Начало / Почивки / Почивки - Аспровалта

За един ден на море в Аспровалта-Гърция - 14.07.!- Потвърдена!

Номер на оферта

/

225841

Дати & цени

Цената включва

В цената е включено:
Транспорт с комфортен автобус / микробус;
Представител от фирмата
Пътни гранични такси

Цената не включва

В цената не е включено:
Медицинска застраховка – 2 лв.
Шезлонгите и чадърите на плажа срещу консумация;
Разходи от личен характер;

Програма на пътуването

Дати: 14.07; 18.08; 01.09.18 - 39 лева!
Районът около Аспровалта и Неа Врасна се намира край гръцкия град Агиос Георгиос, близо до Солун. Плажът на Аспровалта, дълъг 2 км и широк 70 до 120 м е носител на син флаг заради чистотата си, красотата и опазването на околната среда в региона.
Аспровалта е модерен морски туристически район на брега на Егейско море. Неа Врасна е практически долепена до Аспровалта и носи повече духа на вилно селище, отколкото на масов туристически курорт. Намира се само на час път от Солун, Кавала, Серес и Драма. От София разстоянието е около 300 км.
1 Ден
Тръгване от София в 06:00 ч. от ул. Оборище и площад „Александър Невски“.Пътуване по маршрут София- Аспровалта. Пристигане в Аспровалта преди обяд, свободно време и възможност за почивка из красивите плажове на гръцкия курорт. Освен спокойна морска почивка, в Аспровалта можете да откриете и отлични условия за шопинг и забавление – тук има търговски център с над 300 магазина, а на откритата сцена на амфитеатъра се представят различни пиеси, концерти, опери, фестивали (понякога и на чужди езици). Ресторантите и баровете също предлагат разнообразие, така че няма как да скучаете.Групата се събира в 17:00 ч. за отпътуване към България.
По пътя на връщате, по желание ще се спре на магазин от който можете да си купите гръцки стоки и сувенири. Пристигане в София. Късно вечерта.
Времето в Аспровалта https://www.sinoptik.bg/asprovalta-greece-100736694

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Аспровалта |  Почивки - Гърция |  Почивки - Аспровалта |  Уикенд почивка - Гърция |  Уикенд почивка - Аспровалта

Избрани оферти