Начало / Почивки / Почивки - Бали

Нова година 2019 на о. Бали - Супер цени!

Номер на оферта

/

100935

Дати & цени

Цената включва

* Двупосочен самолетен билет с Катарски авиолинии София – Доха - Денпасар – Доха – София, с вкл. летищни такси;
* Групов трансфер летище - хотел - летище;
* 7 нощувки със закуска в хотел по избор на о-в Бали;
* Новогодишна гала вечеря в хотел Melia Bali 5* и The Laguna Resort & Spa 5*;
* Медицинска застраховка със ЗАД "Армеец" (покритие 10 000 евро за лица до 65 г.).

Цената не включва

* Допълнителни екскурзии;
* Разходи от личен характер;
* Бакшиши;
* Задължително доплащане за Новогодишна вечеря в Nusa Dua Beach Resort 5*.
* Застраховка "Отмяна на пътуване" при ЗАД "Армеец".

Визов режим:

- Няма визови изисквания за български граждани.
- Няма задължителни медицински и здравни изисквания.
- Необходими документи: международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Програма на пътуването

Екзотична Нова година на острова на боговете – Бали!

Редовен полет София – Доха - Денпасар – Доха - София на 27.12 и връщане на 04.01.2019 г.

7 нощувки със закуска в 5* хотел и новогодишна гала вечеря – на цени от 1870 евро (валидна за хотел Nusa Dua Beach Resort, 5*).


Препоръчваме ви хотел Nusa Dua Beach Resort, 5*/ ВВ – нощувка със закуска
(на снимките)

Хотелът се намира на няколко минути от международното летище Ngurah Rai, директно на слънчевия и красив бряг Nusa Dua. Категоризиран от "Leading Hotels of the World", комплексът е разположен сред екзотични градини, създаващи чувство на спокойствие. Намира се на самия бряг, на 150 м от бял, пясъчен плаж. Курортът ви приканва да се потопите в разнообразието от култури на екзотичен Бали и да се отдадете на една незбравима почивка.


Програма:

Ден първи/ 27.12.2018
София – Доха
Сборен пункт на летище София за полет с Катарски авиолинии до Доха в 12.25 ч. Пристигане в Доха в 18.15 ч.

Ден втори/ 28.12.2018
Доха - Денпасар
Полет в 02:35 ч. от Доха до Денпасар. Кацане на острова в 17:30 ч. Посрещане от представител на фирмата партньор на туроператора и трансфер до избрания хотел. Свободно време за почивка. Нощувка.

Ден трети/ 29.12.2018
о-в Бали
Закуска. Свободно време за плаж или по желание СПА процедури в СПА център на острова или във Вашия хотел.
Легендарните балийски тропически СПА процедури комбинират широка гама от алтернативни терапии и натурални продукти в автентична атмосфера. Традиционно използваните кокосово масло и вулканични камъни са ефективни средства за стимулиране на енергията на тялото, ума и духа.
Нощувка.

Ден четвърти/ 30.12.2018
о-в Бали
Закуска. Свободен ден за плаж и развлечения или шопинг. Пазаруването в Бали не е просто разходка по магазините, то е изкуство, а пазаренето тук е задължително. Този традиционен похват превръща търговията на острова забавно занимание. Вечерта (по желание и срещу доплащане) посещение на Шоу Девдан. Този спектакъл ще ви покаже богатата и разнообразна култура на Бали чрез ослепителни костюми, уникални художествени танци и спиращи дъха въздушни акробатични номера. Този спектакъл ще ви помогне да откриете Индонезия по един пленителен и вълнуващ начин. Нощувка.

Ден пети/ 31.12.2018
о-в Бали
Закуска. Свободен ден за плаж и развлечения. Нощувка. Подготовка за празника.
Новогодишна гала - вечеря в ресторанта на хотела и посрещане на Новата 2019-та година.
Нощувка.

Ден шести/ 01.01.2019
о-в Бали
Закуска. По желание целодневно приключение със слонове в сърцето на о. Бали. Пътешествие в прохладната джунгла на гърба на слон - изживяване, което няма да забравите. Посещението на парка със слонове, ще ви даде възможност да се запознаете отблизо с тези невероятно добри създания, в естествената им красива тропическа обстановка. Можете да се порадвате на близостта им, да се снимайте с тях и да научите повече за техния живот. Паркът в Таро се счита за един от най-добрите в света разполага с музей, В него можете да видите единственият в Югоизточна Азия скелет на мамут. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден седми/ 02.01.2019
о-в Бали
Закуска. Свободно време за плаж или по желание полудневна екскурзия до свещения балийски храм Тирта Емпул. По пътя преди храма ще направим кратка почивка с разглеждане на плантация за прочутото кафе от сорта Копи Лувак, което се произвежда само на островите Бали, Ява и Суматра. Кафето Лувак има забележителна репутация сред почитателите на ароматната напитка. Ако все още не знаете защо – сега е време да научите това.
Наричат Бали "Островът на хилядата храма". Навсякъде тук ще видите издигнати светилища на митологични същества, украсени с традиционни символи. Днес ще посетите митичния храм Тирта Емпул (в превод Храмът на свещената вода). Той е построен до свещен извор с минерална сакрална вода и един от популярните храмове на острова.
Маршрутът продължава с посещение на селцата Мас и Челук. Поминъкът на местните жители тук са дърворезбата и изработката на красиви изделия от сребро. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден осми/ 03.01.2019
о-в Бали
Закуска. Свободен ден за плаж, развлечения или опознавателни турове из острова.
За любителите на приключенията предлагаме еднодневен круиз с катамаран до остров Лембонган. Очакват ви много забавления сред истински тропически рай от мангрови дървета, тюркоазени води, белоснежни плажове и рифове, под галещите лъчи на слънцето. Завръщане на о-в Бали. Нощувка.

Ден девети/ 04.01.2019
о-в Бали
Освобождаване на хотела. Ранен трансфер до летище за полета Денпасар – Доха в 09.35ч. Кацане на летище Доха в 14.35 ч. Полет в 16.45 Доха – София. Кацане на летище София Терминал 2 в 21.15 ч.

* Важно: Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване.

Тагове

Оферти - Индонезия |  Оферти - Бали |  Почивки - Индонезия |  Почивки - Бали |  Нова година 2023 - Индонезия |  Нова година 2023 - Бали

Избрани оферти