Начало / Екскурзии / Екскурзии - Женева

Екскурзия до Швейцария със самолет

Номер на оферта

/

238610

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София – Женева – София на АК Уиз Ер с включени летищни такси
- 1 малък салонен багаж с размери 40 см/30 см/20 см
- 4 нощувки със закуски в хотел 2*/3* в Женева
- Целодневна екскурзия до Берн с екскурзовод с влак /билетът за влака се заплаща допълнително/
- Целодневна екскурзия до Монтрьо, Веве и замъка Шийон с влак /билетът за влака се заплаща допълнително/
- Екскурзоводско обслужване по целия маршрут

Цената не включва

- Медицинска застраховка за периода на пътуване с покритие 10 000 евро: 2 лева на човек на ден /заявява се и се заплаща предварително/
- Приоритетно качване на борда и две чанти ръчен багаж или чекиран багаж до 10 кг. с размери 55/40/23 см.: цената се определя при закупуването на самолетния билет
- Трансфери летище – хотел – летище: около 20 евро
- Градски такси за хотела: около 10 евро за целия престой /заплащат се задължително от България/
- Влак Женева – Берн - Женева: около 70 евро /заплаща се на място/
- Влак Женева – Монтрьо – Веве – Женева: около 45 евро / заплаща се на място/
- Влак Женева – Ньошател – Женева: около 70 евро / заплаща се на място/
- Застраховка “отмяна на пътуване”- тази застраховка покрива рискове в случай на отказ за пътуване от страна на туриста при доказано заболяване или други форсмажорни обстоятелства.

Програма на пътуването

Когато кажем „Швейцария“, това събужда у нас множество асоциации: банки, часовници, крави, шоколад, красиви планински върхове, езера…. Но Швейцария е много повече от това и ако искате да се потопите за кратко в нея, заповядайте с нас!

ДАТИ:
18.07.2023 - няма места

5 ДНИ/4 НОЩУВКИ

ЦЕНИ:
- Възрастен в двойна и тройна стая: 1199 лв.
- Доплащане за единична стая: 390 лв.
- Дете до 12 год, настанено с двама възрастни в стая: 1090 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================
ПРОГРАМА

Ден 1: Полет от София до Женева
Среща на групата на летище София, Терминал 1 за полет до Женева в 13.20 ч. с Уиз Ер. Пристигане в 14.55 ч. местно време. Трансфер до хотела и настаняване. Следва пешеходна туристическа обиколка в центъра на Женева: Цветния часовник, прочутия Женевски фонтан, Стария град, катедралата „Св. Петър”, Кметството, Паметника на реформаторите, Университета. Свободно време за разходка. Нощувка.

Ден 2: Берн
Закуска. Отпътуване за Берн /използва се влак/. Пристигане в швейцарската столица. Туристическа програма в Стария град /ЮНЕСКО/: от Парламента, по 6-километровата улица с колонада и чешмите – фонтани, с които градът се гордее. Фотопауза на Кметството, Катедралата Мюнстер, дворецът Ерлахерхоф, седалище на Президента на кантон Берн. Спирка на Часовниковата кула, която притежава един от най-забележителните механизми за движение на фигури през Средновековието. Разходка и до „Мечата дупка“ и парка за мечки на брега на река Ааре. Мечките и до днес са символ на града и свободно се разхождат в създадения за тях резерват. Връщане в Женева. Нощувка.

Ден 3: Веве, Монтрьо, Шийон
Закуска. Отпътуване за Веве /използва се влак или автобус/, където се намира паметникът на известния комик Чарли Чаплин, избрал това място за последните години от живота си. Продължаваме към Монтрьо. Запознанство с този чаровен град, луксозен курорт с пищна средиземноморска растителност, любим на много знаменитости. Разходка по крайбрежната алея и фотопауза на статуята на Фреди Меркюри. Свободно време за разглеждане. Продължаваме към замъка Шийон. Време за самостоятелно посещение на средновековната крепост, „кацнала“ върху водите на Женевското езеро. Попътна спирка в Лозана, по желание. Връщане в Женева. Нощувка.

Ден 4: Свободно време, Ньошател
Закуска. Свободно време в Женева за опознаване на града или посещение на музеи по избор. Възможност за разходка с корабче по Женевското езеро. По желание екскурзия до Ньошател, разположен на едноименното езеро /използва се влак или автобус/. За този град Александър Дюма казва: „град-играчка, изваян от масло“. Разглеждане на средновековния ренесансов замък и готическата църква „Еглиз Колегиал“. Време за разглеждане на крайбрежието на красивото Ньошателско езеро и центъра на града. Връщане в Женева. Нощувка.

Ден 5: Полет до София
Закуска. Напускане на хотела. Свободно време в Женева. Трансфер до летището в 13.00 ч. за полет до София с Уиз Ер в 15.30 ч. Пристигане на летище София, Терминал 1 в 18.50 ч. местно време.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
- Екскурзията ще се проведе при минимум 10 записани туристи.
- Необходими документи: Лична карта или международен паспорт
- За деца до 18 г.: международен паспорт, нотариално заверена родителска декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, Копие от акта за раждане, Копие от страницата със снимката в паспорта
- Входните такси за туристическите обекти са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при промяната им. Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването.
- ТО не носи отговорност за промяна в цените на входните такси и работното време на посещаваните на място обекти, както и промяна в часовете и дните на полетите от авиокомпанията.
- Туристическата агенция не носи вина или каквато и да е отговорност за загубен и закъснял багаж. Решението за включване в екскурзия със самолетен превоз автоматично предполага, че неудобствата от инциденти с багаж са предварително приети от пътника. Напомняме на всички туристи, че такива инциденти непрестанно се случват!
- Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.

Условия за резеравции:
- Депозит: 30% от цената при записване
- Доплащане: до 21 дни преди датата на заминаване

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Швейцария |  Оферти - Женева |  Екскурзии - Швейцария |  Екскурзии - Женева |  Лято в чужбина - Швейцария |  Лято в чужбина - Женева

Избрани оферти