от международното летище Коломбо.

Полупансион - € 1709
All Inclusive - € 1905


BLUE WATERS WADDUWA ***** www.bluewatersrilanka.com

Разположен във Вадува, Blue Waters разполага с 4 заведения за хранене, открит басейн и спа център с пълен набор от услуги. Хотелът предлага просторни стаи със самостоятелен балкон и телевизор с плосък екран. Безплатен Wi-Fi е на разположение из целия комплекс. Намира се на западния бряг на Шри Ланка, на 35 км южно от град Коломбо. Хотелът е на 68 км от международното летище Бандаранайке. Модерните стаи в хотелския комплекс са с дървен под или красиви плочки, кът за сядане и мини бар. Самостоятелните бани са с душ и отделна вана. Някои от стаите са с хидромасажна вана. Освен от фитнес центъра, гостите могат да се възползват от бизнес центъра или да организират еднодневна екскурзия в туристическото бюро. автомобили под наем са на разположение срещу заплащане. Осигурен е безплатен паркинг. Безплатен трансфер до Коломбо също е осигурен. Храна се сервира и в The Seven Seas, който предлага 24-часов рум сервиз. Барът на басейна и кафенето предлагта леки закуски и напитки. The Blue Water разполага с 2 други барове.

Полупансион - € 1839
All Inclusive - € 1965

Тагове

Оферти - Шри Ланка |  Оферти - Коломбо |  Почивки - Шри Ланка |  Почивки - Коломбо |  Нова година 2024 - Шри Ланка |  Нова година 2024 - Коломбо

Избрани оферти