Начало / Почивки / Почивки - Марса Алам

Почивка в Марса Алам, Египет - Топ оферти!

Номер на оферта

/

108216

Дати & цени

Цената включва

* Самолетен билет за чартърен полет София – Хургада - София, с включени летищни такси 95 евро на възрастен/дете.
* Посрещане на летище от представител на Вашия туроператор.
* Трансфер: летище Хургада – хотел Марса Алам – летище Хургада;
* Настаняване за 7 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел в Марса Алам.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец.

Цената не включва

* Египетска виза – 25 USD - заплаща се на място!
* Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение, кога са били направени.
* Допълнителни екскурзии.
* Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 8,20 евро за 8 дни.
* Застраховка "Отмяна на пътуване" при ЗАД Армеец.

Изисквания за влизане в страната:

* Валиден международен паспорт, мин. 6 месеца от датата на завръщане.
* Виза

Програма на пътуването

Ново! Топ оферти за почивка в Марса Алам - един от най-хубавите египетски курорти на Червено море, който предлага уникални условия за гмуркане, шнорхелинг, сърф, чисти плажове и спокойна атмосфера!

Чартърни полети с дати на заминаване:
- 25 септември
- 02, 06, 09, 13, 16, 20 и 23 октомври

7 нощувки на All Inclusive на промо цени от 533€ на човек в стая с две легла.

*Цената е валидна за хотел Onatti Beach Resort 4* за 06, 13 и 20 октомври.


Препоръчваме ви хотел Elphistone Resort Marsa Alam, 4*/ All Inclusive – всичко включено в цената
(на снимките)

Пакетна промоционална цена за хотел Elphistone Resort Marsa Alam 4* - от 571€ на човек в стая с две легла (валидна за дати на заминаване 06, 13 и 20 октомври).


Програма:

Първи ден
Програмата започва със среща на летище София и изпращане от представител на Вашия туроператор за полет до Хургада. След пристигане на летището в Хургада Ви очаква представителят на Вашия туроператор за трансфер и настаняване в избрания от Вас хотелски комплекс. В удобно за Вас време местният представител ще организира за Вас информационна среща, за да Ви представи дестинацията и да Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотелски комплекс и допълнителните мероприятия, към които можете да се присъедините.

Втори до седми ден
Можете да се посветите на пълен релакс, разходки и удоволствията, предлагани в хотелския комплекс или на допълнителните екскурзии по избор, които са организирани за Вас.
На любителите на културно-историческите екскурзии препоръчваме екскурзиите до град Луксор, оставил отпечатък от епохата на Новото царство от Древен Египет и столицата Кайро с датиращите от Старо Царство на Древен Египет.
Незабравимо впечатление ще оставят у вас прекрасните екскуризии с водна тематика, които ще разкрият красотата на Червено море, както под вода, така и над нея.
Подходящи екскурзии за това са екскурзията до Остров Гифтън с възможност за гмуркане със шнорхел, също така такава с лодка с прозрачно дъно или вариант с полуподводница. За любителите на подводния свят курортът Марса Алам е рай за гмуркачите с акваланг и специална екипировка.
Да не забравяме и пустинята, която Ви зове за щури приключения с джипове и атв-та и среща с типични пейзажи и традиционен местен колорит.
В курорта ще намерите и разнообразие от места за разходки, пазаруване, приятни заведения и ресторанти, както с традиционен, така и интернационален оттенък.

Осми ден
Закуска. Следва организиран трансфер до летище Хургада за полет за София. Следва полет Хургада - София и пристигане на летище София.

Тагове

Оферти - Египет |  Оферти - Марса Алам |  Почивки - Египет |  Почивки - Марса Алам |  Есен 2023 - Египет |  Есен 2023 - Марса Алам

Избрани оферти