Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сингапур

Круизен пакет от Сингапур до Индия със златния триъгълник

Номер на оферта

/

238152

Дати & цени

Цената включва

-самолетен билет за полети София – Сингапур, Делхи – София с включен чекиран куфар 20 кг
-самолетен билет за полет Мумбай-Делхи, с включен чекиран куфар 20 кг
-1 нощувка със закуска в хотел 4* в Сингапур
-12 нощувки на база пълен пансион на борда на кораб Celebrity Millennium
-1 нощувка със закуска в Агра в хотел 4*
-2 нощувки със закуска в Делхи в хотел 4*
-2-дневна екскурзионна програма в Златния триъгълник на Индия с англоворящ екскурзовод и превод от водача на групата. Включени входни такси на посещаваните обекти.
-обзорна екскурзия на Сингапур
-участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;
-музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
-ползване на всички съоражения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.
-Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда;
-Трансферите по програмата
-Застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро
-Водач от агенцията при записани минимум 15 туристи

Цената не включва

-Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
-Такса обслужване на кораба в размер на 17.50 USD на човек на ден
-Електронна 30-дневна виза за Индия - 26 USD. Издава се предварително.
-Съдействие за издаване на виза за Индия – 50 лв.

Програма на пътуването

След дълга пауза, отново предлагаме круизно пътуване до Индия, с добавена 3-дневна програма в Златния триъгълник. Един нов маршрут, включващ модерни азиатски мегаполиси и забележителна природа, съчетана с културата и историята на Изтока.

СИНГАПУР - МАЛАЙЗИЯ - ТАЙЛАНД - ШРИ ЛАНКА - ИНДИЯ (Кочи, Мумбай, Делхи, Агра)

Маршрут: София-Сингапур-Пенанг-Пукет-Хамбантота-Коломбо-Кочи-Мумбай-Делхи-Агра-София

ВЕЧЕ БЕЗ ИЗИСКВАНИЯ ЗА КОВИД, ВАКСИНАЦИЯ И ТЕСТОВЕ!

18 дни / 16 нощувки

ДАТИ:
27.11 - 14.12.2023
ЦЕНИ на човек - РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 28.02.2023
Вътрешна кабина - 6750 / 6550 лв
Кабина с прозорец - 7080 / 6880 лв

06.02.2024
ЦЕНИ на човек - РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.04.2023 г.
Вътрешна кабина - 6620 лв / 6820 лв
Кабина с прозорец - 7180 лв / 7380 лв

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Акценти на програмата:

-Включени самолетни билети с чекиран багаж 20 кг
-1 нощувка в 4-звезден хотел в Сингапур преди круиза
-Включена обзорна екскурзия на Сингапур
-12 нощи на борда на Celebrity Millennium с изхранване пълен пансион
-2 нощувки 4-звезден хотел в Делхи
-1 нощувка в 4-звезден хотел в Агра
-Включена пълна екскурзионна програма в Златния триъгълник
-Водач от агенцията

Внимание: Възможно е за това пътуване да се изискват тестове или ваксинация срещу Ковид-19.

=============================================================

ПРОГРАМА

ДЕН 1:
София- Сингапур
Полет София-Сингапур с прекачване.

ДЕН 2:
Сингапур
Сутрешно кацане в Сингапур. Начало на обзорна екскурзия. Сингапур е един модерен мегаполис, съчетал множество култури и архитектурни стилове. Ултрамодерни небостъргачи и търговски центрове съжителстват с малки традиционни кварталчета. Усеща се влиянието на китайска, малайзийска и индийска култура. Всичко това е заобиколено от буйна зелена растителност. Не напразно градът е считан за най-зеленият и чист мегаполис в Азия. Ще се отправим към колониалния център на Сингапур и най-значимите му старинни сгради – Върховния съд, катедралата Св.Андрей, старинния хотел Рафълс. Ще продължим към символа на града – Мерлион, митическо същество с глава на лъв и тяло на риба. Минавайки през центъра на града, ще видим архитектурни шедьоври от края на 20 и началото на 21 век: театралния комплекс Еспланда, небостъргачите Рафълс Плейс. Ще посетим китайския квартал с будисткия му храм, старинни къщи-магазини и ултрасъвременни офиси, чайни и сувенирни магазини. Трансфер до хотел. Настаняване. Вечерта можете да наблюдавате светлинното и музикално шоу в Gardens By The Bay. То е безплатно и се провежда всеки ден между 19:45 и 20:45. Нощувка.

