Начало / Почивки / Почивки - Гоце Делчев

Kъщи под наем в Лещен

Номер на оферта

/

98532

Дати & цени

Цената включва

Наем за цялата вила
Почистване на вилата и смяна на спалното бельо на 3 дни
Всички режийни разходи
Оказване на помощ от собственика /отговорника/ при необходимост

Програма на пътуването

Комплекса се намира в село Лещен, разположено в западните Родопи. В близост е до с. Ковачевица, минералните бани в с. Огняново, на 15км. oт гр. Гоце Делчев. Мястото е подходящо за отдих и почивка! Можете да се насладите на чист въздух и много красива гледка.

Трите вили, които включва комплексът са различни по големина, построени са от камък и дърво, като напомнят за старите едновремски къщи, от които се състои цялото село. Обзаведени са с по-съвременни мебели.



Къща 1

Тя е най-малката къща от комплекса. Състои се от 3 спални помещения с гардероби, 3 бани с тоалетни, чардак, всекидневна и долна тераса. Двете от спалните са на втория етаж с две бани към всяка от тях. Минава се по коридор, който води до чардака има миндер, на който да поседнете и отдъхнете.

На първият етаж е третата спалня с гардероб, в близост до която е и третия санитарен възел. Всекидневната е обзаведена с бокс, който включва: хладилник, готварска печка, миялна и перална машина. Има дивани с холна маса, маса за хранене и бар за двама. В дневната има цифрова телевизия.

Къщата е общо за шест човека.

Къща 2

Тази къща има четири спални помещения с гардероб, три санитарни възела, чaрдакс миндер, всекидневна и долна тераса. Трите от спалните са на втория етаж с две бани. Едната стая е с индивидуална баня, а другата баня е в коридора.

На първия етаж е и четвъртата спалня с гардероб,в близост до която е третият санитарен възел. Всекидневната е обзаведена с бокс, който включва: хладилник, готварска печка, миялна и перална машина, маса за хранене и бар за двама. В дневната има цифрова телевизия.

Къщата има капацитет осем човека.

Kъща 3

Къща три има четири спални помещения с гардероб, три санитарни възела, чардак, всекидневна и долна тераса. Три от спалните са на втория етаж с две бани. Едната стая е с индивидуална баня, а другата баня е в коридора. Друга от спалните пък е с изглед и изход към чардака.

На първия етаж е и четвъртата спалня с гардероб, в близост,до която е третия санитарен възел. Всекидневната е обзаведена с бокс, който включва: хладилник, готварска печка. миялна и перална машина, маса за хранене и бар за двама. В дневната има цифрова телевизия.

Къщата има капацитет осем човека.


Наемни цени:

Неделя - Четвъртък: 160 лева
Петък - Събота: 190 лева

Цените не важат за дните на национални и официални празници!!!


Информираме Ви, че всички стаи в комплекса са различни и няма гаранция, че ще бъдете настанени в конкретна, харесана стая от предоставения снимков материал.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Гоце Делчев |  Почивки - България |  Почивки - Гоце Делчев |  Почивка на планина - България |  Почивка на планина - Гоце Делчев

Избрани оферти