Начало / Екскурзии / Екскурзии - Куала Лумпур

КУАЛА ЛУМПУР И СИНГАПУР

Номер на оферта

/

231528

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София - Доха – Куала Лумпур – Сингапур - София с вкл. летищни такси с Катарските авиолинии;
- Безплатен салонен и чекиран багаж;
- Самолетен билет Куала Лумпур – Сингапур с вкл. летищни такси с местните авиолинии;
- 3 нощувки със закуски в Куала Лумпур;
- 3 нощувки със закуски в Сингапур;
- 1 вечеря с шоу програма в Сингапур;
- Трансфери летище – хотел – летище с минибус/автобус;
- Транспорт с минибус/автобус по програмата;
- Водач от агенцията;
- Екскурзоводски услуги по описаната програма;
- Входни такси в посещаваните обекти.

Цената не включва

- Разходи от личен характер;
- Бакшиши за екскурзовод и шофьор – заплащат се задължително и са в размер на 3-5 USD на човек на ден;
- Медицински застраховки – с доплащане 2 лв. на човек на ден.

Програма на пътуването

Екскурзията е деветдневна и включва 3 нощувки със закуски в Куала Лумпур, 3 нощувки със закуски в Сингапур, 1 вечеря с шоу програма в Сингапур, богата екскурзоводска програма в Куала Лумпур и Сингапур. Настаняването е в хотели 4 звезди. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти, вътрешен полет от Куала Лумпур до Сингапур с местните авиолинии и трансфери. Вътрешните трансфери в Куала Лумпур и Сингапур се извършват с минибус или автобус. Лети се с редовни полети на Катарските авиолинии (в пакетната цена са включени: летищни такси, чекиран багаж и салонен багаж). Групата е с водач-придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач-екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача.

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН – 09.11.2020: 10:00 ч. – среща с водача под информационното табло за заминаващи полети на терминал 2 на летище София. 12:25 ч. - отпътуване за Доха с полет на Катарските авиолинии. Кацане на летището в Доха в 18:05 ч. Отпътуване за Куала Лумпур в 19:40 ч.
ВТОРИ ДЕН – 10.11.2020: 08:05 ч. местно време пристигане в Куала Лумпур, най- големият град и столицата на Малайзия. Многократно разрушаван и възстановяван през вековете, днес Куала Лумпур е един от най-модерните и динамично развиващи се градове в Азия. Полудневна туристическа обиколка на града: Фото пауза на Кралския дворец „Истана Негара“ – официалната резиденция на краля на Малайзия. Посещение на Паметника на националните герои – издигнат в чест на загиналите за свободата на Малайзия; Музея на ислямските изкуства; площад Мердека, известен още като площадът на Независимостта; сградата „султан Абдул Самад“, една от най-старите забележителности в Куала Лумпур; Фото пауза на наблюдателната кула KL и посещение на най-високите в света кули близнаци Петронас (имате възможност да се насладите на спиращи дъха гледки от 86-ят етаж на кулите близнаци). Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря с шоу програма „The Love @ Matic“. Нощувка в Куала Лумпур.
ТРЕТИ ДЕН – 11.11.2020: Закуска. Свободно време. Възможност за целодневна екскурзия до Малака с включен обяд - с доплащане 156 лв. на човек - заявява се и се заплаща в България, екскурзията се провежда при група от минимум 10 човека (цената включва трансфер от и до хотела, обяд и водач). Екскурзията включва: посещение на Червения площад; хълма „Св. Пол“ с руините на християнската църква, построена от португалски капитан в знак на благодарност към Дева Мария за спасяването на живота му по време на буря в морето; посещение на храма Ченг Хуун Тенг – със своята над 400 годишна история това е най-старият китайски храм в цяла Малайзия; джамията „Капитан Клинг“. Обяд в местен ресторант. Разходка по известната улица „Джонкър“ в китайския квартал. Трансфер до хотела. Нощувка в Куала Лумпур.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 12.11.2020: Закуска. Свободно време. Възможност за посещение на известния храмов комплекс, изграден във варовиковите пещери Бату - с доплащане 89 лв. на човек - заявява се и се заплаща в България, екскурзията се провежда при група от минимум 10 човека. Пещерите са едни от най-посещаваните обекти, находящи са на 11 километра северно от Куала Лумпур. Нощувка в Куала Лумпур.
ПЕТИ ДЕН – 13.11.2020: Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за полет до Сингапур. Кацане в Сингапур - градът - държава, привличащ с уникалната си смесица от небостъргачи, търговски центрове и типични местни кварталчета. Най-чистият и зелен мегаполис в Азия събира в себе си блясъка на модерния Запад и истрорията и традициите на Изтока. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Възможност за нощно сафари в най- големия парк за диви животни в света - с доплащане 192 лв. на човек - заявява се и се заплаща в България, екскурзията се провежда при група от минимум 10 човека (цената включва трансфер от и до хотела, входна такса за парка и водач). Нощувка в Сингапур.
ШЕСТИ ДЕН – 14.11.2020: Закуска. Полудневна туристическа обиколка на Сингапур: посещение на централната част „Рафълс“ , носеща името на Сър Томас Рафълс, често наричан Бащата на Сингапур; впечатляващата сграда на Парламента; Националтаната галерия на Сингапур; парка „Мерлион“ – една от най-известните забележителности на града. Посещение на Храма на зъба на Буда в китайския квартал. Разходка в „Градините до залива“, определени от много пътешественици като едно от най-красивите места на света. Следобед свободно време. Нощувка в Сингапур.
СЕДМИ ДЕН – 15.11.2020: Закуска. Свободно време. Следобед възможност за екскурзия до остров Сентоса с включена вечеря и шоу програма „Крилете на времето“ - с доплащане 243 лв. на човек - заявява се и се заплаща в България, екскурзията се провежда при група от минимум 10 човека (цената включва трансфер от и до хотела, посещение на аквариума S.E.A, вечеря и водач). Екскурзията включва: разглеждане на аквариума S.E.A, един от най- големите в света, дом на повече от 100 000 морски животни; вечеря в местен ресторант и посещение на уникалното шоу „Крилете на времето“. Нощувка в Сингапур.
ОСМИ ДЕН – 16.11.2020: Закуска. Освобождаване на стаите в хотела до 12:00 часа. Свободно време. Възможност за посещение на Ботаническата градина в Сингапур, включена в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО - с доплащане 125 лв. на човек - заявява се и се заплаща в България, провежда се при група от минимум 10 човека (цената включва трансфер от и до хотела, екскурзовод, входна такса за Градината на орхидеите и водач).Трансфер до летището в Сингапур.
ДЕВЕТИ ДЕН – 17.11.2020: Полет за Доха в 02:00 ч. Пристигане в Доха в 05:30 ч. местно време. Полет за София в 07:10 ч. Пристигане в София в 11:25 ч.

