Начало / Почивки / Почивки - Бали

Съкровищата на о-в БАЛИ - обиколен тур с включени екскурзии и 3 дни плаж

Номер на оферта

/

230213

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Бали, Денпасар – София, с Турски авиолинии (през Истанбул), с включен кетъринг;
Летищни такси;
Регистриран багаж 30 кг;
Трансфер летище – хотел – летище;
7 нощувки със закуски описани по-долу
1 нощувка със закуска в хотел Prama Sanur Beach 4****
2 нощувки със закуски в хотел Alaya Resort Ubud 5*****
1 нощувка със закуска в хотел Rama Candidasa 4****
3 нощувки със закуски в хотел The Patra Bali Resort & SPA 5*****
Целодневна екскурзия до Селук, Батуан, Мас;
Тур на УБУД с Кралския дворец и пазара на изкуството;
Целодневна екскурзия Бегудул – Менгви;
Целодневна екскурзия до Батубулан – Goa Gajah – Тирта Емпул – Тампак Сиринг;
Посещение на храма-майка на о-в Бали;
Посещение на традиционни танци баронг и крис;
Посещение на Свещения воден дворец Tirta Gangga;
Медицинска застраховка Помощ при пътуване с покритие 10 000 евро на ДЗИ;
Водач с български за целия престой;

ЗАБЕЛЕЖКА: Всички екскурзии се провеждат на български от лицензиран екскурзовод.

Цената не включва

Вечери. Вечерите в хотелите с апо около 15-20 евро, но нашият съвет е да се опита вкусната и разнообразна балийска кухня. Храната в заведения за бързо хранене е около 5 евро;
Бакшиши за местния екскурзовод и шофьора по 8 долара на ден или около 40-50 долара за целия престой;
Екскурзии на място;
Разходи от личен характер;
Застраховка отмяна на пътуване със ЗАД „Алианц“.
В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Програма на пътуването

СЪКРОВИЩАТА на о-в БАЛИ

4 дни обиколен тур, с повече от 10 посещавани обекта и екскурзии и 3 дни плаж

Санур – Убуд – Бегудул – Менгви – Кандидаса – Батубулан – Бесаких

Уникална програма, която ни завежда във вътрешността на Бали, за да усетим душата на местната религия и култура. Посещаваме свещени места за хинду религията, откриваме приказни гледки, завършваме с плаж и забавления.

Програма БЕЗ АНАЛОГ на пазара.

10 дни/7 нощувки със закуски + повече от 10 включени екскурзии и посещения

-----------------------

ДАТИ, БРОЙ НОЩУВКИ И ЦЕНИ на човек в двойна стая с включени всички такси, валидни за резервации направени до 30.09.2019 г.

01.11 – 10.11.2019 - 7 нощувки - 2994 лв.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

ДЕН-1 СОФИЯ – о-в БАЛИ
Събираме се на летище София и отпътуваме с полет през Истанбул на Турски авиолинии за магическия остров Бали.

ДЕН-2 о-в БАЛИ
Пристигаме на о-в Бали около 19:30 и след като минем митнически и гранични проверки ще бъдем закарани за нощувка в хотел Prama Sanur Beach 4**** . Настаняване. Свободно време. Нощувка.

ДЕН-3 САНУР – УБУД
Закуска в хотела. Насочваме се към културната столица на о-в Бали - Убуд, като по пътя правим тур на удивителните Балийски средища на културата и занаятите:
Celuk – център на златото и среброто. Майсторски, ръчни изработки – идеалният подарък.
Batuan – център на каменоделието и популярен още със специфичните картини, рисувани само с естествени материали в типичен, местен стил.
Mas – центъра на дърворезбата, където намираме истински шедьоври – балийски маски, статуи на божества, амулети. Вълнуващо!
Достигаме до Ubud – център художническото творчество. Тук ще посетим гората на маймуните, ще се потопим в типичния за Бали пазар (а как най-добре да почувстваме духа на местните, ако не на пазарите), ще се насладим на кралския дворец
Тази вечер ще спим в сърцето на о-в Бали, сред много зеленина, лукс и отлично обслужване. Вечерта се разхождаме из романтичните кътчета на Убуд и осъзнаваме защо е любимото кътче на краля.
Настаняване в хотел Alaya Resort Ubud 5*****

ДЕН-4 УБУД
Закуска. Днес в програмата основната ни забележителност е планинския курорт Бедугул, със смайващите гледки на езерото Бератам и храма Улун Дану
Продължаваме през селцето Менгви, за да посетим Кралския Храм Taman Ayun, горещите извори и СПА, които са разположени на склона на планината Батукару в селцето Пенатахан.
По пътя пред нас ще се разкрият удивителните оризови тераси на Jatiluwih - красивите гледки и терасите засадени с ориз са признати от UNESCO, като част от световното културно наследство. В края на деня се връщаме в хотел Alaya Resort Ubud 5***** за почивка.

