Начало / Екскурзии / Екскурзии - Белград

Екскурзия до Белград за 1 май

Номер на оферта

/

239213

Дати & цени

Цената включва

*Транспорт с комфортен автобус
*2 нощувки със закуски и една вечеря на 03.03.23 в хотел ***
*Екскурзовод от агенцията
*Панорамна автобусна и пешеходна обиколка на Белград
*Медицинска застраховка с покритие 5000 евро от ЗАД Армеец
*Безплатен Wi-Fi интернет

Цената не включва

*Екскурзия до Нови Сад и Сремски Карловци - 20 евро
*Лични разходи
*Входни такси на посещаваните обекти
*Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание. Цената зависи от застрахователната сума и оставащите дни от датата на сключване на договора до края на пътуването. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.
*NB! Поради постоянно увеличаващите се цени на горивата е възможно да бъде начислена горивна такса по тази програма. Тя ще бъде обявена до 20 дни преди началото на пътуването и ще се заплаща при доплащането.

Програма на пътуването

ДАТИ:
29.04.2023

3 ДНИ/2 НОЩУВКИ

ЦЕНИ:
*Възрастен в двойна стая: 275 лв.
*Отстъпка за деца до 12 г.: 40%
*Отстъпка за трети възрастен – 20 лв.
*Доплащане за самостоятелна стая: 50 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

1 ден:
Отпътуване в 07:00 ч. от пл. „Св. Александър Невски“, гр. София за Република Сърбия. Пристигане в Белград ранния следобед. Панорамна (автобусна) и пешеходна обиколка на Белград. Градът е съвкупност от култури – ренесансова, барокова, ориенталска и модерна архитектура. Белград съществува повече от 2 500 години. По време на пешеходната обиколката ще разгледате крепостта Калемегдан с колоната - монумент на победата, символ на Белград,църквата "Св. Сава", площад „Република“ и бохемския квартал „Скадарлия“ – често сравняван с Парижкия Монмартър, тъй като в началото на миналия век е бил средище на поети и писатели. Разходка по главната пешеходна улица „Княз Михайло“. Настаняване в хотела. Вечеря.

2 ден:
Закуска. По желание допълнителна екскурзия до Нови Сад и Сремски Карловци. Нови Сад е разположен на десния бряг на река Дунав, често наричан градът на падащите мостове. Разглеждане на крепостта „Петроварадин“, Площада на свободата и централната градска част.
Посещение на винарна, представяща историята на лозаро-винарството в Сърбия. Посещението включва дегустация на няколко вида вино, включително характерните за региона червен и бял Бермет, които са били любими на аристократите от Австро-Унгария.
След обяд - свободно време за разходка и пазаруване в Белград. Вечерта, по желание посещение на етно ресторант на улица „Скадарлия“. Съхранили духа на стария Белград, повечето ресторанти имат музиканти, които изпълняват стари градски песни. Препоръчваме “Tri Sesira”, “Zlatni Bokal”, “Dva Jelena”, “Velika Skararlija” и др.Нощувка.

3 ден:
Закуска. Освобождаване на хотела. Посещение на Ниш древният Наисус, където през 272г. е роден първият християнски римски император Константин Велики – свободно време за разглеждане на забележителностите на града Нишката крепост, улица „Казанджийска“, площада на Освобождението, в центъра на който е паметникът на освободителите на града.
Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
*Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
*Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата и ТО не носи отговорност при евентуалната им промяна. Туристите заплащат актуалните входни такси за туристическите обекти към момента на пътуването.
*Туроператорът не носи отговорност, в случай че обектите не работят, поради климатични или други, независещи от него обстоятелства.
*Медицински изисквания: изясняват се 10 дни преди отпътуване, в зависимост от здравната обстановка в България и държавата на пристигане.
*Няма визов режим за български граждани. Пътуването по програмата се осъществява с валидна лична карта или с паспорт.
*За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и копие/


Условия за резервация:
*Депозит: 30% от пакетната цена при записване
*Доплащане: до 21 дни преди дата на заминаване

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Белград |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Белград |  Майски празници - Сърбия |  Майски празници - Белград

Избрани оферти