ДАТИ И ЦЕНИ:

09.11.2020 – 17.11.2020

Цени на човек в лева според настаняването:

НАСТАНЯВАНЕ
ПРОМО ЦЕНИ*
Възрастен в двойна стая 3 504 лв.
Деца и младежи до 11 г. с 2-ма възр.2 998 лв.
Деца и младежи до 11 г. с 1 възр.3 375 лв.
Индивидуална стая 4 268 лв.
*ПРОМО ЦЕНИ – цени, валидни при ранно записване до 31.03.2020.



ЦЕНИ
Възрастен в двойна стая 3 654 лв.
Деца и младежи до 11 г. с 2-ма възр.3 148 лв.
Деца и младежи до 11 г. с 1 възр. 3 525 лв.
Индивидуална стая 4 418 лв.


** Трети възрастен в стая – цена по запитване

Допълнителни услуги:
- Целодневна екскурзия до Малака с включен обяд - с доплащане 156 лв. на човек - заявява се и се заплаща в България, екскурзията се провежда при група от минимум 10 човека (цената включва трансфер от и до хотела, обяд и водач).
- Посещение на варовиквите пещери Бату - с доплащане 89 лв. на човек - заявява се и се заплаща в България, екскурзията се провежда при група от минимум 10 човека.
- Нощно сафари в най- големия парк за диви животни в света - с доплащане 192 лв. на човек - заявява се и се заплаща в България, екскурзията се провежда при група от минимум 10 човека (цената включва трансфер от и до хотела, входна такса за парка и водач).
- Екскурзия до остров Сентоса с включена вечеря и шоу програма „Крилете на времето“ - с доплащане 243 лв. на човек - заявява се и се заплаща в България, екскурзията се провежда при група от минимум 10 човека (цената включва трансфер от и до хотела,посещение на аквариума S.E.A, вечеря и водач).
- Възможност за посещение на Ботаническата градина в Сингапур, включена в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО - с доплащане 125 на човек - заявява се и се заплаща в България, провежда се при група от минимум 10 човека (цената включва трансфер от и до хотела, екскурзовод, входна такса за Градината на орхидеите и водач).



Хотели, използвани по програмата (или подобни):
Куала Лумпур: Hotel Royal ****; Сингапур: M Social ****.

ВАЖНО! При нощувки в Малайзия туристите заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на 10 RM (малайзийски рингит) на стая на нощувка (около 5 лв.). Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. Важи както за индивидуални, така и за организирани пътувания. Таксата се прилага от хотели, апартаменти и студиа. Хотелите си запазват правото да откажат настаняване на всеки гост, който откаже да заплати таксата.

Допълнителна информация:
- Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на пакета;
- Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 65 дни преди обявената начална дата на отпътуване.
- Пътуването е без медицински изисквания за имунизации;
- Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата;
- Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
- Българските граждани могат да пътуват до Сингапур с международен паспорт, валиден най-малко до 6 месеца от датата на влизането в страната. За престой до 90 дни не се изисква виза.
- Българските граждани могат да пътуват до Малайзия с международен паспорт, валиден най-малко до 6 месеца от датата на влизането в страната. За престой до 90 дни не се изисква виза.

Местна валута – Сингапур - сингапурски долар; Малайзия - малайзийски рингит;

Продължителност на полетите:
София – Доха - около 4 ч. и 40 мин.
Доха – Куала Лумпур - около 7 ч. и 25 мин.
Сингапур – Доха - около 8 ч. и 30 мин.
Доха - София - около 5 ч. и 15 мин.

Тагове

Оферти - Малайзия |  Оферти - Куала Лумпур |  Екскурзии - Малайзия |  Екскурзии - Куала Лумпур |  Екзотична почивка 2024 - Малайзия |  Екзотична почивка 2024 - Куала Лумпур

Избрани оферти