Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лесковац

МАЙСКИ И СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ЛЕСКОВАЦ В ХОТЕЛ 4* С ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ

Номер на оферта

/

231578

Дати & цени

Цената включва

Редовни цени:

Цена за възрастен в двойна/тройна стая-139 лв
Доплащане за единично настаняване-62 лв
Цена за дете до 11.99- 115 лв
Цена за допълнителна седалка-60 лв

Цената включва:

Транспорт с комфортен автобус;
1 нощувка със закуска в BAVKA HOTEL 4* или подобен в Лесковац;
1 ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ С БОГАТО МЕНЮ, ЖИВА МУЗИКА И НЕОГРАНИЧЕНИ НАПИТКИ;
БОНУС-Посещение на Пирот и Ниш с възможност за кратка разходка;
БОНУС-Посещение на Нишка Баня;
Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с асистанс и лимит на отговорност 5000 EUR на застрахователна компания „Армеец“;
Водач от България.

Цената не включва:

Разходи от личен характер;
Доплащане за тръгване от Пловдив- 30 лв
Застраховка „Отмяна на пътуване“


Допълнителна информация

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 25
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой участници: 7 дни
Хотелите по програмата се препотвърждават 7 дни преди дата на отпътуване.

Програма на пътуването

СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ЛЕСКОВАЦ
НЕЗАБРАВИМО ПАРТИ В СЪРБИЯ
КУПОН И ЗАБАВЛЕНИЯ ПО БАЛКАНСКИ!!!
НАСТАНЯВАНЕ В BAVKA HOTEL 4* ИЛИ ПОДОБЕН В ЛЕСКОВАЦ
1 нощувка с 1 закуска
1 ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ С БОГАТО МЕНЮ, ЖИВА МУЗИКА И НЕОГРАНИЧЕНИ НАПИТКИ
Дати на отпътуване: 23.05.20-24.05.20/05.09.20-06.09.20
139 лв


Програма
1-ви ден
Отпътуване от София в 09:00ч. По пътя посещение на гр.Пирот .Свободно време за разходка из централната част на града. Отпътуване за Ниш. Свободно време за разходка и разглеждане на забележителностите на града- Нишката крепост.Построена е през 18-и век и се намира на десния бряг на река Нишава, в центъра на Ниш. Крепостта има четири големи порти – Стамбул, Белград, Видин и Великата порта.Друга интересна забележителност е Паметникът на Стеван Сремац и героя му Калча- Почти всички туристи спират за снимка с този паметник, но малцина знаят кои са хората, които той изобразява. Всъщност това са писателят Стеван Сремац (на когото е наименувана и библиотеката в Ниш) и неговият герой ловецът Калча с вярното си куче. Паметникът се намира на главната пещеходна улица в Ниш. Точно където се намира, се отделя една по-малка, павирана уличка, цялата поръбена с кафани (кафенета) и ресторанти. Ще посетим още и Черепната кула. Нарича се още Челе кула и е построена 1809 г. и се намира на два километра от центъра на града. Изградена е от черепите на 952-ма сръбски въстаници, загинали в битката при Чегар. Обезглавени са по заповед на турския главнокомандващ Хуршид паша. Отпътуване за Лесковац. Градът е разположен в Лесковската котловина. През града преминава река Ветерница. Според местна легенда в подножието на хълма в близост до днешния град е имало езеро, което пресъхнало и на същото място поникнало лесково дърво. Оттам произлязло и името на града — Лесковац. Днес градът е известен с фестивала Рощилиада, фестивал на сръбската скара, който се провежда ежегодно в края на август – началото на септември. По време на дните на фестивала можете да се насладите на невероятната сръбска скара – увияч, плескавица, кебапчета, вешалица, печени прасенца, както и на бира, музика и добро настроение. Настаняване в хотел 4*. Вечерта – ПАРТИ ВЕЧЕРЯ С ЖИВА МУЗИКА, БОГАТО МЕНЮ И НЕОГРАНИЧЕНА КОНСУМАЦИЯ НА НАПИТКИ . Нощувка.напитки . Нощувка.

2-ри ден
Закуска. Свободно време за разходка в Лесковац. Отпътуване за България около обяд. По пътя посещение на Нишка баня. СПА курорта се посещава не само от жителите на Ниш, за които е любимо място за отдих през почивните дни, но също така от туристи от цялата страна и чужбина. Курортът разполага с 5 топли минерални извора, с температура между 36-38 градуса. Възможност за разходка и обяд. Пристигане в София привечер.




Допълнителна информация

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 25
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой участници: 7 дни
Хотелите по програмата се препотвърждават 7 дни преди дата на отпътуване.

Условия за записване:

50 % Депозит при записване
Доплащане – 30 дни преди дата на отпътуване

Необходими документи:

Лична карта или международен паспорт с валидност 6 месеца от дата на пътуването
За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариално заверена декларация – съгласие от едния или двамата родители (оригинал + 2 копия) и копие от Акт на Раждане.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Лесковац |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Лесковац |  6 септември 2023 - Сърбия |  6 септември 2023 - Лесковац

Избрани оферти