Нова година в Европа - Най-добрите оферти за пътуване!

Ако си мечтаете за вълнуващо посрещане на Нова година, Европа има безкрайни възможности. Кажете си наздраве в полунощ в Монте Карло, с гледка към Айфеловата кула, на еуфоричния площад Дам в Амстердам... тези и още много идеи в нашите предложения с най-добрите оферти за Нова година в Европа:

Нова година в Лондон

Опознайте Лондон и посрещнете Новата година на брега на река Темза, където традиционно всички се събират, за да наблюдават празничната заря в полунощ.

5 дни, 4 нощувки, 1090 лв. с летищни такси. Виж подробна оферта.

***

Нова година в Рим

Рим е любима новогодишна дестинация, защото градът обикновено предлага градуси много над нулата, плюс еуфоричната атмосфера на италианската столица.

6 дни, 5 нощувки, 930 лв. с летищни такси. Виж подробна оферта.

***

Нова година в Амстердам

Посрещнете Нова година в цветния Амстердам, където сняг едва ли ще има, но холандците празнуват с много настроение. Бъдете на площад Дам, където е традиционната локация за празничната заря, или в ресторант.

5 дни, 4 нощувки, 990 лв. с летищни такси. Виж подробна оферта.

***

Нова година в Париж

Градът на светлината е пълно въплъщение на името си на Нова година. Да си кажете наздраве в полунощ с гледка към Айфеловата кула – безценно!

5 дни, 4 нощувки, 1190 лв. с летищни такси. Виж подробна оферта.

***

Нова година в Монако, Френската и Италианската Лигурска Ривиера

Нова година по Лигурското крайбрежие с неговите красиви плажове и невероятна атмосфера. В полунощ ще бъдете част от невероятната атмосфера на площада пред казиното в Монте Карло.

6 дни, 4 нощувки, 618 лв. с автобус. Виж подробна оферта.

***

Нова година в Брюксел и Антверпен

Открийте приказната Белгия през зимата. Посрещнете празничните фойерверки в сърцето на Европа – Брюксел, и продължете към Антверпен – родния град на Рубенс.

5 дни, 4 нощувки, 549 евро, с включени летищни такси. Виж подробна оферта.

***

Нова година във Виена

Виена през зимата е като излязла от приказка на Андерсен. Бъдете в града на изкуството и живата младежка култура точно в полунощ, а за разширяване на хоризонтите, може да се отбиете и до Братислава.

5 дни, 4 нощувки, 1160 лв., с включени летищни такси. Виж подробна оферта.

***

Нова година на ски в Австрия

Флахау е разположен в долината, където се намира Ски Амаде - мрежа от 25 австрийски ски зони, които, взети заедно, представляват най-голямото пространство за каране в Европа. Един ски пропуск ви дава достъп до 270 лифтови съоражения и 760 км перфектно подготвени писти с гарантиран сняг.

2177 лв., 7 нощувки all inclusive. Виж подробна оферта.

Снимки: Thinkstock/Gulliver

Дата: 20 ноември 2015 г.
4/5, 3737 гласа
Забележителности около Виена