Начало / Почивки / Почивки - Лисабон

Почивка в Лисабон за 8 дни - Last minute за 25.09!

Номер на оферта

/

108886

Дати & цени

Цената включва

* Самолетен билет: София - Лисабон - София
* Летищни такси
* Трансфер: летище – хотел – летище
* 7 нощувки на база закуска и вечеря /с включени минерална вода и вино/
* Настаняване в 4-звезден хотел
* Сити тур на Лисабон
* Медицинска застраховка

Цената не включва

* Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
* Допълнителни екскурзии и разходи от личен характер.

Програма на пътуването

Ако търсите почивка на място, което предлага разнообразие от култури, история, вкусна храна и нощен живот, посетете Лисабон!
АСТРАЛ Холидейз Ви предлага промоционален пакет за 8 дни почивка в Лисабон през септември!

Директен полет от София на 25.09 и връщане на 02.10.2017 г.

7 нощувки със закуска и вечеря на промоционални цени от 499 евро на човек в стая с две легла. (Редовна цена - 749 евро.)


Настаняване в хотел Tryp Caparica Mar, 4*
(на снимките)

Хотелът, със своята безгрижна и релаксираща атмосфера, е разположен на самия златист бряг на най-големия и популярен плаж в Лисабон - Коста да Капарика. Крайбрежието е обект на интерес не само поради кристалните си води и кадифен пясък, но и омайва със забележителната си архитектура и история. Комплексът се намира в близост до красивия парк Parque da Paz, монумента "Кристо Рей", кулата Белен и безброй други забележителности, разположени в центъра на португалската столица. Летището се намира на около 20 минути с кола. Любителите на голфа имат възможността да посетят голф игрището Ароейра, на около 7 км от хотела, а 5 други игрища се намират в радиус от 40 км.

Хотел Tryp Caparica Mar е подходящ както за почитателите на релакса на самия бряг, така и за приключенците, които желаят да се приберат в една релаксираща атмосфера след дълго скитане в колоритния Лисабон. Хотелът, който работи в съдружие с местно училище по сърф, е перфектният избор за тези, които искат да дадат шанс на екстремния воден спорт. Да не забравяме и за феновете на голфа, които ще открият своя рай в шестте голф игрища в близост до хотела. Costa da Caparica би бил идеален както за бизнес пътувания, така и за семейни почивки - детският клуб ще осигури на малчуганите интересни и развлекателни игри и занимания.


Програма:

Ден първи
Програмата започва със среща на летище София с представителя на туроператора за полет до Лисабон. След кацане в Лисабон Ви посреща представител на фирмата-партньор в Португалия за трансфер и настаняване в избрания от Вас хотeл.
Нощувка.

Ден втори
Сити тур на Лисабон - полудневна екскурзия включена в цената. Отпътуване от хотела около 10ч. В компанията на професионален местен екскурзовод на руски език ще имате удоволствието да се разходите по тесните калдъръмени улички и да се потопите в магията на Лисабон.
Нощувка.

Ден трети
Разполагате със свободно време за почивка, самостоятелни разходки и посещения или възможност след закуска да се присъедините към организираната за Вас опционална целодневна екскурзия до СИНТРА, КАБО ДА РОКА, КАШКАЙШ.
Нощувка.

Ден четвърти
Разполагате със свободно време за почивка, самостоятелни разходки и посещения или възможност след закуска да се присъедините към организираната за Вас опционална целодневна екскурзия до ОБИДОШ – НАЗАРЕ – БАТАЛЯ - ФАТИМА.
Нощувка.

Ден пети
Разполагате със свободно време за почивка, самостоятелни разходки и посещения или възможност след закуска да се присъедините към организираната за Вас опционална целодневна екскурзия до ЕВОРА.
Нощувка.

Ден шести
Свободно време за почивка, самостоятелни разходки и посещения.
Нощувка.

Ден седми
Разполагате със свободно време за почивка, самостоятелни разходки и посещения или възможност след закуска да се присъедините към организираната за Вас опционална целодневна екскурзия до ПОРТО.
Нощувка.

Ден осми
Освобождаване на хотела до 12ч на обяд.Свободно време и след това предстои организиран трансфер до лeтище Лисабон за полет до София или възможност преди трансфера да се присъедините към организираната за Вас полудневна екскурзия до СЕСИМБРА – АЗЕЙТАО - СЕТУБАЛ.

* Програмата може да претърпи промени. Възможно е разместване на екскурзиите ден по ден.
* Екскурзиите се провеждат на руски език и се заявяват предварително от България!

Тагове

Оферти - Португалия |  Оферти - Лисабон |  Почивки - Португалия |  Почивки - Лисабон |  Есен 2023 - Португалия |  Есен 2023 - Лисабон

Избрани оферти