Начало / Почивки / Почивки - Обзор

Вили под наем в затворен комплекс в м. Иракли

Номер на оферта

/

87534

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:
-Наем за цялата вила
-Почистване на вилата и смяна на спалното бельо, веднъж седмично
-Всички режийни разходи
-Оказване на помощ от собственика /отговорника/ при необходимост

Програма на пътуването

Предлагаме на Вашето внимание, ваканционно селище, идеално за хора търсещи пълноценна почивка, далеч от шума, за хора любители на природата, планинския въздух, аромата на горски цветя и билки и жизнерадостните песни на птичките. Селището е разположен в спокоен, живописен район на северното черноморско крайбрежие, на северните склонове на източната част на Стара Планина, която постепенно се спуска към нос Емине – най-източната част на България. Комплексът е идеално място за отдих за тези, които търсят спокойствие и ведрина. Местността Иракли е само на 4 км от вилното селище, к.к. Слънчев бряг на 18 км , а гр. Обзор на 12 км.

Селището се състои от 50 самостоятелни просторни къщи с две спални всяка и прилежащ двор от 400 кв.м. Къщите осигуряват достатъчно пространство за обитаване. Гостите на селището имат възможността да се насладят на ресторант и външен басейн на 3 нива, разположен в добре поддържана градина. Изключително подходящо за автотуристи.

Вилите са едноетажни, състоящи се от входно антре, дневна с трапезария и кухня, две спални, баня с тоалетна. Пред къщата има веранда на която туристите могат спокойно да отдъхват през топлите летни нощи... Минимален престой - 5 дни!

Максимален капацитет – 4+2



Информираме Ви, че всички стаи в комплекса са различни и няма гаранция, че ще бъдете настанени в конкретна харесана стая от предоставения снимков материал.

Повече информация и други оферти на www.relax-bg.com

Благодаря Ви, че разгледахте нашето предложение!

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Обзор |  Почивки - България |  Почивки - Обзор |  Почивка на море 2024 - България |  Почивка на море 2024 - Обзор

Избрани оферти