Начало / Почивки / Почивки - Синая

Ски почивка в Румъния. Бущен или Синая!

Номер на оферта

/

185442

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с туристически автобус;
4 нощувки със закускa в избраният от Вас хотел
Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";

Цената не включва

Трансфери от и до Вашият град
Застраховка "Отмяна на пътуването"
Сити такси в размер на 2 евро на човек на нощувка. Заплащат се лично от клиента на рецепция при напускане на хотела.
Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"; в размер на 10лв
Трансфер до пистата 10лв/ ден по желание
Пътни такси в размер на 40лв. Задължително доплащане.

Програма на пътуването

1 Ден: СофияСиная/Бущен: 525 км

Възможност за двупосочен трансфер от вашият град до сборен пункт - Автогара Сердика, София (градовете и часовете на тръгване са изнесени най-отдолу). Отпътуваме рано сутринта за Синая.
Синая ще ви изненада с красотта и гостоприемството си. Това е един от най-обичаните Румънски зимни курорти. Слави се с неоспорима красота. Не случайно, тук са едни от резиденциите на Румънските монарси. Нощувка.

2 Ден: Синая/Бущен

Закуска. Свободно време за ски и развлечения. Нощувка.

3 Ден: Синая/Бущен

Закуска. Свободно време за ски и развлечения.

4 Ден: Синая/Бущен

Закуска. Свободно време за ски и развлечения.

5 Ден: Синая/Бущен – София: 525 км

Закуска.Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

Хотел Marea Neagra се намира на 9 минути пеша от замъка Пелеш и кралския парк и на 15 минути пеша от манастира Синая. На разположение на гостите има елегантни стаи със самостоятелни бани и безплатен Wi-Fi в цялата сграда.

Всички просторни стаи в Marea Neagra Hotel, Синая са оборудвани с балкон, дървен под, минибар, телевизор с международни канали и собствена баня с душ. Повечето от тях предлагат изглед към планината Бучеджи.
Гостите могат да закусват в стаята си или в трапезарията. Барът и рецепцията са отворени денонощно. Допълнителните удобства включват конферентна зала и безплатен паркинг, който се ползва според наличността.
Началната спирка на кабинковия лифт, водещ до ски лифта Cota 1400, е на 1 км от сградата. Центърът на курорта е на 1,5 км. Само на 25 метра от хотела има автобусна спирка.
..................................................
Хотел Bavaria се намира на главната улица в Бущен и на 2 километра от ски станцията на кабинковия лифт и ски пистите Kalinderu. Той разполага с 2 ресторанта - единият с италианска, а другият с традиционна баварска кухня, както и тераса, където можете да се храните на открито. Всички стаи са оборудвани с безплатен Wi-Fi интернет, телевизор с плосък екран и сателитни канали, както и самостоятелна баня с вана или душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. Някои от стаите разполагат със собствен балкон с изглед към планината. Гостите могат да се насладят на традиционна баварска бира в ресторанта или на хубава книга от библиотеката на хотела. Допълнителните удобства включват бална и конферентна зала. Conac Bavaria предлага безплатен паркинг, а жп гара Бущени е на 1,8 километра. Хотел Bavaria е на 1 километър от замъка Кантакузин и на 4 километра от замъка Пелеш.

Тагове

Оферти - Румъния |  Оферти - Синая |  Почивки - Румъния |  Почивки - Синая |  Ски почивки 2023 - Румъния |  Ски почивки 2023 - Синая

Избрани оферти