ДЕН-5 БАТУБУЛАН – ТИРТА ЕМПУЛ
Закуска. Насочваме се към следващата ни цел курорта Кандидаса – на брега на океана и с магическата гледка на планината Батур, езерото Батур и пушещия вулкан Агуг.
По пътя спираме в селцето Батубулан, за да се потопим в балийската култура с представление на традиционните танци Баронг и Крис, посещаваме Goa Gajah (пещерата на слоновете) и свещените извори на Тирта Емпул, разположени в Тампак Сиринг.
Нощувка в хотел Rama Candidasa 4****

ДЕН-6 КАНДИДАСА
Закуска. Днес ще направим тур до храма-майка на Бали – Pura Besakih, Бесаких, разположен на склоновете на планината Агунг с най-високия връх на о-в Бали. Това е най-големия и важен храм на хинду религията в Бали
Продължаваме към Карангасем, в източната част на Бали, за да посетим Tirta Gangga свещения воден дворец.
Спираме също в Goa Lawah (пещерата на прилепите) и в Клункунг.
След края на програмата се насочваме и се настаняваме в хотел The Patra Bali Resort & SPA 5*****

ДЕН-7 ПЛАЖ

ДЕН-8 ПЛАЖ

ДЕН-9 ПЛАЖ и полет към България
Имаме цял, последен ден на плажа. Отпътуване за София с полет на Турски авиолинии през Истанбул.

ДЕН-10 Пристигаме в България

=============================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА

THE PATRA BALI RESORT & VILLAS 5*
http://www.thepatrabali.com/restaurants.html

Местоположение:
The Patra Bali Resort & Villas 5* се намира край белите пясъци на южния плаж на Кута и предлага модерни стаи в балийски стил. Разполага с 4 заведения за хранене, напълно оборудван СПА център, голям басейн тип лагуна и крайбрежен басейн. Осигурен е безплатен WiFi.

The Patra Bali Resort & Villas 5* предлага безплатен паркинг и безплатен трансфер до площад „Кута", разположен само на 2 км. Комплексът се намира само на 5 минути с автомобил от международно летище Ngurah Rai.

Стаи:
Просторните стаи са обзаведени в класически стил с мебели от твърдо дърво. Разполагат със собствен балкон с изглед към тропическата градина на хотела. Предлагат също кабелна телевизия, сейф и удобства за приготвяне на чай/кафе.

Делукс стая
Обзаведените с вкус стаи са проектирани така, че да предвиждат всяка възможна нужда на гостите. Представлява две луксозни стаи свързани с междинна врата, така че семействата с деца да се чувстават комфортно по време на своя престой. Големина на стаята -43.625 M?.

Делукс апартамент
Луксозен апартамент с панорамна гледка към тропическата градина на хотела. Тези апартаменти, които предлагат спланя и разтегателен диван, се намират на първия и втория етаж на сградата. Всяка стая притежава специален чар и изтънченост с легла с балдахин, баня с вана и душ.

Suite Embassy I
Просторен апартамент от семеен стил с модерни удобства за дома и допълнителна жилищна площ, разположени в пищна градина. Апартаментът представлява мезонет, с две легла на първият етаж, очарователна баня и просторна всекидневна. Основната стая е на вторият етаж, с просторна тераса откриваща красив изглед към тропическата градина.

Вили:
Вилите разполагат с 22 стаи, обзаведени в традиционен балийски стил, с изискани дървени мебели и самостоятелен балкон с изглед към екзотичен тропически пейзаж и на крачка от белия пясъчен плаж.

Студио суит
Един интелигентен апартамент с една спалня, който е в близост до плажа за двойки, които се наслаждават на активен начин на живот на открито, разположен между пищна градина. Суитът разполага с двойно легло, просторна баня и с тераса с прекрасен изглед към зашеметяващото море.

Вила в градината
Тази вила е обградена от тропическа флора и ще се хареса на двойки, които търсят спокойна почивка. Разполага с една спалня и панорамна гледка към Индийския океан, разположена е в красива градина.

Ресторанти:
Patra Bali Resort & Villas 5* предлага на своите гости възможност за избор за хранене между Традиционен Индонезийски ресторант, Италиански ресторант, Японски ресторант и Индийски ресторант. Кафене Teratai е с изглед към басейна. Предлага богата закуска на шведска маса и храна през целия ден.

Басейни, Спа и уелнес център:
Patra Bali Resort & Villas 5* предлага места за релакс по време на престоя Ви. Гостите могат да се възползват от прекрасния басейн Kintamani, който предлага прекрасна гледка към Индийския океан е разделен на басейн за възрастни и детски басейн. До басейна има разположен бар. За тези, които търсят спокойствие, комплекса разполга с релакс басейн -Tamblingan. За ВИП гостите, хотелът предлага частен басейн с уютна беседка.

Гостите на хотела могат да ползват луксозни и частни спа процедури в СПА център Patra с професионалния терапевт. Гостите също могат да се насладят на масаж в стаята за масажи, която предлага спираща дъха гледка към океана.

Плаж:
Patra Bali Resort & Villas 5* разполага със собствен пясъчен плаж. Чадъри и шезлонги са осисурени за всички гости на хотела.

Други услуги:
За свободното време на гостите персоналът организира многобройни занимания като водно поло и кулинарни уроци. В комплекса има също детски клуб и магазин за хранителни стоки.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

Полетно разписание (всички времена са местни за съответната дестинация):
СофияИстанбул 21:40 – 23:05 / Истанбул – Денпасар 01:20 – 19:30
Денпасар – Истанбул 21:00 – 05:25 (+ на следващия ден) / ИстанбулСофия 07:45 – 09:05

Трансфер летище – хотел – летище:
Летище Денпасар – Санур 1 час
Хотел The Patra Bali – летище Денпасар – 15 минути

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Индонезия |  Оферти - Бали |  Почивки - Индонезия |  Почивки - Бали |  Екзотична почивка 2024 - Индонезия |  Екзотична почивка 2024 - Бали

Избрани оферти