Начало / Екскурзии / Екскурзии - Констанца

Екскурзия до Тулча, Делтата на Дунав и Констанца

Номер на оферта

/

236416

Дати & цени

Цената включва

- Транспорт с комфортен автобус, лицензиран за международни пътувания
- 2 нощувки със закуски в хотел *** в Тулча
- Водач-екскурзовод по време на цялото пътуване

Цената не включва

- Вечеря с музика в Тулча: 20 евро
- Разходка с корабче по делтата на Дунав за около 3 часа: 25 евро/49 лв. /по желание, заплаща се предварително/
- Аквариум в Тулча /Музеен център “Делтата на Дунав“/: възрастен 20 румънски леи, пенсионери 10 румънски леи, деца и младежи 5 румънски леи; Аквариум - Констанца: 10 румънски леи /по желание, заплаща се на място/
- Попълване от агенцията на PLF, HES и всякакви формуляри, изисквани при влизане в съответната държава: 10 лв. на документ
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро към ЗК Алианц Травел: 2 лева на ден, с покритие и за COVID - 19
- *NB! Поради постоянно увеличаващите се цени на горивата е възможно да бъде начислена горивна такса по тази програма. Тя ще бъде обявена до 20 дни преди началото на пътуването и ще се заплаща при доплащането.

Програма на пътуването

Това е пътуване за любителите на дивата природа и ценителите на красивото. Ще останете безмълвни пред невероятните пейзажи на дунавската делта. Ще видите и нейната столица – Тулча. Ще се разходите из най-стария обитаем румънски град Констанца. Само за един уикенд и без никакви ограничения.

ДАТА: 17.06.2022

3 дни/2 нощувки

ЦЕНИ:
- Възрастен в двойна стая: 220 лв.
- Доплащане за единична стая: 60 лв.
- Дете до 12 г., настанено с двама възрастни: 150 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

1 ден София - Тулча
Отпътуване от София в 06.00 часа. Преминаване през граничен пункт Кардам. Пристигане в Тулча. Настаняване в хотел. Кратка обиколка в центъра на града – църквата „Св. Георги“, позната още като „Църквата с часовника“ или „Българската църква“, крайбрежната улица. Възможност за организирана вечеря срещу доплащане. Нощувка.

2 ден Тулча, Делтата на Дунав
Закуска. По желание разходка с корабче по Делтата на Дунав – биосферен резерват със световно значение под егидата на ЮНЕСКО. Това е мястото с най-богато разнообразие на птици в света (над 300 вида). Делтата е богата и на растителност – дървета и храсти, обвити с лиани, хмел и шипка. Свободно време или посещение на Аквариума, една от най-големите туристически атракции на града, част от Музейния център „Делтата на Дунав“. Посетителите ще наблюдават различни видове морски и речни риби, както и специална колекция от корали. Нощувка.

3 ден Констанца - София
Закуска. Oтпътуване за Констанца. Панорамна и пешеходна обиколка на града – Централният площад с паметника на Овидий, българската църква „Св. Никола“, римските останки, Старото казино, Аквариумът. Продължаваме към България. Преминаване през граничен пункт Кардам. Пристигане в София късно вечерта.

===========================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Условия за резеравции:
- Депозит: 30% от пакетната цена при записване
- Доплащане: до 21 дни преди дата на заминаване

- Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
- Входните такси за туристическите обекти са актуални към момента на публикуване на програмата.
- Туроператорът не носи отговорност при промяната им. - Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването.
- Туроператорът не носи отговорност, в случай че обектите не работят, поради климатични или други, независещи от него обстоятелства.
- Медицински изисквания: изясняват се 10 дни преди отпътуване, в зависимост от здравната обстановка в България и държавата на пристигане.
=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Румъния |  Оферти - Констанца |  Екскурзии - Румъния |  Екскурзии - Констанца |  Лято в чужбина - Румъния |  Лято в чужбина - Констанца

Избрани оферти