Начало / Почивки / Почивки - Велинград

Вино и любов във Велинград, СПА хотел Свети Спас

Номер на оферта

/

186558

Дати & цени

Цената включва

- Две нощувки със закуски в двойна стая, две вечери, от които вечеря на 10.02.2017 г. с програма на танцов клуб „Импулс” и тематична вечер „Вино и любов” с дегустация от селектирани вина и със специалното участие на Владо и Ника на 11.02.2017г.
- Ползване на басейн с минерална вода, топило и джакузи с минерална вода, 2 външни джакузита с минерална вода, детски минерален басейн, сауна, парна баня, релакс зона, фитнес
- Безплатен интернет, застраховка, паркинг
- „Чудноландия” за най-малките – професионална детска анимация всеки ден от 09:30ч. до 12:30ч. и от 17:30ч. до 22:30ч. часа за деца от 4 до 12 г.

Цената не включва

- Задължително се доплаща туристически данък в размер на 1,64 лв. на ден за всеки гост.
- Доплащане за апартамент: 40 лв. на ден на помещение


По тази оферта не се предлага отстъпка за единично настаняване.

Програма на пътуването

Балнео спа хотел Свети Спас - най-големия балнеокомплекс във Велинград, изцяло захранен с минерална вода.

Хотелът е разположен в едноименната уникалната местност, на края на града, в долината на река Чепинска, сред надиплени хълмове с вечно зелени борове, обширни кадифени поляни, кристално синьо небе и южно родопско слънце… планината на Орфей.
Хотелската част на комплекса разполага със 79 двойни стаи, 4 VIP студиa и 63 луксозни апартамента - атрактивни като дизайн и цветово решение, с божествени гледки и на юг, и на север към величествените Родопи. Всички помещения в хотела са оборудвани с LCD телевизор, мини-бар, интернет, сателит, телефони в банята и стаята.

Допълнителна информация

- Деца до 6 г. се настаняват безплатно на доп. легло с включена закуска и вечеря.
- Деца от 6 до 12 г. се настаняват с доплащане 25 лв. на ден на доп. легло с включени закуска и вечеря.
- Трети възрастен в апартамент: 40 лв. на ден

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Велинград |  Почивки - България |  Почивки - Велинград |  Свети Валентин 2024 - България |  Свети Валентин 2024 - Велинград

Избрани оферти