Начало / Почивки / Почивки - Кипър

Топ цена о-в Кипър през Май в х-л Mediterranean Beach Hotel 4*

Номер на оферта

/

221477

Дати & цени

Програма на пътуването

х-л Mediterranean Beach Hotel 4* - Лимасол

Това място за настаняване е на 2 минути пеша от плажа. Този 4-звезден крайбрежен хотелски комплекс се намира на пясъчния плаж в Лимасол. Той предлага стаи с изглед към Средиземно море, оборудвани с LCD телевизор с плосък екран и СПА център с пълен набор от услуги, 5 ресторанта и развлекателна програма на живо. В целия хотел е осигурен безплатен Wi-Fi.
Стаите в Mediterranean Beach Hotel имат под с паркет и сателитни канали. От мебелираните балкони се открива панорамен изглед към морето или сушата.
Възможностите за хранене в Mediterranean Beach включват тоскански блюда, открита кухня и суши бар. През лятото се сервират леки ястия на открито под перголи, покрити с лози. Сутрин се приготвя сертифицирана кипърска закуска
Откритият басейн в Beach Hotel разполага с каменна пещера. Гостите могат да си резервират масажи за тяло и козметични процедури в СПА центъра. Във фитнес залата се организират класове по пилатес и аеробика. Безплатен Wi-Fi е предоставен в целия хотел.
За децата има детски клуб и плитък басейн. Сред останалите спортни съоръжения са добре осветен тенис корт, маса за тенис и билярдни маси.

Deluxe Twin Inland View /на закуска /
Пакетна цена на човек: 337 евро

Обявените цени са по промоция до изчерпване на наличността !!!

Цената включва:

самолетен билет - кабинен багаж до 10 кг
3 нощ + 3 закуски

Цената не включва:

трансфер с шатъл бус / летище-хотел-летище / - 50 евро на човек
или
частен трансфер / летище-хотел-летище / - 65 евро на човек
медицинска застраховка
разходи от личен характер

Фирмата е администратор на лични данни с удостоверение № 365755.

* Цените са базирани на най-ниска тарифа за самолетен билет към момента на офертата и подлежат на препотвърждение в зависимост от наличността на свободни места в полетите.

София Луксъри Травел ООД не носи отговорност при промяна на цени и полети от авиокомпанията.

Забележка!!!:
Всички туристически програми и цени , публикувани от фирмата в интернетното пространство са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 1 от ЗТ достоверна и окончателна цена се счита тази цена , която е предоставена в офиса на София Луксъри Травел ООД,в деня на сключване на потребителски договор за конкретна резервация или организирано пътуване !

Туроператор София Луксъри Травел , удостоверение за регистрация РКК-01-05865 (издаден на 09.05.2007 г.)

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Кипър |  Почивки - Гърция |  Почивки - Кипър |  Last minute оферти - Гърция |  Last minute оферти - Кипър

Избрани оферти