Начало / Почивки / Почивки - Мале

Нова година на Малдиви, 7 нощувки ALL, 29.12.20 -06.01.21

Номер на оферта

/

188537

Дати & цени

Цената включва

7 нощувки на база All Inclusive в хотел по избор
Самолетен билет за полет София - Малe - София с включени летищни такси
Трансфери летище-хотел-летище с хидроплан и/ или лодка
Багаж до 20 кг. чекиран и 5 кг. ръчен (ограничението е поради естеството на трансфера на Малдивите)
медицинска застраховка с покритие от 15 000 евро на човек с включен риск за лечение от COVID-19;
застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19.

Цената не включва

Разходи от личен характер
Бакшиши
PCR - тестове - за влизане в страната и при пристигане в България за отпадане на карантината се на рецепция)

Програма на пътуването

Програма:
1 ДЕН - Отпътуване за Малдиви

Явяване на летище София Терминал 2 в 12:00 за полет в 14:00. Регистрация за полета и отпътуване за Франкфурт с полет на Луфтханза по маршрут София - Франкфурт- Mале. Пристигане във Франкфурт в 15:30. Кратък престой на летището.


2 ДЕН - Пристигане в Мале

Отпътуване за Мале в 18:40. Пристигане в Мале в 08:40. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Изхранване на база All inclusive. Нощувка.


3-8 ДЕН - Малдиви

Свободно време. Изхранване на база All Inclusive. Нощувка.


9 ДЕН - Отпътуване за България

Закуска. Свободно време. Освобождаване на стаите. Ранен трансфер от хотела до летището. Отпътуване от Мале за Франкфурт с полет в 10:40. Пристигане във Франкфурт в 17:25. Кратък престой на летище. Отпътуване от Франкфурт за София в 19:50. Пристигане в София, Терминал 2, 23:00.

Край на програмата.



Цени:
Хотел / Цена лв. / Трансфер
Fihalhohi Island Resort 4*, Стандартно бунгало градина 4113 лв. / лодка
Sun Island Resort § Spa 5*, Sun Villa- 4481 лв. / хидроплан и лодка
Sun Island Resort § Spa 5*, Beach Villa - 4789 лв. / хидроплан и лодка
Sun Island Resort § Spa 5*, Water Villa - 5159лв. / хидроплан и лодка

Цената е в лева на човек на база AlI Inclusive.

Цената е промоционална за ранни записвания до 25.11.2020 г. или до изчерпване на местата по промоцията.

Условия за Резервации:
Депозит 1 при записване в размер на 25 %
Депозит 2 до 50% - до 45 дни преди заминаване.
Доплащане до 100 % - 30 дни преди заминаване.

Условия за анулации:
До 45 дни преди заминаване – без неустойка
От 45 ден до 30 ден от датата на заминаване в размер на 900 лева
От 29 ден до датата на заминаване, пълния размер на пътуването
Смяна на име до 10 дни без неустойка


АНУЛАЦИИ БЕЗ НЕУСТОЙКИ И ВРЪЩАНЕ НА СУМИ:
При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 14 дни от деня на анулацията;
При активация на полицата „Отмяна на пътуване“, включително при положителен PCR тест, сумата се възстановява спрямо условията на ЗК „Мондиал Асистънс“.
При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.

Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:
Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
Какво не покрива застраховката?
Събития, които са причинени предумишлено или поради груба небрежност на застрахования;
Опит за самоубийство или самоубийство;
Събития в здравословното състояние на застрахования, които са настъпили или се очаква да настъпят в момента на сключване на застраховката или началото на пътуването;
Събития, които застрахования понася вследствие на употреба на алкохол, наркотици, медикаменти или поради отлагане на предписана терапия;
Събития, които са в посредствена или непосредствена връзка с размирици, военни действия, терор от всякакъв вид, стихийни бедствия, влияния на околната среда, земетресения;
За повече информация относно включените застраховки, моля свържете се с нас!



Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на съответните суми според условията за анулации и неустойки.

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 28.11.2020 г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Малдивите към 11.11.2020 г. освен представяне на сертификат за негативен PCR -тест.

*COVID-19 забележка – поради динамично поменящата се ситуация, медицинските условия за влизане в страната подлежат на препотвърждение при приближаване периода на пътуване.

Изисквания:

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: няма.
Програмата е индивидуална ( без водач от България) , но със запазени групови места на полетите и в хотела.

Водач от България не се осигурява


Полетно разписание:
LH1427 29DEC София-Франкфурт 1400 1530
LH 704 29DEC Франкфурт-Мале 1840 0830+1
LH 705 06JAN Мале-Франкфурт 1040 1725
LH1428 06JAN Франкфурт-София 1950 2300
Превозвач : Lufthansa

Заб.: Туроператорът не носи отговорност при промяна на разписанието от страна на превозвача. Часовете се препотвърждават до 3 дни преди полета.



Информация за хотелите:

Fihalhohi Island Resort 4*
Хотелски комплекс Fihalhohi Island Resort се намира на южния атол на Мале?, на 8 километра от рибарското селище. Комплексът е на 28 километра от международното летище Male и трансферът трае около 45 минути с моторна лодка. Fihalhohi Island Resort разполага с туристическо бюро, което може да организира разглеждане на забележителности и пътувания, 24-часовата рецепция, водни спортове ( риболов, както и център за гмуркане, сертифициран от PADI - Професионална асоциация на инструкторите по гмуркане), ресторант Palm Groove, 2 бара - Fisherman’s и Blue Lagoon, СПА център, фитнес, пералня. Климатизираните стаи имат тераса с кът за сядане, теракотен под, гардероб, телефон, климатик, комплект за кафе и чай. Баните са с душ и сешоар. Осигурен е безплатен Wi-Fi интернет достъп.

Sun Island Resort & Spа 5*
„Sun Island Resort & Spa“ е на 17 минути с вхидроплан от международно летище „Мале“. Луксозният комплекс разполага с открит плувен басейн, спа-център „Araamu Spa“ с процедури по аюрведа и масажи, много магазини и бутици, безплатен Wi-Fi във всички части, водни спортове. Също и 9 заведения за хранене - такива, които сервират храни собствено производство като „ZERO Restaurant“, ресторантите на самообслужване „Maaniya“ и „Souther Star“, ресторанта за тайландски ястия „Sun Star“, ресторант „Al? Pontile“ за италианска и японска кухня. Разнообразните барове: „Golf Bar“, „Mekunu Bar“, „Pool Bar“, „Lobby Bar“ и „Sunrise Bar“ сервират напитки, а кафенето „Vaani“ предлага храна и напитки денонощно. Всяка просторна луксозна вила е с балкон и телевизор с кабелни канали, кът за сядане и DVD плейър. Собствената баня е с душ с гореща вода и вана.

Допълнителна информация

Цената е промоционална за ранни записвания до 25.11.2020 г. или до изчерпване на местата по промоцията.

Тагове

Оферти - Малдиви |  Оферти - Мале |  Почивки - Малдиви |  Почивки - Мале |  Екзотична почивка 2024 - Малдиви |  Екзотична почивка 2024 - Мале

Избрани оферти