Начало / Екскурзии / Екскурзии - Мадрид

МАДРИД - ШЕСТДНЕВНА - ПРЕДКОЛЕДНА

Номер на оферта

/

238274

Дати & цени

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
РЪЧЕН БАГАЖ 1 МАЛКА ЧАНТА - 55X40X20 СМ;
ТРАНСФЕРИ;
5 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ;
ОБИКОЛКА НА МАДРИД С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ.

Цената не включва

ЧЕКИРАН БАГАЖ;
ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ;
БИЛЕТИ ЗА ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ;
ГРАДСКА ТАКСА (СИТИ ТАКСА) В ХОТЕЛА;
СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКИТЕ БЕСЕДИ;
СПЕЦИАЛНО УПОМЕНАТИТЕ, ЧЕ СА С ДОПЛАЩАНЕ ОБИКОЛКИ И ЕКСКУРЗИИ;
ЗАСТРАХОВКА „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ“;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА;
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията е четиридневна и включва 5 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Мадрид, трансфери и богата екскурзоводска програма на български и самолетен билет. Лети се с авиокомпании „Уиз Еър” или „Райънеър” и пакетната цена включва летищни такси, ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с размери 40х20х25 см, предварително чекиране и запазени места.

=============================================================



ОТНОСНО ЗАПИТВАНИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ВЪПРОСИ ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ, ОТ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

18.11.2022 – 07:55 ч. – 10:50 ч. полет София - Мадрид. Трансфер до Мадрид. Обиколка на старата част на Мадрид с екскурзовод: пл. „Ориенте”, пл. „Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”. Настаняване в хотела. Нощувка.

19.11.2022 – Закуска. Свободен ден. Сутринта - по желание посещение на музея Прадо (с доплащане 75 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в музея. Посещението се организира при минимум 6 участника. Следобед – по желание - полудневна пешеходна програма „Мадридските потайности” с доплащане 51 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва двучасова разходка с екскурзовод на български по живописните улички на мавританския квартал, пл. „Санта Ана”, квартала на писателите с мястото, където е била къщата на Сервантес, къщата-музей Лопе де Вега, ул. „Баркийо”, пл. „Пласа дел Рей” с къщата със седемте комина, квартал „Чуека”, сградата на „Паласио Лонгориа”, построен в стил модернизъм, пл. „Барсело” със сградата на Общинския музей на Мадрид в бароков стил от XVII от век, търговската улица „Фуенкарал”, „Гран Виа”. Обиколката се организира при минимум 6 участника. Нощувка.

20.11.2022 – Закуска. Свободно време. Сутринта – по желание - полудневна екскурзия до Толедо - старата столица на Испания (с доплащане 174 лв. + такса за вход в Катедралата и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва транспорт с автобус до Толедо, екскурзоводска беседа на български в автобуса, разходка из историческия център на Толедо, разглеждане на Катедралата. Екскурзията се организира при минимум 6 участника. Следобед – възможност за посещение на Кралския дворец (с доплащане 69 лв.) и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в двореца. Посещението се организира при минимум 6 участника. Нощувка.

21.11.2022 – Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на музеи – музея Реина София, музея Тисен - Борнемиса. Вечерта – по желание вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 152 лв.) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 86 лв). Нощувка.

22.11.2022 – Закуска. Свободен ден. Възможност за предколеден шопинг. Нощувка.

23.11.2022 – Закуска. Трансфер до летището. 11:00 ч. – 15:30 ч. полет Мадрид - София.


Забележка: часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през юли 2022. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Дати през 2022 г. и цени на човек в лeва според настаняването:

Хотел A B C
18.11 - 23.11 1099 1145 1289
Допл. за инд. стая 464 480 546
Нам. за 3-ти възр. 0 45 20
Нам. за дете до 11 г.+2 възр. 80 80 120
Нам. за дете до 11 г.+1 възр. 50 50 60


Доплащане за чекиран багаж:
- до 10 кг в две посоки: 88 лв;
- до 20 кг в две посоки: 108 лв.

Хотели в Мадрид, които ползваме при програмите:

A Espahotel Gran Via***
B Espahotel Plaza de Espana***
C Santo Domingo****

Espahotel Gran V?a*** е съвсем близо до ул. „Гран Виа” и на 250 м от пл. „Испания”;
Espahotel Plaza de Espana*** на пл. „Испания” и съвсем близо до ул. „Гран Виа”;
Santo Domingo**** е съвсем близо до ул. „Гран Виа” и на 500 м от пл. „Испания”.

Възможно е през 2022 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 4 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

=============================================================



ОТНОСНО ЗАПИТВАНИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ВЪПРОСИ ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ, ОТ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Мадрид |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Мадрид |  Предколедни екскурзии - Испания |  Предколедни екскурзии - Мадрид

Избрани оферти