Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ротердам

Великден в Нидерландия (Холандия) - полет от София!

Номер на оферта

/

195307

Дати & цени

Цената включва

Самолетни билети София – Амстердам – София с редовен полет на авиокомпания България Ер
включени летищни такси и багаж до 23кг.
Трансфери по програмата
3 нощувки със закуски в хотел Grand Winston Rijswijk 4* в Rijswijk или подобен
1 нощувки със закуски в хотел Best Western Almere 4* в Almere или подобен
Билети за влак – 1ви ден Делфт, 4ти ден до Амстердам
Водач-екскурзовод по време на цялото пътуване
Туристическа програма в Делфт, Амстердам, Ротердам, Гауда
Посещение на най-голямата цветна градината Кьокенхоф с включен билет
Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро.

Цената не включва

Целодневна екскурзия на български език до Хага и Лайден с автобус – Цена 58 лв при 15 плащащи
Входни такси за посещаваните обекти
Разходи от личен характер
Билет за музея Ван Гог – 40 лева на човек. По желание и при допълнителна заявка и заплащане от България.
Доплащане за медицинска застраховка за лица над 66 години - 10 лв.

Програма на пътуването

Великденска Холандия

Маршрут: София - Лайден - Градините Кьокенхоф - Хага - Делфт - Амстердам - Ротердам - Гауда – София

5 дни/4 нощувки

ДАТА: 17.04. - 21.04.2020 г.

ЦЕНА на човек в двойна стая с вкл. летищни такси:

Пакетна ЦЕНА за РАННО ЗАПИСВАНЕ при отпътуване от СОФИЯ:
701 евро/1371 лв. при записване до 17.03.2020.
Стандартна цена за отпътуване от София: 742 евро/1451 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

От 1 януари 2020 г. Нидерландия ще използва само официалното си име, вместо по-популярното досега име Холандия!

В туристическите справочници често назовават Амстердам "Северната Венеция" И логично, след като градът е събрал на своята територия над 50 канала, 500 моста и над 2000 "плаващи" жилища.

Амстердам възниква като рибарско селище през XVIII век и носи името на реката Амстел, добре познато днес като марка на една от най-популярните холандски бири. Три столетия по-късно, по времето на холандския Златен век, градът се обособява като важен търговски и културен център. При Наполеон Бонапарт става и столица на Холандия.

Днес този пъстър космополит, издигнал в символ-верую свободата и толерантността, привлича като магнит гости от цял свят. Целогодишно! Ами хайде и ние да се присъединим...

=============================================================

ПРОГРАМА

Ден 1: 17.04.2020 - София - Амстердам - Кьокенхоф - Делфт

Среща на летище София / Терминал 2 с водача на групата в 05:10ч. и полет за Амстердам в 07:10 ч. с авиокомпания Bulgaria Air. Пристигане на летището в Амстердам в 09:00 ч. От летището отпътуване за град Лисе /югозападно от Амстердам. Посещение на най-голямата цветна градината Кьокенхоф. 14:00 ч. - отпътуване от Кьокенхоф за района на Хага. Настаняване, в хотел Grand Winston 4* в Rijswijk . След обяд туристическа програма в Делфт - един от най-красивите градове в Холандия. Разходка в старата част на града: Nieuwe Kerk (Новата църква), Oude Kerk (Старата църква), Кметството, Зърнения пазар, посещение на фабрика за типичния синьо-бял порцелан, с който градът е световно известен. Все още произвеждан и ръчно рисуван тук, той е изключително популярен и търсен. Вечните шарки и цветови схеми на делфтския порцелан са устояли на времето и изменящите се вкусове на колекционерите. ( от хотела до Делфт се пътува 5 мин с влак ) Нощувка.


Ден 2: 18.04.2020 - екскурзия по желание в Хага и Лайден

Закуска. Срещу доплащане екскурзия до Лайден и Хага. Отпътуване за Лайден, където поезията е написана върху всяка стена. Лайден е град с уникална архитектура, благодарение на множеството архитектурни паметници от XIII-XVII в. Разходка в Стария град, където голяма част от сградите, датиращи от XVI и XVII в. са запазени непокътнати. Историческият център на Лайден се счита за втория най-голям в Холандия, изпреварен единствено от този в Амстердам. След обяд посещение на кралска Хага. Туристическа програма с разглеждане на комплекса от сгради Биененхов, старата Църква, Кралския дворец - един от трите действащи дворци на кралското семейство. По желание: посещение на парка Мадуродам – Холандия на длан. Връщане в хотела. Нощувка.


