Начало / Статии / Статии - Сейшели

Сватбено пътешествие на Сейшелите – 6 хотела от мечтите за луксозни бягства

Автор

/

Hilton Seychelles Labriz Resort

Малко неща говорят толкова еднозначно за лукс, колкото почивка на Сейшелите. Островите в Индийския океан са любимо място за меден месец, за тайни луксозни бягства в закътани крайбрежни вили или за 5-звезден релакс. Основна част от хотелите и комплексите са на остров Мае, но можете да откриете своето любимо парченце от рая и по останалите острови от Сейшелите.

Ако сте решили, че е време за почивка на Сейшелите, изборът може да се окаже труден, защото местата за настаняване се съревновават в предлагането на най-добрите гледки, най-уютните стаи и вили, най-добрите спа глезотии. Ето и кратък списък с хотели на Сейшелите, които ние от NasamNatam.com препоръчваме.

Banyan Tree Seychelles 5* - парченце непокътната природа и невероятни гледки към Индийския океан, който се подава сред клоните на местните дървета такамака. 5-звездно обслужване и избор от луксозни вили, разположени на плажа.

Savoy Seychelles Resort & Spa 5* - огромен басейн, уютна библиотека, спа център за пълен релакс и всичко това на две крачки от плажа.

Coral Strand 4* - японският ресторант е с превъзходна морска храна, а мокрият бар предлага музика на живо в допълнение към коктейлите ви.

Raffles Seychelles 5*– 14 луксозни вили по крайбрежието на втория по големина остров от Сейшелите, Праслин. Вековни гори и девствени плажове.

The H Resort Beau Vallon 5* разкошно място, където на балкона имате дневно легло, за да се насладите на слънцето или на едрите звездите нощем. Организират йога занимания и филмови прожекции на открито.

Hilton Seychelles Labriz Resort 5* – отворете вратата на собствения си балкон, за да вдишате свежия морски бриз. Гмурнете се сред невероятния подводен свят или просто редувайте разходки в планината с мързел на плажа. 

Виж още:

Почивка на Малдивите

Почивка в Мавриций

Почивка на Карибите

>
13 октомври 2019 г.

Тагове

екзотика

лукс

острови

Забележителности наоколо

Избрани оферти