Начало / Екскурзии / Екскурзии - Амстердам

Нидерландия 01.04.2020г.

Номер на оферта

/

225112

Дати & цени

Цената включва

*Самолетни билети София – Амстердам – София с редовен полет на авиокомпания България Ер
*Включени летищни такси и багаж до 23кг.
*Трансфери по програмата
*2 нощувки със закуски в хотел Grand Winston Rijswijk 4* в Rijswijk или подобен
*2 нощувки със закуски в хотел Best Western Almere 4* в Almere или подобен
*Билети за влак – 1-ви ден Делфт, 3-ти и 4-ти ден до Амстердам
*Водач-екскурзовод по време на цялото пътуване
*Туристическа програма в Делфт, Амстердам, Лайден
*Посещение на най-голямата цветна градина Кьокенхоф с включен билет
*Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро

Цената не включва

*Целодневна екскурзия Ротердам и Хага с автобус – Цена 58лв. /при минимум 15 човека/
*Входни такси за посещаваните обекти
*Разходи от личен характер
*Доплащане за медицинска застраховка за лица над 66 години - 10 лв.
*Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години (туристи над 74г се застраховат при различни условия, възможно е застрахователната компания да изисква попълване на здравна декларация)

Програма на пътуването

Нидерландия 01.04.2020г.

Маршрут: градините Кьокенхоф - Делфт - Ротердам - Хага - Лайден - Амстердам

Цена на човек в двойна стая:
01.04 - 05.04.2020г. - 1367лв.

Ранно записване до 18.02.2020г.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Програма:

1-ви ден 01.04.2020г.
Среща на летище София /Терминал 2 с водача на групата в 05:10ч. и полет за Амстердам в 07:10ч. с авиокомпания BULGARIA AIR. Пристигане на летище Schiphol/Амстердам в 09:00ч. Трансфер с автобус от летището за град Лисе /югозападно от Амстердам/. Посещение на най-голямата цветна градина Кьокенхоф. Около 14:00ч. отпътуване от Кьокенхоф за района на Хага. Настаняване в хотел Grand Winston 4* в Rijswijk. След обяд туристическа програма в Делфт - един от най-красивите градове в Нидерландия (от хотела до Делфт се пътува 5 мин с влак). Разходка в старата част на града: Nieuwe Kerk (Новата църква), Oude Kerk (Старата църква), Кметството, Зърнения пазар, посещение на фабрика за типичния синьо-бял порцелан, с който градът е световно известен. Все още произвеждан и ръчно рисуван тук, той е изключително популярен и търсен. Вечните шарки и цветови схеми на делфтския порцелан са устояли на времето и изменящите се вкусове на колекционерите. Нощувка.

2-ри ден 02.04.2020г. екскурзия по желание в Ротердам и Хага
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия по желание - Ротердам и Хага.
Отпътуване за Ротердам - разходка по старото пристанище, едно от най-големите и най-старите пристанища в Нидерландия. То е разположено в близост до Кубовидните къщи и Бялата къща - първият небостъргач в Европа. Там ще видите коpaбocтpоителници, докове и плавателни съдове. Мостът Еразъм (Erasmusbrug) свързва северната част на града с южната и е един от символите на Ротердам. Мартхал - футуристична сграда, която по скоро прилича на кацнал космически кораб, отколкото на покрит зеленчуков пазар. След обяд посещение на кралска Хага. Туристическа програма с разглеждане на комплекса от сгради Биененхоф, старата Църква, Кралския дворец - един от трите действащи дворци на кралското семейство. По желание: посещение на парка Мадуродам – Нидерландия на длан. Връщане в хотела. Нощувка.

3-ти ден 03.04.2020г. Туристическа програма в Лайден и Амстердам
Закуска. Отпътуване за Лайден, където поезията е написана върху всяка стена. Лайден е град с уникална архитектура, благодарение на множеството архитектурни паметници от XIII-XVIIв. Разходка в Стария град, където голяма част от сградите, датиращи от XVI и XVIIв. са запазени непокътнати. Историческият център на Лайден се счита за втория най-голям в Нидерландия, изпреварен единствено от този в Амстердам. Отпътуване за Алмере. Настаняване в Хотел Best Western Plaza Almere. Следобед туристическа програма в Амстердам (пътуването от хотела до центъра на Амстердам е 20мин. с влак). Посещение на един от най-големите цветни пазари, а след обяд - разходка в старата част на града: Катедралата от 1302г., разположена на улица Вармстраат (Warmoesstraat), районът „Де Вален“ (de Wallen) - т.нар. „Квартал с червените фенери“ в Амстердам и основна туристическа дестинация. Разположен е в сърцето на старата част на Амстердам и покрива периметър от няколко пресечки южно от църквата „Оуде Керк“ (Oude Kerk), като пресича и няколко канала. Следва площад „Дам“ с Кралския дворец, построен през 1665г. и Новата църква (Nieuwe Kerk), построена през XVв. Връщане в хотела. Нощувка.

