Начало / Екскурзии / Екскурзии - Санкт Петербург

Белите нощи на Санкт Петербург - полет от Бургас - 07.06.2022 г.

Номер на оферта

/

237601

Дати & цени

Цената включва

-Самолетен билет за директен полет Бургас – Санкт Петербург – Бургас с летищни такси и чекиран багаж до 23 кг
-Обзорна екскурзия с посещение на Петропавловската крепост с вкл. входни такси
-Трансфери летище-хотел и хотел-летище
-7 нощувки със закуска
-Водач от агенцията
-Екскурзоводско обслужване на български език
-Застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 30000 евро

Цената не включва

-Обяди и вечери
-Допълнителни екскурзии
-Виза за Русия. Можем да съдействаме за издаването ?. Такса за съдействие – 40 лв, консулски такси – 190 лв.
-PCR-тестове(ако са необходими)
-Оскъпяване на застраховка "Помощ при пътуване" за лица над 64 г - 100% (44 лв)

Програма на пътуването

През месец юни в Санкт Петербург се "спускат" белите нощи, за да привлекат хора от цял свят, любопитни както да преживеят тази ежегодна "аномалия" , така и да се възхитят на красотите на един магичен град. Да вдишат пищността на имперската архитектура, да изживеят някои от най-впечатляващите в световен план балетни спектакли. Слейте се и вие с величието на Имперски Санкт Петербург!

БургасСанкт ПетербургБургас

8 дни / 7 нощувки

ДАТА: 07.06.2022 г.

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ на човек в двойна стая:

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ - Промоция - 40,00 лв на човек за записване до 28.02.2022 г.!

Резиденция Дашковой 3* или подобен - 1780 лв.
Резиденция Дашковой 3* или подобен - 2360 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Предимства на офертата:

-директни полети Бургас-С.Петербург-Бургас
-8-дневен престой и разпределение на екскурзиите, предоставящи достатъчно свободно време за отдих и самостоятелно разглеждане
-Централно разположение на хотела
-Богат опит на агенцията в направление С. Петербург

=============================================================

ПРОГРАМА

ДЕН 1 : 07.06
Директен полет БургасСанкт Петербург в 08:45 ч. Посрещане на летище Пулково от местния екскурзовод. Начало на обзорна екскурзия в С.Петербург(включена в цената). С автобус ще преминете по основните пътни артерии на града, покрай някои от най-известните паметници, архитектурни и исторически забележителности. Ще се запознаете с културата и начина на живот на местните хора. Ще посетим Петропавловската крепост и нейната катедрала, където са саркофазите на членове на царското семейство. Следва трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

ДЕН 2 : 08.06
Закуска. След това, по желание, срещу доплащане (50 лв) посещение на Централния военно-морски музей(включен входен билет и беседа на руски език) и Музеят на Карл Фаберже(входен билет се заплаща и купува на място допълнително – 1500 рубли/човек). Осигурен автобусен транспорт за 4 часа. Централният Военно-морски музей е един от най-големите морски музеи в света. Неговата история датира от 1709 г., когато със заповед на Петър Велики е създадена сграда, в която да се съхраняват чертежите на кораби модели. През 2011 г. е взето решение той да се премести в комплекс Крюковски казарми в района на Площада на труда. Тук са събрани експонати от въоръжението и военния флот на Русия, някои датиращи от създаването му – както в реални размери, така и макети. В Шуваловския дворец е събрана най-голямата колекция от шедьоврите на бижутерската работилница на Карл Фаберже, включваща деветте яйца, изработени за последните двама руски императори. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

00:30-02:30 - По желание, срещу доплащане (82 лв) - Нощна екскурзия с корабче по реките и каналите на С.Петербург с наблюдение на вдигането на мостовете.Връщане в хотела.Нощувка.

