Начало / Статии / Статии - Индия

Индия - любовна история дебне отвсякъде

Автор

/

Луксозния хотел Oberoi Amarvilas, Агра

От всяка стая в Oberoi Amarvilas имате възможността да се полюбувате на купола и минаретата на паметника на любовта – Тадж Махал, тъй като този изключителен хотел се намира само на 600 метра. Oberoi Amarvilas е истинска фантазия, изпълнена с просторни тераси с приказни гледки, фонтани, спокойни и огледални басейни и градини, изпъстрени с цветя. Обстановката в стаите на хотелa е в унисон с останалата част от зданието – в тях ще почувствате лукса, удобството и разкоша. Какво по-романтично от това да се намирате тук с любимото същество и да се наслаждавате на Тадж Махал по залез слънце с чаша вино в ръка.

Сюитите на Banjaar Tola в Мадхя Прадеш

Сюитите на Banjaar Tola определено ще накарат дъха ви да спре. Разположени в националния парк Канха, на брега на река Banjaar, те ще ви осигурят комфорта и спокойствието на природата в съчетание с лукса на съвременния свят. Китните сюити с бамбукови подове и мебели от батик ви обгръщат в обстановка, която ще ви разтопи след изморителното сафари през деня.  Отпуснете се и се опиянете от всичко, което ви заобикаля.

Дворецът Taj Lake в Удайпур

Трудно може да си представите фантастичното преживяване, което ще получите с престоя си в белия мраморен дворец Taj Lake. Той е разположен на малък остров в езерото на Пичола. Всичко тук напомня за романтика – блещукащите в тъмнината дървени водни таксита, пищните дворцови стаи, широките ориенталски тераси с изглед към езерото или открития ресторант на лунна светлина. На това място ще разполагате и с кралски иконом, който ще ви накара да се почувствате като истински махараджа.

Бамбукови къщи-лодки, Керала

Бамбуковите къщи-лодки, които можете да наемете в Керала ще ви покажат един малко по-различен или по-скоро авантюристичен свят. Изплетените от бамбукови и кокосови нишки лодки, предлагат комфортни и дори луксозни стаи с дървени легла и открити тераси. Капитан и готвач ще ви съпътстват на вашето пътуване, за да направят престоя ви още по-приятен, безгрижен и романтичен. С тази къща-лодка ще имате възможността да разгледате очарователни малки селца, църкви и безкрайни оризови плантации.

Aman-i-Khás - къмпинг сред природа в Раджастан

Въпреки че Aman-i-Khás е къмпинг сред пустошта в националния парк Рантхамбор, в него ще намерите намерите достатъчно лукс и романтика. Той е истинско малко бижу сред суровия свят на дивите зверове. Тук през деня ще можете да се включите в организирани разходки сред природата или да станете част от сафари. След срещите ви с диви котки, хиени, антилопи и други животинки, ще ви се отрази доста добре гореща вана с ароматни масла в палатката ви, или масаж на цяло тяло на открито. За лека нощ можете да пийнете чаша вино пред разгарящия се пред вас лагерен огън.

Дворец Rambagh, Джайпур

Като бивш дом на махараджата на Джайпур, дворецът Rambagh от XIX век блести с царска елегантност и изящество. Стаите и сюитите са богато украсени и ви обръщат с комфорт, стил и разкош. За всичко това допринасят мраморните подове, прецизно изработените колони, сатена в леглата, които са съчетани с очарованието на спиращи дъха гледки към разкошните градини на двореца. Тук човек може да се отдаде на поло със слонове, доста екзотична и екстремна игра. В дворецът Rambagh ще намерите мечтаната романтика, необходимия лукс и желаните удобства.

Комплексът Taj Exotica в Гоа

Taj Exotica ще ви зареди с енергията, от която имате нужда. Там ще се потопите в света на спокойствието и хармонията. За това ще помогне и природата около хотела, а именно  изключителен плаж, обграден с палмови дървета. Услугите, които предлага Taj Exotica, ще се понравят на всички. Можете да се поглезите с вечеря на плажа, обградени от факли и приятна музика, съчетана с разплискването на морските води. Друг начин да омаят гостите си са спа процедури на самия морски бряг, като за пълния ви релакс ще се погрижат професионалистите и морския полъх. Традиционните ястия на Гоа ще направят почивката ви още по-ползотворна и пъстра.

Хотел Shreyas Retreat в Бангалор

Shreyas Retreat е място, на което имате възможността да се слеете с природата и да си осигурите хармония на духа. Два пъти на ден има групи за медитация, в които можете да се включите. Различна услуга, която предлагат на гостите си, е абсолютна чиста био храна. В района на хотела има огромна зеленчукова градина, от която се осигуряват продуктите за ястията. Съчетавайки тези неща, ще получите пълно душевно и физическо пречистване - нещо, от което всеки от нас има нужда.

Хотел Wildflower Hall - Шимла в Хималаите

Wildflower Hall ще ви накара да се чувствате като герои в романтичен, приказен филм. През зимата се отпуснете пред камината и пукащите в нея цепеници, или се впуснете в снежното царство на Хималаи. Закътан в кедрова гора, хотелът предлага уют и спокойствие, а дървените подове и ръчно плетените килими ще ви накарат да се почувствате у дома си. През лятото се възползвайте от предизвикателствата на планината или събирайте слънчевите лъчи на шезлонг край басейна на Wildflower Hall.

ВИЖ АКТУАЛНИТЕ ОФЕРТИ ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ В ИНДИЯ! 

 

>
03 октомври 2018 г.

Тагове

романтични места

Забележителности наоколо

Избрани оферти