Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лондон

КОЛЕДА В ЛОНДОН

Номер на оферта

/

227888

Дати & цени

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
РЪЧЕН БАГАЖ 1 МАЛКА ЧАНТА - 40X30X20 СМ;
МЕСТА В САМОЛЕТА И ЧЕКИРАНЕ;
ТРАНСФЕРИ;
4 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ;
ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА ЛОНДОН С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ.

Цената не включва

ЧЕКИРАН БАГАЖ;
РАЗХОДКА С КОРАБЧЕ ПО ТЕМЗА ДО ГРИНУИЧ;
ПОСЕЩЕНИЕ НА БРИТАНСКИЯ МУЗЕЙ;
ВЕЧЕРЯ В АНГЛИЙСКИ ПЪБ;
EКСКУРЗИЯ ДО УИНДЗОР И ИТЪН;
EКСКУРЗИЯ „ТАУЪР И ЙИСТ ЕНД“;
КОЛЕДЕН ОБЯД;
ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ;
БИЛЕТИ ЗА ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ;
ГРАДСКА ТАКСА (СИТИ ТАКСА) В ХОТЕЛА;
СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКИТЕ БЕСЕДИ;
ЗАСТРАХОВКА „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ“;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА;
PCR ИЛИ АНТИГЕННИ ТЕСТОВЕ, В СЛУЧАЙ ЧЕ ТАКИВА СЕ ИЗИСКВАТ;
ГОРИВНА И/ИЛИ ИНФЛАЦИОННА ТАКСА, В СЛУЧАЙ ЧЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ ВЪВЕДЕ ТАКАВА;
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотел в центъра на Лондон, екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с авиокомпания „Уиз Еър” и пакетната цена включва летищни такси, ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с размери 40х30х20 см, предварително чекиране и запазени места.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

23.12.2022 – 06:00 ч. – 07:35 ч. - полет СофияЛондон/летище Лутън. Трансфер до центъра на града. Панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод: Парламента, Уестминстърското абатство, „Даунинг стрийт” 10, Бъкингамския дворец, „Трафалгар скуеър”, Ковънт гардън, Лондонското Сити, катедралата „Св. Павел”, крепостта „Тауър“, Тауър бридж. Настаняване в хотела. Нощувка.

24.12.2022– Закуска. Свободен ден. По желание - разходка с корабче по Темза до Гринуич и свободно време в Гринуич с възможност за посещение на обсерваторията, военноморския музей с доплащане 108 лв. на човек. Цената включва билет за корабчето до Гринуич и екскурзовод на български. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Следобед - свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на музеи по избор, за качване на Окото на Лондон, за разходка из Хайд парк и пр. Нощувка.

25.12.2022– Закуска. Свободен ден. Сутринта - по желание - разглеждане на квартала Уест енд с доплащане 45 лв. на човек. Цената включва екскурзоводско обслужване на български и разходка из Уест енд – лондонският Бродуей, Сохо, Ковънт Гардън, Чайна таун, квартала „Сейнт Джеймс”, Трафалгар скуеър, Уестмистърското абатство (отвън). Провежда се при минимум 6 участника. Възможност за коледен обяд (с доплащане). Нощувка.

26.12.2022– Закуска. Свободен ден. По желание - полудневна екскурзия до Уиндзор и Итън с доплащане 158 лв. за възрастен и 135 лв. за деца и младежи до 17 г. Цената включва билет за влак до Уиндзор и обратно, екскурзоводско обслужване на български в двореца Уиндзор и в Итън и таксата за вход в двореца Уиндзор. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Следобед - по желание - разглеждане на Британския музей с доплащане 27 лв. на човек. Цената включва двучасова обиколка на музея с екскурзовод на български. Участието в разглеждането на Британския музей се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Вечерта – по желание - вечеря в типичен английски пъб с доплащане 68 лв. на човек. Цената включва голяма бира и типично английско основно ястие, най-често „фиш енд чипс“ – панирано филе от риба и пържени картофи, съпровождащ групата водач на български. Вечерята се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Нощувка.

27.12.2022 – Закуска. Свободно време. Сутринта - по желание - възможност за разглеждане на крепостта „Тауър“ и на квартала „Ийст енд“ с доплащане 75 лв. на човек. Цената включва екскурзоводско обслужване на български и не включва таксата за вход в „Тауър“, която е 30 GBP (15 GBP за деца до 15 годишна възраст) се заплаща на място. Програмата включва разглеждане на крепостта „Тауър“, разходка из Йист енд „по стъпките на Джак Изкормвача”, разходка по пазара „Спитълфийлд“, църквата „Крайст Чърч”. Йист енд e бил кварталът на „хората от дъното“, на мрачните герои на Джек Лондон и Чарлз Дикенс, а днес е кварталът на уличните пазари, един от артистичните квартали на града – меката на уличното изкуство. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. 18:30 ч. - трансфер до летището. 21:55 ч. – 03:05 ч. (+1) - полет Лондон/летище Лутън - София.

Забележки: 1) Стаите в хотела се освобождават до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение в помещение за багаж на хотела; 2) Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през септември 2022. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Цени на човек в лева според настаняването:

Хотел A B C D Е
1596 1655 1685 1835 2068
Допл. за инд. стая 438 461 485 360 940
Нам. за 3-ти възр. 40 40 56 100 190
Нам. за дете до 11 г.+2 възр. 190 190 190 210 300
Нам. за дете до 11 г.+1 възр. 120 120 120 120 120

Важно: настаняването в тройни стаи подлежи на препотвърждение. Не всички хотели разполагат с тройни стаи.

Хотели в Лондон, които ползваме при програмите:

A Royal National*** (на „Ръсел Скуеър” - на 5 мин. пеша от Британския музей и на 30 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”);
B Tavistock*** (на „Ръсел Скуеър” - на 5 мин. пеша от Британския музей и на 30 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”);
C President*** (на „Ръсел Скуеър” - на 5 мин. пеша от Британския музей и на 30 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”);
D Bedford*** (на „Ръсел Скуеър”, на 5 мин. пеша от Британския музей и на 30 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”);
Е Holiday Inn Bloomsbury**** (на 10 мин. пеша от Британския музей и на 30 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”).

Доплащане за чекиран багаж:
- до 10 кг в две посоки: 185 лв;
- до 20 кг в две посоки: 285 лв.

Максималните размери на чекирания багаж и в двата случая са: 149 x 119 x 171 cm - еднакви са и за 10 и за 20 кг.

Билети за музикални представления: При заявка от страна на клиентите, „Руал Травел” може да закупи билети за мюзикъл в някой от многобройните театри, които всяка вечер отварят вратите си в квартала „Ковънт Гардън“. В момента вървят световноизвестни мюзикъли като „КЛЕТНИЦИТЕ” (най-успешният мюзикъл на всички времена), „ФАНТОМЪТ НА ОПЕРАТА”, „МАМА МИА” и „ЦАР ЛЪВ”, „МРЪСНИ ТАНЦИ”, „БОДИГАРД”, „БИЛИ ЕЛИЪТ”, и пр. Заплаща се цената на билета + 10 лв. такса за закупуване на билета.

Възможно е да се въведе заплащането на сити-такса от порядъка на 1 – 2 GBP на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

ЗАБЕЛЕЖКА: при посещение на Великобритания, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите, в английски лири, от България.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Великобритания |  Оферти - Лондон |  Екскурзии - Великобритания |  Екскурзии - Лондон |  Коледни оферти 2023 - Великобритания |  Коледни оферти 2023 - Лондон

Избрани оферти