Начало / Екскурзии / Екскурзии - Банкок

Екскурзия до Тайланд - БАНКОК и ПУКЕТ - 03.11.2023 г.

Номер на оферта

/

230475

Дати & цени

Цената включва

• Двупосочен самолетен билет София – Доха – Банкок - Пукет – София с Qatar Airways с включен 23 кг. багаж на лента и 8 кг. ръчен;
• Самолетен билет Банкок – Пукет с включен 20кг багаж;
• Всички трансфери летище - хотел – летище;
• 2 нощувки със закуска в Банкок в хотел Holiday Inn Silom 4*;
• 7 нощувки със закуска в Пукет Duangjitt Resort& Spa;
• Панорамна обиколка на Банкок;
• Медицинска застраховка с 10 000 евро покритие;
• Водач при минимум 15 души.

Цената не включва

• Виза за Тайланд – 2000 бата около 52 евро на летище Пукет;
• Допълнителните екскурзии.

Програма на пътуването

12 дни / 9 нощувки

ДАТА: 03.11.2023 – 14.11.2023 г.

ЦЕНА на човек в двойна стая:
Holiday Inn Silom Bangkok 4* и Duangjitt Resort & SPA 4* / Закуска - 1985 евро

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

С неустоимата си комбинация от спираща дъха природна красота, вдъхновяващи храмове, гостоприемство, отлична кухня и руини от приказни древни кралства, Тайланд привлича повече туристи от която и да е друга страна в югоизточна Азия. Дестинацията предлага за всекиго по нещо.

=============================================================

ПРОГРАМА

03 ноември 2023 София/Доха/ Банкок
Сборен пункт на летище София. Излитане с полет на Катарски авиолинии в 12.50 часа. Кацане в Доха в 18.30 часа. Полет за Банкок в 02.20 часа.

04 ноември 2023 Банкок
Кацане в Банкок в 12.40 часа. Посрещане от фирмата - партньор. Трансфер до хотела. Настаняване Holiday Inn Bangkok Silom. Свободно време за почивка. Нощувка.

05 ноември 2023 Банкок
Закуска. Панорамна обиколка на Банкок е градът на светлините и храмовете, миналото и настоящето. Турът ни ще започне с посещение на големият кралски дворец – прекрасен архитектурен образец и една от националните забележителности на Тайланд. Построен през 18 в. от крал Рама, дворецът бил център на кралството в продължение на 150 години. В пределите на двореца се намира Храма на изумрудения Буда (Wat Phra Kaew), който се счита за едно от най-свещените места в страната. Ще посетим и Ват По (Wat Pho) най-стария храм в Банкок. В него се съхранява най-голямата колекция от изображения на Буда. Ключово място заема огромната статуя на полегналия Буда – 15 метра висока и 46 метра дълга. Позата на статуята представлява влизането в нирвана и края на преражданията. Позлатената фигура е полегнала на инкрустирани със злато и скъпоценни камъни възглавници, а на стъпалата на Буда са изрисувани върху седеф 108 будистки символа. Нощувка.

06 ноември 2023 Банкок / Пукет
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летище. Полет за Пукет. Пристигане в Пукет, трансфер и настаняване в Duangjitt Resort & Spa. Нощувка.

07 ноември 2023 Пукет
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
08 ноември 2023 Пукет
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
Опция:  Свободно време или възможност за целодневна екскурзия до островите Пи-Пи с включен обяд (срещу допълнително заплащане от 110 евро на човек, продължителност около 8 часа ).
Ще се качим от марината на бърза лодка и директно ще се отправим към Maya Bay, където е сниман филма „Плажът”. Ще видим залива и ще имаме възможност да направим снимки от палубата на лодката, след което ще имаме време да се потопим в кристалните води на Loh Samah и пещерата Pileh, ще преминем близо до пещерата Виникг – дом на лястовици, които гнездят там и да видим „Плажа на маймуните“. Ще се насладим на красивия подводен свят на големия коралов риф Хин Кланг и ще обядваме в ресторант на Phi Phi Natural Resort.
След обяд ще имаме свободно време за плуване и шнорхелинг на „Bamboo Island”. А за почитателите на подводния свят, наблизо има и коралов риф. Връщане в хотела около 18ч.

09 ноември 2023 Пукет
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
Опция: Обиколен тур на Пукет с обяд - 108 евро при минимум 10 души
Посещение на Khao Rang, малък хълм в близост до Пукет. Продължаваме към пещерата Promthep, в наи?- южната част на острова, откъдето се открива невероятна панорамна гледка. Обядва се в местен ресторант по време на екскурзията.

10 ноември 2023 Пукет
Закуска. Свободно време за плаж, развлечения и подготовка за празничната новогодишна гала вечеря. Новогодишна гала вечеря. Нощувка.

11 ноември 2023 Пукет
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
Опция: Sian Niramit Show с вечеря – 70 евро
Продължителност: всяка вечер без вторник
Изключително приключение, което ще ви отведе в екзотичните таи?ландски митове, мистерии и магия. Отключете вашето въображение и ще бъдете потопени във фантазията за Кралство Камала, изумени от чудесата, разкрити от това единствено по рода си преживяване!
Транфер не е включен в цената.

12 ноември 2023 Пукет
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
Опция: Свободно време на о-в Пукет или възможност за допълнителна екскурзия до залива Панг-Нга и острова на Джеймс Бонд с включен обяд (срещу допълнително заплащане от 115 евро на човек, продължителност около 9 часа).
Трансфер от хотела до марината, от където ще се качим на бърза лодка и ще се отправим към залива Панг-Нга преминавайки през остров Панак. Ще посетим острова Кох Тапу популярен като острова на Джеймс Бонд (където е снимана една от частите на филма). Ще се возим на кану в залива Ко Хонг и ще преминем през мангровите гори. Обяд в мюсюлманското селище Кох Пани изградено върху дървени колони (включен в цената на екскурзията). Свободно време за плаж и шнорхелинг на острова Кох Кай Най. Връщане в хотела около 18ч. Нощувка.

13 ноември 2023 Пукет/Доха
Закуска и освобождаване на стаите до обяд. Трансфер до летище. Излитане от Пукет с невероятни спомени от Тайланд в 22.30 часа. Кацане на международното летище в Доха в 01.35 часа.

14 ноември 2023 Доха/ София
Полет от Доха в 07.45 часа. Кацане в София в 11.50 часа.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Необходими документи и условия на записване:
• задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването;
• депозит в размер на 1500 лв при сключване на договор;
• доплащане до 30 дни преди заминаване.


СРОКОВЕ ЗА АНУЛАЦИИ:

• До 70 дни преди заминаване – без неустойка при анулация;
• От 69 до 31 дни преди отпътуване – неустойка 1500 лева;
• От 30 ден до датата на заминаване, пълния размер на договора.


АНУЛАЦИИ БЕЗ НЕУСТОЙКА И ВРЪЩАНЕ НА СУМИ:

• При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
• При активация на полицата „Отмяна на пътуване“, включително при положителен PCR тест, сумата се възстановява спрямо условията на Застрахователната компания


ЗАБЕЛЕЖКИ:

• Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 15
• Срок за уведомление за несъбран минимум – 21 дни, преди заминаване
• Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
• Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.8 BGN.
• Пакетните цени са в евро и се заплащат в лева по курс 1.95583
• Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
• Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
• Дните за провеждане на допълнителни екскурзии е възможно да претърпят промяна. Цената на допълнителните турове зависи от броя на записаните туристи и подлежи на препотвърждение преди отпътуване.
• Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя в Тайланд.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Банкок |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Банкок |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Банкок

Избрани оферти