Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лисабон

ЛИСАБОН - ПРЕДКОЛЕДНА ЕКСКУРЗИЯ

Номер на оферта

/

238272

Дати & цени

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
РЪЧЕН БАГАЖ 1 МАЛКА ЧАНТА - 40X20X25 СМ;
ТРАНСФЕРИ;
3 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ;
ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА ЛИСАБОН С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ.

Цената не включва

ЧЕКИРАН БАГАЖ;
ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ;
БИЛЕТИ ЗА ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ;
ГРАДСКА ТАКСА (СИТИ ТАКСА) В ХОТЕЛА;
СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКИТЕ БЕСЕДИ;
СПЕЦИАЛНО УПОМЕНАТИТЕ, ЧЕ СА С ДОПЛАЩАНЕ ОБИКОЛКИ И ЕКСКУРЗИИ;
ЗАСТРАХОВКА „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ“;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА;
PCR ИЛИ АНТИГЕНЕН ТЕСТ, АКО ТАКИМА СЕ ИЗИСКВАТ;
ГОРИВНА И/ИЛИ ИНФЛАЦИОННА ТАКСА, АКО ТАКАВА СЕ НАЛАГА;
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в Лисабон в централно разположен хотел, екскурзоводско обслужване на български език, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с размери 40х20х25 см, предварително чекиране и запазени места. Лети се с авиокомпания „Уиз Еър”.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ЦЕНИ и ХОТЕЛИ:

17.11.2023 - 20.11.2023

Хотел Residencial Horizonte***
Цена на човек в двойна стая: 1189 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 1328 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1151 лв.

Хотел Avenida park ***
Цена на човек в двойна стая: 1189 лв
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1151 лв.

Хотел Excelsior ***
Цена на човек в двойна стая: 1198 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 1396 лв.
Цена на трети възрастен в стая: 1168 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни: 1108 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1160 лв.

ПРЕДЛАГАТ СЕ ОЩЕ ХОТЕЛИ, ОСВЕН ПОСОЧЕНИТЕ: Turim Avenida Libertade****, Turim Marques****, Florida**** и др. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ,ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!

Хотелите са централно разположени, в непосредствена близост до пл. „Маркеш де Помбал”, до парка Едуардо VII, на около 20 мин. пеша от стария град (пл. „Росио”)

ВАЖНО: При нощувки в Лисабон туристите (без децата под 12 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 и 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетната цена на екскурзията.

=============================================================

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН – 14:05 ч. - 16:35 ч. полет СофияЛисабон. Трансфер. Настаняване в избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Панорамна обиколка на Лисабон с екскурзовод на български: площад „Рестаурадореш”, площад „Росио”, квартала „Байша”, известните улици в центъра на града: „Аугуста”, „Оуро” и „Прата”, асансьора „Санта Жуста”, Площада на търговията и Триумфалната арка, квартала „Белем“: кулата „Белем“ (отвън), и манастира „Жеронимуш“ (посещение на църквата), включени в Списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство, Паметника на откривателите. Свободно време. Следобед по желание – посещение на кварталите „Байро Алто“ и „Алфама“ с доплащане 59 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва пешеходна разходка с екскурзоводско обслужване на български из „Байро Алто“ с панорамната площадка Сау Педро, арабския квартал „Алфама“ с крепостта Свети Георги, катедралата Се и панорамната площадка Слънчевите порти (входните такси, около 10 евро за крепостта и около 5 евро за катедралата, не са включени в пакетната цена на екскурзията и се заплащат на място). Посещението изисква удобни обувки, тъй като като се ходи пеша, а кварталите са разположени на хълм. Екскурзията се организира при минимум 10 участника. Вечерта – възможност за вечеря в традиционен фадо ресторант в Лисабон с доплащане 108 лв. на човек. Цената включва тристепенно меню, напитки и програма с фадо музика на живо. Вечерята се заявява и заплаща в България, а не на място. Придвижването от и до ресторанта е самостоятелно. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден. По желание - целодневна екскурзия до Синтра, Кабо да Рока, Кашкайш и Ещорил с доплащане 175 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България. Цената включва транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на български, разходка из центъра на Синтра (лятна резиденция на португалските монарси), разглеждане на двореца Кинта да Регалейра - една от най-впечатляващите забележителности на Синтра (дворецът и параклисът към него са забележителни, но най-интересни са спираловидните кладенци в градината, за които се твърди, че са използвани за тайни масонски ритуали и които превръщат двореца в едно от най-загадъчните места в Европа; входната такса, която е около 8 евро не е включена в пакетната цена и се заплаща на място), посещение на Кабо да Рока (най-западната точка на континентална Европа, предлагаща прекрасна гледка към Атлантическия океан), кратки спирки в Кашкайш и Ещорил - едни от най-аристократичните европейски курорти в Португалия. Екскурзията се организира при минимум 10 участника. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Свободно време. По желание – екскурзия до Обидуш, Баталя и Назаре с доплащане 170 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Организира се при минимум 10 участника. Цената включва транспорт с автобус и екскурзоводско обслужване на български. Входната такса за манастира в Баталя, около 8 евро, се заплаща на място. Завръщане в Лисабон. 13:30 ч. - трансфер до летището. 16:20 ч. - 22:10 ч. полет ЛисабонСофия.

Забележки: 1) Стаите в хотела се освобождават до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение в помещение за багаж на хотела; 2) Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпанията през януари 2023. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

=============================================================



ОТНОСНО ЗАПИТВАНИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ВЪПРОСИ ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ, ОТ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Португалия |  Оферти - Лисабон |  Екскурзии - Португалия |  Екскурзии - Лисабон |  Предколедни екскурзии - Португалия |  Предколедни екскурзии - Лисабон

Избрани оферти