Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

КОЛЕДА - ПАРИЖ - ЧЕТИРИДНЕВНА

Номер на оферта

/

230255

Дати & цени

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
1 РЪЧЕН БАГАЖ;
1 ЧЕКИРАН БАГАЖ;
ТРАНСФЕР;
СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ:
ТРАНСПОРТ С АВТОБУС ПО ПРОГРАМАТА;
ЕКСКУРЗОВОДСКИ УСЛУГИ;
ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА ПАРИЖ С АВТОБУС И ЕКСКУРЗОВОД.

Цената не включва

ПОСЕЩЕНИЕ НА ЛУВЪРА;
ПОЛУДНЕВНА ПЕШЕХОДНА ПРОГРАМА "ГОЛЕМИТЕ БУЛЕВАРДИ И ШАН-З-ЕЛИЗЕ";
ЕКСКУРЗОВОДСКА ПРОГРАМА "КВАРТАЛ МОНМАРТЪР";
ЕКСКУРЗОВОДСКА ПРОГРАМА "ЛАТИНСКИЯТ КВАРТАЛ";
ВЕЧЕРНА РАЗХОДКА С КОРАБЧЕ ПО СЕНА;
СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКИТЕ ПРОГРАМИ;
КОЛЕДНА ВЕЧЕРЯ;
ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
ГРАДСКА ТАКСА (CITY TAX);
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН);
ПОСЕЩЕНИЕ НА КАБАРЕ;
PCR ИЛИ АНТИГЕНЕН ТЕСТ, АКО ТАКИВА СА НУЖНИ;
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в хотел в центъра на Париж, богата екскурзоводска програма на български език, трансфери и самолетен билет с включени летищни такси, ръчен багаж и чекиран багаж до 23 кг. Лети се с „България Ер”. Настаняването е в централно разположени хотели 3 или 4 звезди на база нощувка и закуска.

=============================================================



ОТНОСНО ЗАПИТВАНИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ВЪПРОСИ ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ, ОТ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

23.12.2022 - 07:00 ч. - отпътуване от летище София. Кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж в 09:10 ч. Трансфер. Настаняване в хотела. След обяд - по желание полудневна пешеходна програма „Големите булеварди и Шан-з-Елизе" с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва пешеходна разходка с екскурзовод на български език по следния маршрут: Големите булеварди, Опера Гарние, Мадлената, фотопауза на моста „Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“, възможност за самостоятелно посещение на Музея на изящните изкуства „Пти Пале”. Необходимо е да се ползва метро, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Музеят „Пти Пале" е безплатен. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Възможност за посещение на Айфеловата кула. Нощувка.

24.12.2022 – Закуска. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: Гранд Опера, “Плас Вандом”, Лувъра (отвън), “Плас Конкорд”, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). Свободен следобед. Възможност за посещение на Лувъра с доплащане 98 лв. за възрастен и 68 лв. за деца и младежи до 25 г. Посещението се заявява и заплаща в България, а не на място и се провежда при минимум 10 участника. Цената включва такса резервация, входен билет, екскурзоводска беседа на български език и слушалки. Възможност за разходка с корабче по Сена с доплащане 28 лв. за възрастни и 14 лв. за деца до 11 г. Провежда се при минимум 20 участника и при предварителна заявка и заплащане в България. Вечерта – възможност за Коледна вечеря (с доплащане). Нощувка.

25.12.2022 - Закуска. Пешеходна разходка с екскурзовод – Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), парка „Тюйлери“, площад “Конкорд”. Следобед - възможност за пешеходна разходка из квартала Монмартър с доплащане 45 лв. за възрастни, 28 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”, площада на художниците, парижкото лозе, площад „Далида“. Екскурзията се провежда се при минимум 15 участника и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Налага се ползването на метро, като цената на билета не е включена в пакетната цена на екскурзията. Вечерта – възможност за посещение на кабарето „Мулен Руж“ (с доплащане). Нощувка.

26.12.2022 – Закуска. 07:10 ч. - трансфер до летище „Шарл де Гол” за полет Париж - София 10:10 ч. - 13:55 ч.

Цени на човек в лв според настаняването:

Хотел A B C D E F G
Цена на човек в дв. стая 1398 1439 1535 1577 1595 1645 1929
Допл. за инд. стая 220 220 320 280 280 466 645
Нам. за 3-ти възр. - 0 - - 0 18 100
Нам. за дете до 11 г.+2 възр. 320 320 - - 320 340 380
Нам. за дете до 11 г.+1 възр. 200 200 200 200 200 200 200

Хотели, които използваме при съответния вариант:

A Victoria**
B Havane Opera***
C Best Western Ronceray Opera***
D Aston***
E Pax Opera***, Opera Lafayette***
F Axel Opera***, Prelude Opera****
G Hiliday Inn Opera Grands Boulevards****

Всички хотели се намират в „сърцето“ на Париж, на 15 мин. меша от Гранд Опера и галериите Лафайет и на 20 мин. пеша от Лувъра.

ЗАБЕЛЕЖКА: Не всички хотели разполагат с тройни и четворни стаи, или пък разполагат с ограничен брой такива. Настаняването в тройна или четворна стая подлежи на препотвърждение.

Стаите в хотела се освобождават до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение в помещение за багаж на хотела;

Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през юни 2022. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно;

При нощувки в Париж туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 1.00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1.65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени.

=============================================================



ОТНОСНО ЗАПИТВАНИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ВЪПРОСИ ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ, ОТ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Допълнителна информация

Отстъпки - 3% отстъпка при записване 2 месеца преди датата на отпътуване; отстъпки за деца до 11 години.

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Коледни оферти 2023 - Франция |  Коледни оферти 2023 - Париж

Избрани оферти