Оферта номер: 231959

МАЙСКИ И СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ЛЕСКОВАЦ С ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ

Дати и цена
05 септември 2020 г. - Цена от 119 лв.
Цената включва
Транспорт с комфортен автобус;
1 нощувка със закуска в hotel Gros 2* в Лесковац;
1 ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ С БОГАТО МЕНЮ, ЖИВА МУЗИКА И НЕОГРАНИЧЕНИ НАПИТКИ;
БОНУС! Посещение на Пирот и Ниш с възможност за кратка разходка;
БОНУС! Посещение на Нишка Баня;
Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с асистанс и лимит на отговорност 5000 EUR на застрахователна компания „Армеец“;
Водач от България.
Цената не включва
Разходи от личен характер;
СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ЛЕСКОВАЦ
КУПОН И ЗАБАВЛЕНИЯ ПО БАЛКАНСКИ!!!
НАСТАНЯВАНЕ В GROS HOTEL 2* В ЛЕСКОВАЦ
1 нощувка с 1 закуска
1 ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ С БОГАТО МЕНЮ, ЖИВА МУЗИКА И НЕОГРАНИЧЕНИ НАПИТКИ
Дати на отпътуване: 05.09.-06.09.2020

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТРЪГВАНЕ ОТ ПЛОВДИВ И КЪРДЖАЛИ И СТАРА ЗАГОРА!!!
ТОП ЦЕНА – 119 лв

1 ден
Отпътуване от София в 09:00ч. По пътя посещение на Пирот. Свободно време за разходка из централната част на града. Отпътуване за Ниш. Свободно време за разходка и разглеждане на забележителностите на града: Нишката крепост, построена през 18-и век. Намира се на десния бряг на река Нишава, в центъра на Ниш. Крепостта има четири големи порти - Стамбул, Белград, Видин и Великата порта. Друга интересна забележителност е Паметникът на Стеван Сремац и героя му Калча. Почти всички туристи спират за снимка с този паметник, но малцина знаят кои са хората, които той изобразява. Всъщност това са писателят Стеван Сремац (на когото е наименувана и библиотеката в Ниш) и неговият герой ловецът Калча с вярното си куче. Паметникът се намира на главната пещеходна улица в Ниш. Точно, където се намира, се отделя една по-малка, павирана уличка, цялата поръбена с кафани (кафенета) и ресторанти.

Ще посетите още и Черепната кула. Нарича се още Челе кула и е построена 1809г. Намира се на 2км от центъра на града. Изградена е от черепите на 952-ма сръбски въстаници, загинали в битката при Чегар. Обезглавени са по заповед на турския главнокомандващ Хуршид паша. Отпътуване за Лесковац. Градът е разположен в Лесковската котловина. През града преминава река Ветерница. Според местна легенда в подножието на хълма в близост до днешния град е имало езеро, което пресъхнало и на същото място поникнало лесково дърво. Оттам произлязло и името на града - Лесковац. Днес градът е известен с фестивала Рощилиада, фестивал на сръбската скара, който се провежда ежегодно в края на Август - началото на Септември. По време на дните на фестивала можете да се насладите на невероятната сръбска скара - увияч, плескавица, кебапчета, вешалица, печени прасенца, както и на бира, музика и добро настроение. Настаняване в хотел Gros 2*. Вечерта - парти вечеря с музика на живо, богато меню и неограничена консумация на напитки. Нощувка.

2 ден
Закуска. Свободно време за разходка в Лесковац. Отпътуване за България около обяд. По пътя посещение на Нишка баня. SPA курортът се посещава не само от жителите на Ниш, за които е любимо място за отдих през почивните дни, но също така от туристи от цялата страна и чужбина. Курортът разполага с 5 топли минерални извора, с температура между 36 - 38 градуса. Възможност за разходка и обяд. Пристигане в София привечер.


Цена за възрастен в двойна/тройна стая-119 лв
Доплащане за единично настаняване-62 лв
Цена за дете до 11.99- 99 лв
Цена за допълнителна седалка-60 лв

Допълнителна информация

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 25
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой участници: 7 дни
Хотелите по програмата се препотвърждават 7 дни преди дата на отпътуване.

Условия за записване:

50 % Депозит при записване
Доплащане – 30 дни преди дата на отпътуване

Необходими документи:

Лична карта или международен паспорт с валидност 6 месеца от дата на пътуването
За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариално заверена декларация – съгласие от едния или двамата родители (оригинал + 2 копия) и копие от Акт на Раждане.
Изпрати запитване
ЛЕТЕН УИКЕНД В  ЛЕСКОВАЦ
от 139 лв.
ЛЕТЕН УИКЕНД В ЛЕСКОВАЦ
1 нощувки
Автобус
Лесковац
5 летни фестивала в Сърбия, които да посетиш
Нова година в Сърбия - топ 10 места за празнуване
Земун - различният квартал на Белград