Начало / Почивки / Почивки - Албена

УНИКАЛЕН АКВАПАРК! Ралица Супериор 4* , Албена

Номер на оферта

/

118745

Дати & цени

Цената включва

Цените са в лева на човек на ден и включват: нощувка на база Ultra All inclusive, безплатен вход за ползване на водно -увеселителния парк Аквамания, чадър и 2 шезлонга на плажа в Албена (за стая), курортна такса и хотелска застраховка.

Цената не включва

транспорт

Програма на пътуването

Примасол Ралица Супериор Аква клуб 4*
Моля изпратете вашата заявка на mail@delmondo-bg.com

Информация за "Аквамания":

Водно-увеселителния парк "Аквамания" отвори врати в Албена след завършване на първата фаза на проектиране и строителство.

Истинска водна магия ще заеме територия от близо 30,000 кв.м. във ваканционно селище Албена. Футуристичният атракционен парк ще се разположи върху зона, равняваща се на 5 футболни игрища и ще помества уникални по рода си водни атракции за деца и възрастни.
Втората фаза за проектиране и строителство на Аквамания се планира да бъде завършена през 2015 и да включи още 2 уникални по рода си водни атракции като дългия 191-метра Тантрум , 76-метровата пързалка за отвесно спускане Free Fall, както и атракционен басейн и амфитеатрална сцена.

Посетителите на Аквамания ще имат възможността да влязат в завладяваща надпревара помежду си на 4-те писти с обща дължина 315 метра на атракциона ПроРейсър- най-известната водна състезателна пързалка в света. От 20 метровата кула за изкачване гостите ще опитат тръпката от рафтинга на 183-метровият Мамут. Спускането става с надуваем ринг, поместващ до 4 души, които се потапят в шеметно спускане по лъкатушещите улеи на пързалката.Мързеливата река си прокрадва път лениво под сянката на дърветата, бързеи
се устремяват в скалисти каньони Дивата река, вълнуващи фонтани експлодират във феерия от цветове и форми. Посетителите на Аквамания следват историята на загубен космически кораб във водния рай на една непозната, приказна галактика, проправяйки си път между атракциите и по мостовете от хилядолетни камъни. Водни оръдия, специални ефекти, стена за катерене са само някои от изненадите, които крие парка.

За децата Аквамания разкрива един истински рай от цветове, детски площадки с причудливи космически същества, умалени версии на атракции за възрастни като Детско Торнадо (KIDZ Tornado), Детски ПроРейсър (KIDZ Racer), Детски Туистър (KIDZ Twister) и Детска мини-река (KIDZ Mini River). Шеметни водни ефекти и фонтани ще отприщят въображението на децата в космическата палуба на
Костенурката (Фонтанът на Костенурката), или Лагуната на лунния кратер (Детската площадка). Изкачвайки пътя за спускане от пързалките, децата ще открият мистериозно устройство за телепортация, старгейт, от което ще
поемат към един приказен свят на радост и въображение. Разположен до Детската зона е Бара на Галактическия пилот (Бар Басейна),
върху стените на който, извънземни, непознати цивилизации са оставили своите послания на забравени и непознати космически езици. Просторният Звезден тунел (двуетажния Снек-Бар) е кръстопътна точка за всички онези, решили да отпочинат със свеж галактически коктейл на сенчестата Бар-Тераса. Къщата на Млечния Път (Сладоледеният салон), разположен до търговските магазините посреща гостите с ледени изкушения още при самото влизане в парка. Работното време на Аквамания ще бъде от 10:00 до 18:30 часа през летните месеци. Гостите на хотелите Примасол Ралица Супериор, Примасол Ралица Супериор Акваклуб и Вита Парк в Албена ще се радват на безплатен неограничен достъп до водните атракции на Аквамания през този летен сезон.

Скоро Аквамания ще отвори врати и за останалите гости на ваканционно селище Албена, както и за всички външни посетители, желаещи да станат част от космическата магия на водата!

Допълнителна информация

Намаления:
Дете до 1.99 г. се настанява и изхранва безплатно. При предварителна заявка се предотставя и кошара, безплатно от хотела.
Дете от 2 до 11.99 г. на допълнително легло с 2-ма възрастни в стая се настанява и изхранва безплатно
2-ро дете 2-11.99 г., настанено с 2-ма възрастни, ползва 70% отстъпка от цената за възрастен на редовно легло.
Дете от 2 до 11.99 г. настанено на редовно легло с 1 възрастен в стая, се настанява безплатно, а възрастния заплаща цена за единично настаняване.
2-ро дете, настанено в стая с 1 възрастен ползва 70% отстъпка от цената за единично настаняване.
Възрастен, настанен на допълнително легло плаща 80% от цената за редовно легло.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Албена |  Почивки - България |  Почивки - Албена |  Лято в България - България |  Лято в България - Албена

Избрани оферти