Начало / Екскурзии / Екскурзии - Будапеща

КОЛЕДА - БУДАПЕЩА - БЕЛГРАД

Номер на оферта

/

230566

Дати & цени

Цената включва

- Транспорт с лицензиран автобус;
- Съответния брой нощувки със закуски;
- На 24.12 - вечеря в традиционен унгарски ресторант с музикална и танцова програма;
- На 25.12 - вечеря в ресторанта на хотела в Белград с жива музика;
- Панорамна обиколка на Будапеща;
- Панорамна обиколка на Белград;
- Водач-придружител от туроператора;
- Екскурзоводско обслужване.

Цената не включва

- Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
- Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
- Разходка с корабче по р. Дунав;
- Разходи от личен характер.

Програма на пътуването

Екскурзията е петдневна и включва 2 нощувки със закуски в Будапеща, 2 нощувки със закуски в Белград, вечеря на Бъдни вечер в Будапеща в традиционен унгарски ресторант с музикална и танцова програма, вечеря на Коледа в Белград в ресторанта на хотела с богато меню и музика и разглеждане с екскурзовод на български забележителностите на Будапеща и на Белград. Настаняването е в хотели 3 звезди.

ПРОГРАМА

23.12.2020 – Отпътуване - 04.30 ч. – хотел „Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят / 07.30 ч. – отпътуване от Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 07.00 ч. Отпътуване по маршрут СофияБелградБудапеща. Вечерта - пристигане в Будапеща. Настаняване в хотел. Нощувка.

24.12.2020 – Закуска. Панорамна обиколка на града с eкскурзовод – Площада на героите с Паметника на Хилядолетието, бул. „Андраши”, катедралата „Св. Стефан”, хълма с крепостта, Рибарските кули и църквата „Св. Матиаш”, хълма Гелерт с цитаделата, крайбрежните булеварди и Парламента. Разходка из Пеща – пл. „Сечени”, катедралата „Свети Стефан”, пл. „Деак”, бул. „Ракоци” и ул. „Ваци” и пл. „Вьорошмарти” с възможност за посещение на коледните базари. Вечерта - вечеря в традиционнен унгарски ресторант с музикална и танцова програма (включена в цената). Вечерята включва аператив за „добре дошли”, четиристепенно меню и ? л вино на човек. Нощувка.

25.12.2020 – Закуска. Свободно време. Възможност за разходка с корабче по р. Дунав (цената на билета за корабчето, която е около 17 евро, не е включена в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място). 12:00 ч - отпътуване за Белград. Настаняване в хотел. Вечеря в ресторанта на хотела с музика танци (включена в цената). Вечерята включва богато меню и неограничена консумация на безалкохолни и алкохолни напитки. Нощувка.

26.12.2020 – Закуска. Разглеждане на Белград - Църквата „Свети Сава”, Площада на републиката със статуята на княз Михаил Обренович, Народния театър, пл. „Теразие”, крепоста Калемегдан, пл. „Никола Пашич”, Парламента на Сърбия (Скупщината), Нови Белград. Свободно време. Нощувка.

27.12.2020 – Закуска. Сутринта – разходка по централната улица „Княз Михаил”, възможност за разходка из Калемегдан (Белградската крепост) и разглеждане на военноисторическия музей, който се намира в самата крепост. 12:00 ч. – отпътуване по маршрут БелградНишСофия. Вечерта - пристигане на Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

Настаняването е в хотел Berlin*** или подобен в Будапеща и в хотел Centar Balasevic*** или подобен в Белград.

Тагове

Оферти - Унгария |  Оферти - Будапеща |  Екскурзии - Унгария |  Екскурзии - Будапеща |  Коледни оферти 2023 - Унгария |  Коледни оферти 2023 - Будапеща

Избрани оферти