Начало / Статии / Статии - Дубай (ОАЕ)

Нова година 2022 на топло, с палми

Автор

/

Започнете ли новата година на пясъка край топли вълни и палми, няма как да не ви е екзотична и празнична цялата 2022-ра. А точно в момента определено имаме нужда от повече празничност в живота си.

Ако сте решили да прекарате Нова година по ширините на тропиците или около екватора, можете да си избирате между лукс и достъпност, карибска или бедуинска култура, танци на плажа до сутринта или дегустиране на портвайн.

Слагайте празничните дрехи и джапанките в куфара и бон воаяж!

Дубай - феерия от светлини 

Ако все още не сте били в Дубай, или вече сте били и толкова ви е харесало, че връщането е въпрос на време, комбинирайте арабското емирство с новогодишните празници, за да се насладите на пищните фойерверки. И тази година посрещането на Нова година в Дубай ще е повече от пищно - с много светлини и възможности за празнуване. Вижте какво да очаквате от Нова година в Дубай.

Цената за 5 нощувки с включени самолетни билети започва от 895 евро. >>> ВИЖТЕ ОФЕРТИТЕ

Египет - по земите на фараоните

Сега повече от всякога си заслужава да посетите земите на фараоните. Днес посетителите на страната са малко, което означава повече простор, време и спокойствие за вас. В комбинация с хубавото време и директния чартър за Новогодишните празници, прави дестинацията един от най-привлекателните подаръци за Коледа.

Цената за 6 нощувки с включени самолетни билети започва от 977 лв. >>> ВИЖТЕ ОФЕРТИ ЗА ДИРЕКТЕН ЧАРТЪР ДО ЕГИПЕТ ЗА НОВА ГОДИНА

Коста дел Сол - веселие по испански

Изберете слънчевото испанско крайбрежие за изпращането на годината. Подгответе се и за испанската традиция, когато часовникът започне да отброява с 12 удара настъпването на новата година - на всеки удар трябва да хапнете по едно гроздово зърно, за да е успешна и богата 2022-ра за вас.

Цената за 6 нощувки с включен полет започва от 750 евро >>> ВИЖТЕ ОФЕРТИТЕ

Занзибар - тайната на Африка

Остров Занзибар е вечно слънчева дестинация в Индийския океан, която завинаги ще остане в сърцето ви с дружелюбните местни и крайбрежие от мечтите. Ако перфектната Нова година за вас включва плаж, плуване в тюркоазени води и пиене на коктейли под сянката на полюшващи се палми, екзотичният африкански остров е отличен избор!

Цената за 7 нощувки с включенсамолетен билет започва от 1478 евро. >>> ВИЖТЕ ОФЕРТИТЕ

Мавриций - неземни плажове

Нереално сини води, неземни плажове и уникалното усещане, че сте попаднали някъде много близо до рая - това е остров Мавриций. Усещането за безвремие, което можете да почувствате из целия остров, е това, което го прави перфектна дестинация за Нова година по джапанки.

Цените за 7 нощувки с включен самолетен билет започват от 3909 лв. >>> ВИЖTE ОФЕРТИТЕ

Малдивите - подари си лукс

Няма нещо, което да можем да кажем за Малдивите, което да не бледнее пред реалността на райските острови. Останете на някой от главните острови или се отправете към миниатюрните островчета с ексклузивни луксозни бунгала и хотелски комплекси за повече уединение и безопасност.

Цените за 7 нощувки с включен самолетен билет и новогодишна вечеря започват от 3957 лв. >>> ВИЖTE ОФЕРТИТЕ

Йордания - Нова година в пустинята

Пустиня, мистичната Петра, Аман, Акаба, Мъртво море, Уади Рум - ето това се казва необикновено посрещане на Нова година. Пакетните почивки за този период в Йордания идват в най-различни форми и разновидности - от 4 до 7 нощувки, с обиколка на цялата страна или отсядане в курортния град Акаба.

Цените за 5 нощувки с включен самолетен билет и новогодишна вечеря започват от 1699 лв. >>> ВИЖТЕ ОФЕРТИТЕ

Тайланд - земята на усмивките

Снимка: iStock by Getty Images

Всеки, който е стъпвал в Тайланд, знае защо го наричат Земята на усмивките. В тази част на Югоизточна Азия има не само райски плажове, изумителен подводен живот, вкусна храна и евтини забавления. Това, което прави преживяването наистина ценно, са местните хора, които са едни от най-усмихнатите и приятелски настроените на цялата планета. Тайланд е наистина зареждащо място, на което да посрещнете новата година!

Цените за 7 нощувки с включен самолетен билет и новогодишна вечеря започват от 2336 лв. >>> ВИЖТЕ ОФЕРТИТЕ

>
23 ноември 2021 г.

Тагове

екзотика

нова година

острови

Забележителности наоколо

Избрани оферти