Начало / Статии / Статии - Гърция

Релакс и лукс на Халкидики

Автор

/

Ако обичате Халкидики и по-точно зеления полуостров Ситония с гледка към връх Атон... Ако имате нужда от спокойствие и релаксираща обстановка, за да възстановите хармонията си през ваканцията си... Ако представата ви за перфектна почивка е стая с гледка към морето...Тогава вашето място е хотел Antigoni Beach Resort на гръцкия полуостров Ситония.

Хотелът е бутиков – с изчистен лукс, изискана декорация в гръцки стил и неустоима гледка към Атон.

Не е случайно, че Халкидики е любима дестинация за почивка на толкова много хора. Тук вятърът шуми в иглолистните дървета, които стигат до самия бряг на синьото море. Пристанищата са живописни, плажовете са като от картичка, а на много места селцата са запазили атосферата от миналото.

Съвсем близо е и Атон – обект под закрилата на ЮНЕСКО и автономна монашеска общност в рамките на гръцката държава, където съществуват 20 православни манастира. Можете да стигнете до Света гора или до други близки плажове от малкото пристанище Ормос Панагиас, разположено близо до хотела.

Не пропускайте и византийската кула на плажа в Пиргос, както и античната стена във Вурвуру. Заливът Вурвуру предлага още възможности – заобиколен е то девет острова, които могат да бъдат посетени с лодка.

Хотел Antigoni Beach Resort е разположен на пясъчен плаж в Трани Амуда с дължина 2 км и ширина 20 м. Освен това местоположението на комплекса е такова, че бързо и удобно можете да стигнете до най-хубавите плажове на Ситония – Салиникос, иргос, Лагониси, Вурвуру, Кариди, Зографос...

Насладете се на кристално чистите води и невероятните гледки, за да си починат сетивата ви от напрегнатото ежедневие.

Оставете някой друг да се погрижи за вашето приятно изкарване и ще искате да се връщате тук отново и отново всяко лято.

Виж още:

Почивка в Халкидики

Почивка в Касандра

Почивка - Олимпийска ривиера

>
21 юли 2015 г.

Тагове

културен туризъм

летен туризъм

лукс

плажове

релакс

романтични места

семеен туризъм

хотели

Забележителности наоколо

Избрани оферти