Начало / Екскурзии / Екскурзии - Блакпул

Футболна академия PSG с английски език

Номер на оферта

/

239074

Дати & цени

Цената включва

Настаняване в резиденция Mount St. Mary's / Rossall School;
Изхранване на база пълен пансион;
Езиково обучение по английски език - 15 учебни часа на седмица;
Тренировки по футбол - 10 часа на седмица;
1 полудневна екскурзия на седмица;
1 целодневна екскурзия на седмица;
Доклад за напредъка и сертификат (Английски език и Футбол);
Медицинска застраховка (със застрахователно покритие от € 10 000);
24 часово наблюдение.

Цената не включва

Самолетен билет - може да Ви съдействаме за закупуване на билет;
Трансфери от летището до резиденцията;
Разходи от личен характер;
Застраховка "Отказ от пътуване".

Трансфери:
При настаняване в Mount St. Marys:
Летище Manchester - 275 паунда
Летище East Midlands - 225 паунда

При настаняване в Rossall School:
Летище Manchester - 245 паунда
Летище Liverpool - 245 паунда
Жп гара Manchester Piccadilly - 275 паунда

Програма на пътуването

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

За академията на „Пари Сен Жермен“:
Академията на Пари Сен Жермен предлага фантастично футболно преживяване за ученици от чужбина и Великобритания на възраст 8-17 години. Академията на Пари Сен Жермен в Англия предлага разнообразие от всеобхватни футболни програми, които се провеждат от нашите обучени треньори от ПСЖ. Треньорите на нашата академия се фокусират върху дисциплината, състезанието и удоволствието.

Футболни тренировки:
Една типична дневна тренировка включва:
Овладяване на топката, бягане с топката и дриблиране;
Подаване/приемане и приемане на топката;
Стрелба от близка и далечна дистанция;
Защита/борба с препятствия/отбелязване;
Контрол от въздуха, насочване и вратарство;
Развиване на социална/физическа/техническа/психологическа осведоменост;
Разбиране на тактики, формации и стилове на игра.

Езиково обучениие:
Обучението се провеждат от квалифицирани преподаватели, акредитирани от British Council.
За 1 седмица престои програмата включва 15 учебни часа по английски език.
Уроците са в понеделник, вторник, четвъртък, петък и събота.
Във всяка група има деца от различни страни, като големината на групата е максимум 15 ученици.
Обучението е подходящо за деца имащи от начални до напреднали нива на владеене на езика.
При пристигане всяко дете държи писмен и устен изпит, за да може да се разпредели в подходяща за него група.
На края на курса всеки участник получава доклад с неговия напредък и сертификат за преминатия курс.

Екскурзии:
При една седмица престой децата имат включени с пакетната цена 1 целодневна и 1 полудневна екскурзия.
Освен споменатите по-горе градове учениците могат да посетят и близки забележителности, сред които: Националният космически център, Chatsworth House, Rother Valley Country Park.

=============================================================

Резиденция Mount St. Mary"s от 09.07.2023 до 05.08.2023
Пакетна цена за 1 седмица на ученик до 17 години - 1150 паунда

Резиденция Rossall School от 16.07.2023 - 12.08.2023
Пакетна цена за 1 седмица на ученик до 17 години - 1050 паунда

