Начало / Почивки / Почивки - Ахелой

Къщата в Ахелой, Брой наематели: 11

Номер на оферта

/

90033

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:
- Наем на самостоятелен етаж
- Почистване на вилата и смяна на спалното бельо
- Всички режийни разходи
- Оказване на помощ от собственика /отговорника/ при необходимост

Резервация:
- Капаро в размер на 30% от общата наемна цена
- Остатъка от наемна цена - 70% се заплаща в деня на настаняване

Забележка:
- Настаняване в деня на пристигане: след 14:00 часа
- Освобождаване в деня на заминаване: до 11:00 часа

Програма на пътуването

Предлагаме самостоятелен етаж от къща в гр. Ахелой, на 20 мин. пешa от плажа. Етажа е напълно ремонтиран и преустроен, като ваканционен обект. Имайки предвид напрегнатото ежедневие на съвременния човек, почивката трябва да бъде пълноценна и да ви откъсне от ежедневието. Ние Ви предлагаме прекрасни условия за почивка със семейството и приятели. Наемайки етажа, вие ще бъдете не просто гости, а временни собственици.

Етажа се състои от четири спални, кухненски бокс, две бани с тоалетни, отделна тоалетна. Стаите са: две двойни, една тройна и една с четири легла, като максималната леглова база е за 11 почиващи. Всяка стая е снабдена с LED телевизор свързан към местния кабелен оператор, климатик, възглавници, хавлии, спално бельо и одеяла. Кухненският бокс е обзаведен с горни и долни шкафове, пералня, хладилник, фурна, котлони и всички необходими аксесоари и посуда за хранене. Ползването на кухнята и приготвянето на храна е със собствени продукти.

На разположение на гостите е озеленен двор, с барбекю, кът за хранене с маси и пейки, и кът за кафе и релакс с ратанови мебели и люлки и барбарони, детски кът и фитнес. За удобство на почиващите, къщата е снабдена с безжичен Wi-Fi интернет. Пред къщата има достатъчно място за паркиране на автомобили.

В непосредствена близост се намират и курортите Равда, Несебър, Слънчев бряг, Свети Влас, Поморие, Сарафово и Бургас, които може да посетите по време на почивката си.



Повече информация и други оферти на www.relax-bg.com

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Ахелой |  Почивки - България |  Почивки - Ахелой |  Почивка на море 2024 - България |  Почивка на море 2024 - Ахелой

Избрани оферти