ДЕН 3:
Сингапур, отплава в 20:00 ч.
Закуска. Свободно време за разходка из града. Възможност за посещение на прочутия хотел „Марина Бей Сандс“ и изкачване на обзорната площадка на 57-мия етаж на кула 3. Връщане в нашия хотел и освобождаване на стаите. Трансфер до пристанище. Настаняване на борда на кораба. Отплаваме в 20:00.

ДЕН 4:
плаване
Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

ДЕН 5:
Пенанг, Малайзия 08:00-18:00 ч
Островът е наричан още „Перлата на Малайзия“. Предлагаме ви екскурзия(срещу доплащане), по време на която ще посетим Джорджтаун- част от световното културно наследство и известен с графитите по сградите си. Няма да пропуснем да ви покажем и най-голямата ферма за пеперуди в Азия – райско място, където стотици пеперуди кръжат около Вас. Ще ви заведем в местна фабрика за батик и на разходка в ботаническата градина, където ще видите маймуни, дъждовно дърво и палмата, дала името на острова.

ДЕН 6:
о.Пукет, Тайланд 07:00-19:00 ч
Днес ви предлагаме(срещу доплащане) разходка с катер до няколко острова навътре в Андаманско море. Първата спирка е световноизвестният о-в Джеймс Бонд, където е сниман филма „Мъжът със златния пистолет“. По време на пътуването ще се насладите на красотата на известните скали на залива Пханг Нга. С кану ще преплувате по лагуната и тъмните пещери и ще направите шнорхелинг над огромни корали. На връщане, ще спрете за кратко на малкия остров Ранг, за плажуване.

ДЕН 7:
плаване
Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

ДЕН 8:
плаване
Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

ДЕН 9:
Хамбантота, Шри Ланка 08:00-19:00 ч
При първата ни спирка в Шри Ланка ви предлагаме(срещу доплащане) сафари в национален парк. Ще имате възможност да видите от близо и в естествената им среда някои от най-екзотичните азиатски животни – слонове, леопарди, голямо разнообразие от птици. Заедно с изумителните гледки от местната природа, това е едно изживяване, което не бива да пропускате.

ДЕН 10:
Коломбо, Шри Ланка 06:00-17:00 ч
За днес сме подготвили обзорна обиколка на столицата на Шри Ланка(срещу доплащане) . Те ще започне от старата част на Коломбо и район Петах. Ще видим стария пазар и колониални сгради - сградата Пощата и Червената джамия. Ще продължим обиколката си до новата част на град Коломбо, където ще видим сградата на кметството, която прилича на "Белия дом". Ще видите и най-големия парк в Коломбо - Viharamaha Devi. Кръстен е на кралица Вихара Махадеви, майката на крал Дутугемуну. Тук се извисява огромна статуя на Буда, както и серия от водни фонтани. Продължаваме покрай площад "Независимост", международната конферентна зала "Бандаранайке Мемориъл",която е подарък от китайското правителство на г-жа Сиримаво Бандаранайке - първата жена в света на длъжност министър-председател. Ще се насладим на местните аромати и подправки. Ще посетим спокойния храм Seemamalka на езерото Бейра. Той е проектиран от известния архитект Джефри Бауа.