Mount St. Mary"s - провежда се от 09.07.2023 - 05.08.2023
Резиденцията Mount St. Mary"s е разположена в Спинкхил, Дарбишър. Намира се на около километър и половина от най-близкото градче - Киламарш. Резиденцията се намира близо до градовете Шефилд и Честърфийлд.
Момчетата и момичетата в летния лагер ще бъдат настанени отделно. Учениците се настаняват в удобни спални помещения с от едно до четири легла, като повечето стаи са единични със собствен санитарен възел. Баните/душовете и тоалетните са общи, като съотношението е 1 баня на 5 ученици. За тези, които не са настанени в единична стая, ще положим всички усилия, за да гарантираме, че стаите са споделени с деца от различни националности и на сходна възраст.
В летния лагер с общежитие на Mount St Mary"s има на разположение общи помещения, където децата могат да гледат филми, да слушат музика, да играят настолни игри и т.н. Обикновено това е мястото, където децата се отпускат с гореща шоколадова напитка преди лягане. Професионалният и опитен персонал е настанен в рамките на пансионите, за да осигури безопасност и 24-часов надзор.
Mount St. Mary"s предлага прекрасни спорни условия. Има налични 11 футболни игрища в релани размери, плувен басейн, фитнес, астро игрище, добре поддържани спортни игрища, кардиомашини и стая с тежести, тенис кортове, мрежи за крикет и център за лека атлетика.
Храненето е много важна част за всеки спортист, затова на разположение ще има широка гама от здравословни и балансирани ястия. Всички ястия са на шведска маса със салатен бар, бедни протеини, тестени ястия и много други!
По време на почивките се предлагат зърнени блокчета, плодове и сокове, за да се гарантира, че всички играчи са енергични и съсредоточени!
В резиденцията има персонал за оказване на първа помощ, по всяко време и всякакви медицински проблеми могат да бъдат решавани в местната лекарска служба. Наблизо има болница за по-сериозни случаи и персоналът винаги придружава учениците до лекарския кабинет или болницата.

Rossall School - провежда се от 16.07.2023 - 12.08.2023
Разположено на брега на Северозападна Англия, в непосредствена близост до морския град Блекпул, лятното училище ACCORD ISS Rossall е идеалното място за изучаване на английски език и за вълнуваща програма от дейности и екскурзии.
Ще харесате традиционните сгради на училище Rossall, разположени във впечатляваща собствена територия, и всичките му фантастични съоръжения, включително красив частен плаж, заобикалящ кампуса.
В ACCORD ISS Rossall учениците се настаняват в удобни стаи с предимно единични или двойни легла. Общите душове и тоалетни се почистват и поддържат редовно.
Персоналът ще положат всички усилия стаите да бъдат споделяни с деца от различни националности и на сходна възраст, когато учениците са настанени в двойни стаи, за да ги насърчим да говорят английски извън класната стая и да намерят нови приятели. Родителите могат да поискат детето им да живее с определен приятел и това ще бъде взето предвид, но не винаги може да бъде гарантирано.
Във всеки пансион има социална стая, в която децата могат да гледат телевизия/ DVD, да слушат музика, да играят настолни игри и т.н. Обикновено децата си почиват в социалната стая с топла шоколадова напитка преди лягане. Професионалният и опитен персонал остава в пансионите, за да осигури безопасност и 24-часов надзор.
Учениците ще оценят впечатляващата трапезария в стила на Хари Потър в летния лагер Rossall, където по време на хранене се сервира голямо разнообразие от здравословни и балансирани ястия, включително английски и международни ястия. В менюто винаги има вегетарианска опция, както и пресни плодове и различни салати.
Rossall School предлага отлични условия за спорт, някои от които са: спортни игрища, 25-метров отопляем закрит плувен басейн, 3 нови игрища за нетбол, тенис и баскетбол, 5 игрища за скуош, осветено игрище за всякакви метеорологични условия, гимнастически салон, стена за катерене, зали за музикални, театрални и танцови представления.
Членовете на персонала винаги се хранят заедно с учениците, което насърчава разговорите на английски език.
В летния лагер ACCORD ISS Rossall персоналът на ACCORD ISS за оказване на първа помощ е на място по всяко време и всякакви медицински проблеми могат да се решават в местната лекарска служба във Флийтууд.
В Блекпул има отлична болница за по-сериозни случаи и нашият персонал винаги придружава учениците до лекарския кабинет или болницата.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Великобритания |  Оферти - Блакпул |  Екскурзии - Великобритания |  Екскурзии - Блакпул |  Ученически лагери - Германия - Великобритания |  Ученически лагери - Германия - Блакпул

Избрани оферти