Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

Екскурзия: Романтика в Париж със самолет

Номер на оферта

/

236568

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София – Париж/Бове – София с директен полет на авиокомпания Wizz Air
- Летищни такси
- Багаж: 1 брой ръчен/салонен багаж с размери 40/30/20 см
- 3 нощувки със закуски в хотел 3* в Париж с удобна локация
- Водач-екскурзовод от България по време на цялото пътуване

Цената не включва

- Трансфери летище - хотел - летище: между 40 и 60 евро /заплаща се предварително от България/
- Медицинска застраховка за периода на пътуване с покритие 10 000 евро към ЗАД Армеец: 2 лева на ден /заявява се и се заплаща предварително от България/
- Полудневна екскурзия с посещение на двореца Лувър – 90 лв. за възрастен / 45 лв. за дете (в цената е включен вход за музея)
- Посещение на двореца Версай – 150 лв. ( с включен транспорт и входна такса за двореца)
- Застраховка “отмяна на пътуване” - тази застраховка покрива рискове в случай на отказ за пътуване от страна на туриста при доказано заболяване или отмяна на пътуването поради неблагоприятни метеорологични условия и други форсмажорни обстоятелства.
- NB! Поради постоянно увеличаващите се цени на горивата е възможно да бъде начислена горивна такса по тази програма. Тя ще бъде обявена до 20 дни преди началото на пътуването и ще се заплаща при доплащането

Програма на пътуването

Париж – градът на светлините, градът на кулинарното изкуство, градът на архитектурните постижения, градът на любовта, градът на дългите разходки и приказни мечти. Париж има милион места, които да предизвикат интереса ви и да погъделична любопитството ви.

ДАТИ:
07.07.2023
10.07.2023 - няма места

4 дни/3 нощувки

ЦЕНИ:
- Възрастен в двойна и тройна стая: 889 лв.
- Доплащане за единична стая: 350 лв.
- Дете до 12 г., на станено с двама възрастни: 780 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

Ден 1: София - Париж
Среща на Летище София, Терминал 2 за полет в 07.10 ч. с авиокомпания България Ер СофияПариж. Кацане на летище Шарл Де Гол в 09.10 ч. Трансфер срещу доплащане. Започваме обиколката на Париж – Кметството, Катедралата Нотр Дам, Латинския квартал, Сената, Сорбоната, Пантеона, Люксембургската градина, Парламента /използва се градски транспорт/. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2: Париж, Двореца Версай
Закуска. Свободно време за разходка в Париж или посещения на музеи. По желание, срещу допълнително заплащане целодневна екскурзия до Версай за разглеждане на Версайския дворец и неговите градини с екскурзовод на български език. Връщане в Париж. Нощувка.

Ден 3: Париж
Закуска. Възможност за изкачване на Айфеловата кула и разходка с корабче по Сена /използва се градски транспорт/. Свободно време на прочутия булевард Шанз-Елизе. Изкачване до хълма Монмартр, фотопауза на катедралата Сакре Кьор, свободно време за вечеря на площада на художниците Тертр. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4: Париж - София
Закуска. Свободно време за разходка в Париж или посещения на музеи. Възможност за полудневна екскурзия в центъра на Париж /Операта, Площад Вандом, градините Тюйлери/ с посещение на Лувъра. Трансфер до Бове за директен полет до София с авиокомпания Ryan Air в 20.10 ч. Полетът каца на Терминал 2 в 23.50 ч.

============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Условия за резеравции:
- Депозит: 30% от пакетната цена при записване
- Доплащане: до 21 дни преди дата на заминаване

- Необходими документи: Лична карта или международен паспорт
- За деца до 18 г.: международен паспорт, нотариално заверена родителска декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, Копие от акта за раждане, Копие от страницата със снимката в паспорта
- Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.
- Входните такси за туристическите обекти са актуални към момента на публикуване на програмата.
- Туроператорът не носи отговорност при промяната им.
- Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването.
- Водачът на групата няма право да изнася беседи вътре в туристическите обекти.
- Туристическата агенция не носи вина или каквато и да е отговорност за загубен и закъснял багаж. Решението за включване в екскурзия със самолетен превоз автоматично предполага, че неудобствата от инциденти с багаж са предварително приети от пътника. Напомняме на всички туристи, че такива инциденти непрестанно се случват!

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Лято в чужбина - Франция |  Лято в чужбина - Париж

Избрани оферти