Начало / Почивки / Почивки - Касандра

х-л Potidea Palace Hotel 5* UALL incl. през август - Касандра

Номер на оферта

/

201191

Дати & цени

Програма на пътуването

х-л Potidea Palace Hotel 5* UALL incl. през август - Касандра

23.08.2017-28.09.2017
6 дни / 5нощ
собствен транспорт !

Пакетна цена на човек в Промо стая/ UALL incl. / - 664 евро
Пакетна цена на човек в Делукс стая/ UALL incl. / - 715 евро

Пакетната цена включва:
5 нощ
база изхранване - UALL incl.

Пакетната цена не включва:
транспорт
медицинска застраховка
разходи от личен характер

Хотел Potidea Palace разполага с ресторант, СПА център, открит басейн, частен плаж и се намира на 2 километра от Неа Потидеа. Предлага климатизирани помещения за настаняване с безплатен Wi-Fi. Мудания е на 5 километра.
Всички стаи и суити имат излаз на обзаведен балкон и разполагат с телевизор с плосък екран със сателитни канали. Всички имат минибар и самостоятелна баня с халати и чехли, а някои са с отделна спалня и кът за сядане с диван.
Гостите могат да се насладят на закуска на шведска маса, както и обяд и вечеря в ресторанта на място. Леки ястия и освежаващи напитки се предлагат в снек-бара. Няколко таверни, магазини и супермаркет за основни продукти могат да бъдат намерени в рамките на 2 километра.
СПА и уелнес центърът предлагат закрит басейн, сауна и парна баня. За активните гости на разположение има тенис корт и фитнес център. Хотелът има още добре поддържана градина и детски кът за забавление на малките гости.
Забележка!!!:
Всички туристически програми и цени , публикувани от фирмата в интернетното пространство са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 1 от ЗТ достоверна и окончателна цена се счита тази цена , която е предоставена в офиса на София Луксъри Травел ООД,в деня на сключване на потребителски договор за конкретна резервация или организирано пътуване !

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Касандра |  Почивки - Гърция |  Почивки - Касандра |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Касандра

Избрани оферти