Начало / Почивки / Почивки - Банкок

Songkran - посрещнете Тайландската Нова Година с цени от 675 евро!

Номер на оферта

/

192570

Дати & цени

Цената включва

- Двупосочните самолетни билети от/до София, с включени летищни такси
- 20 кг. чекиран багаж и 8 кг. ръчен багаж
- Организиран трансфер летище-хотел-летище
- 7 нощувки в избрания хотел
- Медицинска застраховка с покритие 10000 евро

Цената не включва

- Разходи от личен характер
- Допълнителни екскурзии

Програма на пътуването

Songkran - посрещнете Тайландската Нова Година!
7 нощувки/ 9 дни
Пакетна цена на човек от 675 евро!
Дати: 12-21 април 2017 г.
* Местата са силно ограничени!

Фестивалът Сонгкран се празнува в Тайланд като традиционен новогодишен ден от 13 до 15 април. Сонгкран традиционно се свързва със срещи с членове на семейството, както миялни статуи на Буда в храмовете и по време на шествието. В момента, най-вече се свързва с взаимното пръскане с вода, затова китайското наименование на празника означава буквално "празник на пръскането с вода".

Примерно полетно разписание:

SOFIA DUBAI 1615 2205
DUBAI BANGKOK 0150 1110
BANGKOK DUBAI 0235 0645
DUBAI SOFIA 1050 1515

*** Възможност за късно освобождаване до 21 часа, при запитване,/срещу доплащане/.


ПРОГРАМА:

1 ви ден:
Полет от София в 16:15 ч. Кацане в Дубай, в 22:05 ч.
2 ри ден:
От Дубай излитане в 01:50 ч. Кацане на летището в Банкок, в 11:10 ч. Посрещане на летището, от представител на фирмата партньор. Трансфер до избрания хотел. Настаняване след 13:00 ч. Нощувка.
3 ти – 7 ми ден:
Закуска. Свободно време за допълнителни екскурзии. Нощувка.
8 ми ден:
Закуска. Освобождаване на стаята до 12:00 ч. Възможност да си оставите багажа в помещение за багаж в хотела. Трансфер до летището в Банкок.
9 ти ден:
Полет от 02:35 ч. и кацане в Дубай, в 06:45 ч. От Дубай полет в 10:50 ч. и кацане в София, в 15:15 ч


Хотели, които участват по прогрмата:

Miramar Hotel 4*
777 Mahachai Rd., Wangburaphapirom, Phanakorn, 10200 Банкок, Тайланд
Хотел Miramar се намира само на 10 минути път с кола от улица Као Сан Роуд и предоставя стилни стаи с интернет и самостоятелни санитарни възли. Има също денонощен ресторант, който предлага рум-сървиз. В лобито има безплатен Wi-Fi достъп.Хотелът е на кратко разстояние с кола от Китайския квартал. Туристическите атракции, сред които са храмът на Изумрудения Буда и Големият кралски дворец, се намират на пешеходно разстояние.Хотел Miramar се отличава с елегантни стаи с луксозни легла и мебели. Те са оборудвани с климатик и плоскоекранен телевизор със сателитни канали. Включват също DVD, минибар и удобства за приготвяне на чай/кафе.Хотелът предоставя също туристическо бюро и пералня срещу допълнително заплащане.Ресторант M предлага селекция от тайландски и фюжън ястия. В него се сервира и ежедневната закуска на шведска маса.

Цена на човек:
690 евро
740 евро с вкл.закуски


The Step Sathon 3*
87, South Sathorn Road, Yannawa, Sathorn, Bangkok, 10120, Sathorn, 10120 Банкок, Тайланд
Разположен е на 50 метра от метростанция Surasak BTS Skytrain Station. Предлага модерни помещения, в близост до бизнес центъра на Банкок. На разположение на гостите има безплатен Wi Fi.

Цена на човек: 675 евро


The Sathon Vimanda Hotel 3*
578 Soi Suan Phlu 3, South Sathon Road, Sathorn, 10120 Банкок, Тайланд
The Sathon Vimanda Hotel се намира в оживен квартал на Банкок. Предлага уютни стаи за гости с безплатен Wi-Fi.Хотелът предоставя безплатен трансфер до гара Sala Daeng на надземната градска железница BTS Skytrain, която осигурява достъп до гара Silom на високоскоростните влакови линии MRT.Летище Suvarnabhumi е най-близкото летище и се намира на 35 километра.На кратко разстояние пеша от хотела има различни заведения за хранене, предлагащи местна и международна кухня. Sathorn е прекрасен избор за хора, интересуващи се от храмове, култура и забележителности.Това място за настаняване е оценено и като най-изгодно в Банкок! Гостите получават повече за парите си, в сравнение с подобни места за настаняване в града.

Цена на човек: 699 евро




Grand 5 Hotel & Plaza Sukhumvit Bangkok 4*
87 Sukhumvit Road Soi 5, Klongtoey Nua, Wattana, Wattana, 10110 Банкок, Тайланд

Grand 5 Hotel & Plaza Sukhumvit Bangkok се намира в района Nana в Банкок, на кратка разходка пеша от станция Nana на градската железница BTS Skytrain. В общите части на хотела е предоставен безплатен Wi-Fi.Климатизираните стаи са оборудвани с телевизор с плосък екран. Някои са обзаведени с кът за сядане за почивка след натоварен ден. Осигурена е електрическа кана. Всяка стая има самостоятелна баня с безплатни тоалетни принадлежности и сешоар.Удобствата в хотела включват денонощна рецепция и ресторант. Наоколо има друго ресторанти, барове и магазини.Grand 5 Hotel & Plaza Sukhumvit е на кратко пешеходно разстояние от нощния живот и на около 2 километра от някои от най-популярните търговски дестинации в Банкок. Международното летище Suvarnabhumi е на 40 минути с кола.

Цена на човек: 790 евро с вкл.закуски


Grand Swiss Sukhumvit 11 by Compass Hospitality `4*
155/23 Sukhumvit 11, Bangkok, Wattana, 10110 Банкок, Тайланд
Този хотел се намира в квартал Vadhana в Банкок. Той предлага безплатен частен паркинг и открит басейн. Хотелът е на 2 минути пеша от BTS станцията Nana.Непретенциозно обзаведените стаи в Grand Swiss са с климатик, подова настилка от мрамор и самостоятелна баня с тоалетни принадлежности. Има също просторен кът за сядане със сателитна телевизия.Grand Swiss предлага басейн на покрива с панорамен изглед към града.Има също денонощна рецепция и туристическо бюро.

Цена на човек: 850 евро с вкл.закуски




* Условия за записване:
Подписване на договор за организирано пътуване
Международен паспорт с валидност 6 месеца от датата на напускане на Тайланд

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Банкок |  Почивки - Тайланд |  Почивки - Банкок |  Пролет 2024 - Тайланд |  Пролет 2024 - Банкок

Избрани оферти