Начало / Екскурзии / Екскурзии - Истанбул

Фестивала на лалето в хотел Golden Tulip Istanbul Bayrampasa 5*

Номер на оферта

/

231493

Дати & цени

Цената включва

2 нощувки в хотел Golden Tulip Istanbul Bayrampasa 5*;
2 закуски в хотел Golden Tulip Istanbul Bayrampasa 5* ;
Ползване на закрит басейн;
Безплатно ползване на сауна;
Безплатно ползване на фитнес зала;
Безплатен Wi-Fi достъп;
Безплатно ежедневно зареждане на вода, чай и кафе в стаите;
Обслужване на място от представител на турския партньор на фирмата;

Цената не включва

Разходи от личен характер;
Медицинска застраховка с Асистанс 2 лева на ден ( заплаща се допълнително към екскурзионния пакет);
Градски такси за хотелите по маршрута 12 лева на човек (заплаща се задължително към пакета);
Програми по желание;
Входни такси за музеите;
ПРОМО ВЪЗМОЖНОСТ: При закупуване на допълнителни екскурзии в България, всеки един клиент има невероятната възможност да се възползва от промоционалните цени валидни до 5 работни дни преди датата на заминаване. За допълнителна информация, моля посетете секция "Допълнителни екскурзии". Цените на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването са м/у 20%-30% по-високи!

Програма на пътуването

Ден 1
Пристигане в Истанбул в ранните сутрешни часове. Освежаване във фоайето на избрания от Вас хотел и свободно време. Възможност за участие в допълнителни екскурзии срещу заплащане. Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след 14.00 ч. Това е политика на всички хотелиери в световен мащаб. Стаите се освобождават до 12:00 ч. Свободно време за релакс в СПА ЦЕНТЪРА на хотела или екскурзии по желание срещу заплащане.

Екскурзии по желание: 08:00ч. Екскурзия до Принцовите острови до о-в Буюк Ада. Най-големият остров е райско кътче без автомобилно движение, с красиви сгради и приятни заведения. Цялата екскурзия трае около 5-6 часа.
или
Eкскурзии по желание: 17:00ч - Вечерна автобусна разходка с посещение на Мол Emaar и Мол Watergarden Istanbul . Отпътуване за Азиатската част на града с минаване по един от мостовете над пролива Босфор в азиатската част,където първо ще посетим най-новият мол Емаар ,където ще имате възможност да посетите най-новият аквариум с подводна зоологическа градина, ще имате възможност да видите 7 различни тематични сектора с над 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводният стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, Царството на крокодилите, островът на пингвините, Горската секция включва - змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Ще имате възможността да пазарувате и в магазините на някои от световно известните марки и също така на голяма част от местните марки, като Hugo Boss, Guess, Gucci, Hermes, Lc Waikiki, Victoria"s Secret, Zara, Kemal Tanca, Hotic, Altinbas и др. Свободно време за шопинг и отпътуване към Мол Watergarden ?stanbul(Пеещите фонтани). МОЛ Watergarden ?stanbul - където, ще наблюдаваме по възможност светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за "най-големият" басейн в Европа. След посещението на Мол Watergarden продължаваме към Автобусна обиколка на нощен Истанбул – светлини и романтика откъдето се разкриват невероятни панорамни гледки и са изненада за туристите. Нощувка.

Ден 3 / Закуска.
Свободно време за релакс в СПА ЦЕНТЪРА на хотела или екскурзии по желание срещу заплащане.
Екскурзии по желание: 08:30ч. - 2 в 1. Панорамна екскурзия на Истанбул и разходка по Босфора. Панорамна автобусна обиколка на Истанбул с посещение на българската Желязна църква „Свети Стефан“ и преминаване на Азиатския бряг с корабче по Босфора - вълнуваща разходка между два континента и връщане по въжения мост над Босфора.

Екскурзии по желание: 08:30ч. - 2 в 1. Панорамна екскурзия на Истанбул и посещение на двореца Долмабахче - Турският Версай (цената е с включен билет за обекта).
Екскурзии по желание: 08:30ч. - 3 в 1. Панорамна екскурзия на Истанбул + разходка по Босфора и посещение на двореца Долмабахче - Турският Версай (цената е с включен билет за обекта).
Панорамна автобусна обиколка на Истанбул с посещение на българската Желязна църква „Свети Стефан“ и преминаване на Азиатския бряг с корабче по Босфора - вълнуваща разходка между два континента и връщане по въжения мост над Босфора + посещение на двореца Долмабахче - Турският Версай.
Екскурзии по желание: 19:15ч - Екскурзия "Нощен Босфор" - плаване с кораб по Босфора с вечеря и програма.
Екскурзии по желание: 20:00ч. - Посещение на атрактивен ресторант Гар Мюзик Хол.Нощувка.

Ден 4 / Закуска.
След закуска свободно време за релакс в СПА ЦЕНТЪРА на хотела до 11:30/12:00ч. Освобождаване на стаите е до 12:00ч.

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Истанбул |  Екскурзии - Турция |  Екскурзии - Истанбул |  Ранни записвания 2024 - Турция |  Ранни записвания 2024 - Истанбул

Избрани оферти