ДЕН 3 : 09.06
Закуска. След обяд, допълнителна екскурзия срещу доплащане - Православните храмове на С.Петербург (цена 77 лв/човек). Разглеждане на храмовете Спас на крови и Исакиевский собор отвън и отвътре. Двете сгради са сред най-разпознаваемите символи на града. Всяка от тях има удивителна история, започваща с идеята и проекта, през строителството, бурните военни години и трудната за църквата епоха на Съветския съюз. Връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН 4 : 10.06
Закуска. По желание, срещу доплащане, екскурзия "Екатеринински и Павловски дворец" (154 лв). Продължителност 7 часа. Екатерининския Дворец е несъмнено най-голямата атракция на Царско село, особено известен с изключителната си Кехлибарена стая. Дворецът е завършен през 1756 г. и изобилства с изкусно декорирани синьо-бели фасади с позлатени атланти, кариатиди и пиластри. Павловск е най-младото от големите извънградски царски имения в околностите на Санкт Петербург. Наречен на името на император Павел, син на Екатерина Велика, този чудесен неокласически дворец и обширните му паркове са отражение на неговия вкус. Струва си да бъде посетен заради съкровищата в елегантния дворец и заради очарователния парк, който е един от най-големите в Европа. Връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН 5 : 11.06
Закуска. Допълнителна екскурзия в Юсуповски дворец и Ермитаж (цена 165 лв). Юсуповският дворец е уникален архитектурен ансамбъл от XVIII-XX в., исторически и културен паметник от федерално значение, носещ славата си на "енциклопедия" на петербургския аристократичен интериор. Историята на Двореца и заобикалящия го парк води началото си от епохата на Петър Първи - времето, в което започва изграждането на младата северна столица на Русия. Дворцово-парковия комплекс се създава в продължение на почти две столетия. От 1830 до 1917 година собственици на Двореца са били пет поколения на знатния дворянски род на князете Юсупови. Дворецът е влязъл в руската отечествена история и като мястото, на което е убит Григорий Распутин.
Следва вечерно посещение на Ермитажа. Той е създаден през 1764 г. като частна колекция на Екатерина II (1729-1796). Открит е за посещения през 1852. В Ермитажа се намират богати колекции от паметници на древногръцката, античната и средновековната култура, изкуството на Западна и Източна Европа, археологически и художествени паметници на Азия, на руската култура на 6-19 век. Връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН 6 : 12.06
Закуска. Допълнителна екскурзия срещу доплащане – Петерхоф (Дворецът на Петър I, цена 135 лв). Продължителност 6 часа. Посещение на Петерхоф - извънградския дворец на Петър Първи, превъзхождащ по великолепие френския Версай, наричан “столицата на фонтаните”, с прекрасни паркове и фонтани преливащи един в друг и великолепни каскади. Разглеждане на Нижний парк и Большой Дворец отвътре. Връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН 7 : 13.06
Закуска. Свободен ден

ДЕН 8 : 14.06
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището за полет Санкт ПетербургБургас 12:45-15:50

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

-Цената е валидна до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните хотели. В този случай агенцията ще предложи алтернативни дати, хотел и/или цена
-Цената е валидна при записани минимум 20 човека
-Възможни са размествания в реда на провеждане на допълнителните екскурзии, с цел оптимизиране на програмата
-Допълнителните екскурзии се провеждат при минимум записани 20 човека
-Цените им включват входни такси за забелжителностите
-Цените на допълнителните екскурзии са формирани на база цени на входни билети за забележителности за 2021 г.
-Възможни са корекции преди началото на пътуването

Записвания:
депозит - 600 лв/човек за записвания преди 27.04.2022
доплащане до 27.04.2022

Неустойки за анулации:
до 27.04.2022 - 600 лв/човек
от 27.04.2022 до 22.05.2022 - 860 лв/човек
след 22.05.2022 - 100%

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Русия |  Оферти - Санкт Петербург |  Екскурзии - Русия |  Екскурзии - Санкт Петербург |  Ранни записвания 2024 - Русия |  Ранни записвания 2024 - Санкт Петербург

Избрани оферти