Начало / Почивки / Почивки - Китен

ТОП ОФЕРТА в Китен лято 2018

Номер на оферта

/

217813

Дати & цени

Цената включва

В цената са включени :
транспорт с лицензиран автобус 3* ( видео, климатик, мини-бар)
7 нощувки на база пълен пансион ( закуска ,обяд и вечеря )
водач при настаняване и напускане на групата
туристическа курортна такса

Цената не включва

В цената не са включени :
медицинска застраховка , прави се по желание в Уника Живот АД и зависи от възрастта на туриста
разходи от личен характер
доплащане за единична стая

Програма на пътуването

К.к.Китен е най-красивото кътче на българското Черноморие, което може да омае всеки посетител с неустоимото усещане за лято!
Съчетанието на гористите разклонения на Странджа и морето допринася за очерованието на малкото курортно селище, което се превръща в райско място за морска почивка..
Добрите климатични условия, съчетани с особеностите на релефа - затворените заливи, предполагат спокойно море през летния сезон.
К.к.Китен се намира на малък полуостров между двата малки черноморски залива Караагач и Атлиман.
В близост до него е и парк "Ропотамо", който е обявен за резерват през 1940г., а от 1962г. е Национален парк.
Природата на курортното селище е изключително красива и привлекателна. Много туристи предпочитат Китен заради по-чистото море и красивите горски масиви.

Цена за 7 нощувки при настаняване в двойни и тройни стаи на база пълен пансион (закуска,обяд и вечеря) в почивна база в к.к. Китен :

Описание на почивната база :

Почивната база се намира в живописното морско градче Китен.Разположена е върху 12 декара площ и е на първа линия до плаж Атлиман и се намира в непосредствена близост до един от входовете на плажа.

Почивната база предлага на туристите за отдих 122 самостоятелни стаи и 11 апартамента.

Всички стаи и апартаменти са уютно обзаведени и разполагат със собствен санитарен възел, баня, кабелна телевизия и тераса. Половината от стаите имат гледка към морето.

На разположение на гостите: безплатен паркинг; детски люлки и съоръжения, маси и столове под навес за приятелско събиране, много зеленина.

Базата се състои от три основни сгради, обединени от голям вътрешен двор с прекрасна просторна градина и детски кът за волни игри.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Китен |  Почивки - България |  Почивки - Китен |  Лято в България - България |  Лято в България - Китен

Избрани оферти