4-ти ден 04.04.2020г. Пълен туристически ден в Амстердам
Закуска. Пълен туристически ден в Амстердам (пътуването от хотела до центъра на Амстердам е 20мин. с влак). Възможност за посещение на два от най известните музеи в града - Музеят на Ван Гог, разпологащ с най-голямата художествена колекция в света от Винсънт Ван Гог, както и с много творби на други импресионисти като Моне и Гоген, и Националният музей (Rijksmuseum), който притежава уникална художествена колекция от около 5 хиляди творби, сред които безспорно най-добрата е „Нощна стража” на Рембранд. След музеите - Възможност за разходката с корабче по каналите на Амстердам (с продължителност от около 60 мин), по време на която ще чуете прекрасна беседа и ще се насладите на града от по-различна гледна точка. Връщане в хотела. Нощувка.

5-ти ден 05.04.2020г.
Ранна закуска. В 07:15ч. трансфер до летището и полет до София в 10:15ч. Пристигане в София в 13:55ч.

=============================================================

Цени за посещаваните обекти:
*Разходка с корабче по каналите на Амстердам /ще чуете прекрасна беседа и ще се насладите на града от една друга гледна точка (около 60 мин)/ - 13 евро
*Еднодневна карта за градски транспорт в Амстердам – 9 евро
*Музея на Мадам Тюсо – 25 евро
*Национален музей (Rijksmuseum) – 20 еврo
*Музея на бирата Хайникен – 22 евро
*Музея на Ван Гог (заявява се и се заплаща от България) - 40 лв.

Забележки:
*Цената е валидна при минимум 20 туриста;
*Срок за уведомяване за ненабран брой туристи: 20 дни преди датата на отпътуване.
*В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение.
*При ненабран минимален брой от 20 туриста, но не по-малко от 15 записани, при желание от страна на пътуващите, туроператорът предлага осъществяване на пътуването с доплащане от 70 лева на човек.

Условия за плащане:
*Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на пакета и сключен договор за организирано пътуване.
*Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Необходими документи:
*До Нидерландия се пътува с валидна лична карта.
*За деца до 18г. пътуващи с един или без родител, нотариално заверена декларация от единия или двамата родители!

Такса прекратяване:
*ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
*ако прекратяването е от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на организираното пътуване в лева;
*ако прекратяването е от 29 до 20 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
*ако прекратяването е от 19 до 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
*ако прекратяването е под 10 преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;

Допълнителна информация:
*В Нидерландия сменете часовниците си с 1 час назад
*Hotel Grand Winston 4* – хотелът се намира до централната гара на града Rijswijk, на пешеходно разстояние има голям търговски център, ресторанти и супермаркети.
*Hotel Best Western Almere 4* - хотела е разположен в град Алмере. Около хотела има множество магазини и заведения за хранене. (само на 20 мин с влак от центъра на Амстердам)
*Възможна е промяна в поредността на посещаваните обекти в зависимост от полетното разписание, преценката на екскурзовода и сезоните промени в работното време.
*Цената на екскурзията е калкулирана при курс на еврото 1 EUR = 1,95583 лева. Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т.ч. на горивото, както и увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, входни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако важни обстоятелства налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това чрез сайта на фирмата.
*Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
*Туроператорът има възможност, по искане на Потребителя да му предложи сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката се сключва в деня на извършено първо плащане на направената резервация за организирано пътуване.
*Застраховките Помощ при пътуване в чужбина и Отмяна на пътуване се сключват със ЗД „Евроинс АД”.
*Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100002492/27.12.2019 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Холандия |  Оферти - Амстердам |  Екскурзии - Холандия |  Екскурзии - Амстердам |  Пролет 2023 - Холандия |  Пролет 2023 - Амстердам

Избрани оферти