Начало / Екскурзии / Екскурзии - Истанбул

Хотел Assos 4* - Фестивала на лалето в

Номер на оферта

/

231713

Дати & цени

Цената включва

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

Транспорт България -Турция (Истанбул) -България с лицензиран туристически автобус или микробус;
2 нощувки в съответната категория хотел;
2 закуски в съответната категория хотел;
Безплатен трансфер до най- красивия парк с лалета в Истанбул - Емирган Парк. (паркът ще работи от 01.04.2020г.)
Посещение на Одринската джамия "Селимие". в Одрин.
Посещение на Одринското капалъ чарши;
Бонус - Кратък престой в град Одрин;
Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя в Истанбул.

Цената не включва

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

Разходи от личен характер;
Медицинска застраховка с Асистанс 2 лева на ден общо 8лв ( заплаща се допълнително към екскурзионния пакет);
Програми по желание;
Входни такси за музеите;
ПРОМО ВЪЗМОЖНОСТ: При закупуване на допълнителни екскурзии в България, всеки един клиент има невероятната възможност да се възползва от промоционалните цени валидни до 5 работни дни преди датата на заминаване. За допълнителна информация, моля посетете секция "Допълнителни екскурзии". Цените на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването са м/у 20%-30% по-високи!

Програма на пътуването

Ден 1
Отпътуване от началния пункт Благоевград в 17:00ч., заложен по екскурзионния план. Нощен преход.

Ден 2
Сутрешно пристигане в Истанбул. Освежаване във фоайето на избрания от Вас хотел и свободно време. Възможност за участие в допълнителни екскурзии срещу заплащане. Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след 14.00 ч. Това е политика на всички хотелиери в световен мащаб.Стаите се освобождават до 12:00 ч.
Екскурзии по желание: 08:00ч. Екскурзия до Принцовите острови до о-в Буюк Ада. Най-големият остров е райско кътче без автомобилно движение, с красиви сгради и приятни заведения. Цялата екскурзия трае около 5-6 часа.
или
Екскурзии по желание:08:30ч. Пешеходна разходка из античния и средновековен център на Истанбул.Екскурзията се провежда при събран минимум от 20 човека
Важно !!!Тази екскурзия е опознавателна за туристите. След нейното завършване туристите се прибират самостоятелно до хотелите.Туристите записали се за двореца Топкапъ, водохранилището Йеребатан или Църквата “Св.София” след края на пишеходния тур продължават за съответната екскурзия с лицензиран местен екскурзовод на български език.
Тези, които не са дошли на пешеходната екскурзия ще трябва самостоятелно да се придвижат до обектите за които са се записали (няма трансфери от хотелите за Топкапъ или Църквата “Св.София).
Екскурзии по желание: 10:00ч. - Посещение на водохранилището Йеребатан(с вкл. билет за обекта).
Екскурзии по желание: 11:00ч. - Посещение на църквата Света София(с вкл. билет за обекта).
Екскурзии по желание: 12:30ч. - Посещение на султанския дворец Топ Капъ(с вкл. билет за обекта).
Eкскурзии по желание: 15:30ч - Посещение на Мол Watergarden ?stanbul ( Пеещите фонтани) и на най-новият Мол Емаар. МОЛ Watergarden ?stanbul - където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за "най-големият" басейн в Европа. След посещението на Мол Watergarden продължаваме към най-новият Мол Емаар в Истанбул. В мол Емаар можете да посетите най-новия аквариум с подводна зоологическа градина, ще имате възможност да видите 7 различни тематични сектора с над 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводният стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, Царството на крокодилите, островът на пингвините, Горската секция включва - змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Ще имате възможността да пазарувате и в магазините на някои от световно известните марки и също така на голяма част от местните марки, като Hugo Boss, Guess, Gucci, Hermes, Lc Waikiki, Victoria"s Secret, Zara, Kemal Tanca, Hotic, Altinbas и др. Свободно време за шопинг.
Eкскурзии по желание: 15:30ч - Очарованието на "Истанбулският Манхатън" с посещение на небостъргача "Сапфир" билет за изкачване на панорамна площадка и 4D + посещение на площад Таксим/Екскурзията се провежда при събран минимум от 10 човека
Екскурзии по желание: 21:00ч. - Нощна автобусна обиколка на Истанбул - Светлинна симфония.Екскурзията се провежда при събран минимум от 20 човека. Нощувка.

Допълнителна информация

Цените за ранни записвания са валидни до 08.03.2020г. и включват до 23% отстъпка

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Истанбул |  Екскурзии - Турция |  Екскурзии - Истанбул |  Ранни записвания 2024 - Турция |  Ранни записвания 2024 - Истанбул

Избрани оферти