ДЕН 11:
Кочи, Индия, акостира 14:00 ч
Предлагаме ви обзорна екскурзия в Кочи срещу доплащане. „Перлата на Арабско море“ има едно от най-добрите естествени пристанища в света. В продължение на 600 години то е било ключово за търговията с подправки и е приемало търговски кораби от цял свят. Резултатът е една комбинация от култури. Същото разнообразие цари и по уличните пазари и заведения. Ще видим църквата Св.Франциск, в която през 1503 г първоначално е погребан Вашку Да Гама. Няма да пропуснем и 400-годишната синагога Парадеси.

ДЕН 12:
Кочи, Индия, отплава в 17:00 ч
През втория ни ден в Южна Индия сме организирали полудневна разходка с традиционна лодка във водите на реката Алапуза и нейните канали край Кочи. Ще се насладим на буйната растителност, типична за тази част от Индия. Ще посетим местно селище, където ще се вкусим от местната храна и ще се запознаем с живота на местните хора.

ДЕН 13:
плаване
Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

ДЕН 14:
Мумбай(Бомбай), Индия, акостира в 06:30 ч
Добре дошли в града на Bollywood. Предлагаме обзорна екскурзия на Мумбай(срещу доплащане), която ще ви потопи в атмосферата на този забързан и космополитен град. Ще ви покажем типичните за града колониални сгради като музея на Принца на Уелс, гарата Victoria Terminus и часовниковата кула Rajabai. Ще ви запознаем с невероятната личност на Махтма Ганди в Mani Bhavan, а след това ще преминем по крайбрежната алея Marine Drive. Подгответе се за много впечатления и заредете фотоапаратите.

ДЕН 15:
Мумбай, Индия, напускане на кораба
Днес след закуска освобождаваме каютите и се отправяме към летището в Мумбай за полет до Делхи. След кацане, имаме трансфер до Агра(около 4 ч), където ще пренощуваме в 4-звезден хотел.

ДЕН 16:
Агра, Индия
В днешния ден ще посетим Тадж Махал - една от най-разпознаваемите и вълнуващи забележителности в света. Дворецът е построен от Шах Джахан, за да съхрани тялото на любимата му съпруга Мумтаз Махал, която починала при раждането на 14-тото си дете, през 1631 г. Изграждането на Тадж Махал започва около 1632 г. и е завършено около 1653 г., от хиляди строители и занаятчии. Тадж Махал е най-добрият пример за мугалския архитектурен стил, който съчетава елементи от персийски, турски и индийски архитектурни стилове. През 1983 г. Тадж Махал е включен в списъка на ЮНЕСКО на световното архитектурно наследство. Ще посетим форта на Агра, известен още като „Червения форт“, построен през 16 век. Екскурзията е включена в цената. Трансфер от Агра до Делхи (около 4 ч) и настаняване в хотел 4*в Делхи. Нощувка.

ДЕН 17:
Делхи, Индия
Закуска. Следва обзорен тур на Делхи. Ще видите забележителности като Джама Масджит - една от най-притегателните религиозни постройки в целия свят, ще разгледате цветния пазар Чандни Чок на рикша, Черверната крепост, гробницата на Хамаюн, Кутб Минар и други. Включено в цената. Вечеря и нощувка.

ДЕН 18:
Делхи, Индия
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летище за ранен сутрешен полет до София. Кацане в България в късния следобед.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:

Депозит: 2000 лв/човек при записване
Доплащане до 10.10.2023

Депозит: 2000 лв/човек при записване
Доплащане до 20.12.2023

НЕУСТОЙКИ ПРИ АНУЛАЦИЯ:
до 10.10.2023 - загуба на депозита
10.10-27.10.2023 - 50%
след 10.10.2023 - 100%

Неустойки при анулация:
до 20.12.2023 - загуба на депозита
21.12.2023-08.01.2024 - 50%
след 08.01.2024 - 100%

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Сингапур |  Оферти - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Круизи 2024 - Сингапур |  Круизи 2024 - Сингапур

Избрани оферти