Ден 3: 19.04.2020 пълен туристически ден в Ротердам и Гауда

Закуска. Отпътуване за Ротердам   – разходка по старото пристанище, едно от най-големите и най-старите пристанище в Ротердам. То е разположено в близост до Кубовидните къщи и Бялата къща – първия небостъргач в Европа. Там ще видите коpaбocтpоителници, докове и плавателни съдове. Мостът Еразъм (Erasmusbrug) свързва северната част на града с южната и е един от символите на Ротердам. Мартхал – футуристична сграда, която по ското прилича на кацнал космически кораб, отколкото на покрит зеленчуков пазар. Отпътуване за град  Гауда - провинция Южна Холандия, градът е известен в цял свят със своето сирене Гауда и вкусните вафли с петмез. Разходка в старата част на града разглеждане на Пазарния площад със сградата на кметството една от най-старите готически постройки от обществено значение в Холандия. Църквата „Свети Йоан Кръсител“ от 13 век. Връщане в хотела  Нощувка


Ден 4: 20.04.2020 – пълен туристически ден в Амстердам

Закуска. Отпътуване за Алмере. Оставяне багажа в Хотел Best Western Plaza Almere. програма в  Амстердам. Отпътуване за Амстердам ( с влак 20 мин е пътуването от хотела до центъра на Амстердам ) посещение на един от най-големите цветни пазари, а след обяд - разходка в старата част на града: Катедралата от 1302 г., разположена на улица Вармстраат (Warmoesstraat), районът „Де Вален“ (de Wallen) - т.нар. „Квартал с червените фенери“ в Амстердам и основна туристическа дестинация. Разположен е в сърцето на старата част на Амстердам и покрива периметър от няколко пресечки южно от църквата „Оуде Керк“ (Oude Kerk), като пресича и няколко канала. Следва - площад „Дам“ с Кралския дворец, построен през 1665 г. и  Новата църква (Nieuwe Kerk), построена през XV в. Пълен туристически ден в Амстердам ( с влак 20 мин е пътуването от хотела до центъра на Амстердам )  Възможност за посещение на два от най известните музеи в града - Музеят на Ван Гог, разпологащ с най-голямата художествена колекция в света от Винсънт Ван Гог, както и с много творби на други импресионисти като Моне и Гоген и Националният музей (Rijksmuseum), който притежава уникална художествена колекция от около 5 хиляди творби, сред които безспорно най-добрата е „Нощна стража” на Рембранд. След музеите - Възможност за разходката с корабче по каналите на Амстердам (с продължителност от около 60 мин), по време на която ще чуете прекрасна беседа и ще се насладите на града от по-различна гледна точка. Връщане в хотела. Нощувка.


Ден 5: 21.04.2020 - Амстердам - София

Ранна закуска. В 07:15ч. - трансфер до летището и полет до София в 10:15 ч. Пристигане в София в 13:55 ч.


=========================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Минимален брой участници: 20
Условия за записване и начин на плащане:
• Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на пакета и сключен договор за организирано пътуване.
• Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.
• Цената е валидна при минимум 20 туриста.
Паспортен и визов режим за граждани на България, пътуващи по програмата: валиден международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на излизане от последната дестинация.
Необходима ваксина: Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.
Ориентировъчни входни такси:
• В Холандия сменете часовниците си с 1 час назад
• Hotel Grand Winston 4* – хотела се намира до централната гара на града Rijswijk, на пешеходно разстояние има голям търговски център, има ресторанти и супермаркети.
• Hotel Best Western Almere 4* - хотела е разположен в град Алмере в централната част, около хотела има множество магазини и заведения за хранене. ( само на 20 мин с влак от центъра на Амстердам )
• Разходката с корабче в Амстердам – 13 евро, по - каналите, ще чуете прекрасна беседа и ще се насладите на града от една друга гледна точка (около 60 мин)
• Еднодневна Карата за градски транспорт в Амстердам – 9 евро
• Музея на Мадам Тюсо – 25 евро
• Национален музей (Rijksmuseum) – 20.00 еврo
• Музея на бирата Хайникен – 22 евро
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:
• Цената е валидна при минимум 20 туриста;
• Срок за уведомяване за ненабран брой туристи: 20 дни преди датата на отпътуване;
• В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение.
• При ненабран минимален брой от 20 туриста, но не по-малко от 15 записани, при желание от страна на пътуващите туроператорът предлага осъществяване на пътуването с доплащане от 70 лева на човек.
Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение.
 

=============================================================

Ориентировъчни входни такси:

• Корабче по каналите на Амстардам – 13 евро
• Музея на Ван Гог - 17.50 евро
• Национален музей (Rijksmuseum) – 17.50 еврo
• Музея на бирата Хайникен – 18 евро

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Холандия |  Оферти - Ротердам |  Екскурзии - Холандия |  Екскурзии - Ротердам |  Великден 2024 - Холандия |  Великден 2024 - Ротердам

Избрани оферти