Начало / Екскурзии / Екскурзии - Коста Брава

Maria del Mar Hotel - Коста Брава през 2021 - Слънчева Каталуния

Номер на оферта

/

235924

Дати & цени

Програма на пътуването

Включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ:

ФИНАНСОВО БЕЗРИСКОВА резервация - депозит при резервация 50 лв и доплащане 20 дни преди тръгване;
ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни;
50% ОТСТЪПКА от PCR тестове на лаборатория Рамус за самолетните и автобусните програми (Когато има наложено задължително изискване за отрицателен тест за осъществяване на пътуването);
ВКЛЮЧЕНА медицинска застраховка Traveller от Евроинс, с покритие 10 000 евро, включително и за риск от заразяване с COVID-19;
БОНУС без аналог - при установяване на covid-19 по време на пътуване - БЕЗ РАЗХОДИ за лечение, карантинен престой и връщане в България. (Това покритие стандартно не се включва в медицинската застраховка);
БОНУС без аналог - Застраховка Отмяна на пътуване (включена във всеки пакет).


Maria del Mar Hotel

Местоположение:

Хотелът се намира в сърцето на курорта Лорет де Мар, на 300 метра от централния плаж и на около 15 минути от плаж Fаnals. Заобиколен е от ресторанти, барове и магазини. Състои се от две сгради и е изцяло реновиран през 2015 година. Хотелът има удобна транспортна връзка с главните туристически атракции в Коста Брава.

Територия:

Oткрит и закрит (отопляем през зимата) басейн, детски басейн, солариум, анимационна програма (всеки ден - караоке, танци, игри), фитнес зала, детски клуб, 24 часова рецепция, паркинг (платен).

Стаи:

Всички стаи са комфортно обзаведени и удобни за семейна почивка. Разполагат с климатик, телевизор със сателитни канали, сейф, безжичен интернет, баня с душ/вана, сешоар, малък хладилник (срещу депозит). Допълнителните легла са тип разгъваеми легла.

Изхранене и заведения:

Ресторантът е с обслужване на бюфет, който е един от най-добрите в региона. Предлагат се ястия и от меню. Гостите могат да се възползват още от грил-ресторант, бар, кафене.


Дати и Цени



Цените са в ЛЕВА на база закуска обяд и вечеря с включени вино и вода по време на обяда и вечерята, за ранни записвания до 24.06.2021 г. Пансион FB+

Ден 1

София - Барселона - Лорет де Мар

Директен полет София - Барселона с авиокомпания Bulgaria Air. Кацане на летище Барселона и трансфер до хотела в Лорет де Мар (продължителност около 1,30 ч). Настаняване. Вечеря. Нощувка.

Ден 2

Барселона (приблизително в посока - 70 км)

Закуска. Панорамна обиколка на Барселона (включена в цената). Барселона е втория по големина град в Испания и столица на район Каталуния - един от най-обичаните градове, който за да можеш да го разбереш и усетиш, трябва да го посетиш. По време на обзорната обиколка ще разгледаме: визитната картичка на града "Саграда Фамилия" (отвън); две от най-известните къщи, построени от гениалния архитект Антони Гауди - "Каса Батийо" и "Ла Педрера" (отвън); емблематичния булевард "Грасия"; площад "Испания" - сърцето на Барселона; арената за бикоборство "Арена Монументал" (Каталуния е вторият испански регион, наложил забрана за корида с бикове от 2012 г). Свободно време за разходка и разглеждане на: площад "Каталуния", откъдето започва най-оживената пешеходна улица на града - "Рамбла"; новият и модерен квартал "Ейшампле"; Готическия квартал със своите криволичещи и тесни средновековни улички, изпълнени с модерни барове и ресторанти. Връщане в хотела. Информационна среща с Вашия представител в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 3

Тоса де Мар (приблизително в посока - 20 км) и Абатство Монсерат (приблизително в посока - 120 км)

Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия по желание.

  • Сутрин: полудневна екскурзия до Тоса де Мар - едно от най-романтичните места на район Коста Брава. Днешния град се издига на мястото, където през античността се е намирала римска крепост. Екскурзията започва с разходка с корабче (включено в цената) до пристанището на Тоса де Мар. Пътят до крайбрежния град разкрива една прекрасна панорама, възпявана от много писатели и поети. Свободно време за разходка из китните улички на някогашното рибарско селце, които ще ви предадат една неповторима испанска атмосфера.
  • След обяд: екскурзия до Абатство Монсерат с "Черната Мадона". Манастирът "Монсерат" се намира в едноименната планина (в превод - Назъбената планина), сгушен сред скали, всяка от които носи своя легенда. По време на пътуването ще се насладите на уникални природни пейзажи, а пристигайки в манастира ще изживеете една неповторима духовна наслада. Най-голямата и значима ценност, която се съхранява в "Монсерат" е "Черната Мадона" - светинята, покровителката на Каталуния.

Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Ден 4

Барселона (приблизително в посока - 70 км)

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия-трансфер за свободно разглеждане на Барселона (в цената на екскурзията не са включени входни такси и екскурзоводско обслужване). Тази екскурзия е автобусен трансфер от хотела до 2 спирки в центъра на Барселона. Първа спирка: "Аквариума". Желаещите да посетят "Аквариума" и свободно да разгледат града до часа на обратния за хотела трансфер - могат да слязат тук; Втора спирка: стадиона "Камп Ноу". Желаещите да посетят стадиона, могат да слязат тук, ще имат два часа свободно време за разглеждане, след което с трансферния автобус ще бъдат върнати до първата спирка "Аквариума" и ще имат свободно време в града до часа на обратния за хотела трансфер. Входните такси се заплащат индивидуално от всеки турист на място. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 5

Барселона (приблизително в посока - 70 км)

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна целодневна екскурзия Шедьоврите на Гауди - световно наследство под закрилата на ЮНЕСКО. Тази обиколка показва чудесата на визионера-архитект Антонио Гауди. Всяка една от неговите творби е уникален шедьовър в архитектурата и е включена в списъка на ЮНЕСКО. Посещение на "Парк Гюел" (включена входна такса) със своята необикновена архитектура, фигури и статуи, изградени от малки, цветни, порцеланови парченца. И, разбира се, посещение на необикновената "Ла Саграда Фамилия" (включена входна такса) - впечатляваща както отвътре, така и отвън, църква, която не наподобява никоя друга по света. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 6

Емпуриабрава и Бесалу (приблизително в посока - 135 км)

Закуска. Свободно време или по желание:

  • Допълнителна целодневна екскурзия до Емпуриабрава и Бесалу. Бесалу - град, за който може би не сте чували, но със сигурност след посещението му, дълго ще носите прекрасен спомен от средновековна Испания. Тук, измежду крепостните стени на средновековния град и мостовете над реката, ще се върнете назад във времето. Спокойният ритъм на тази екскурзията, заедно с всичко видяно, ще направят за вас този ден незабравим. Отпътуване към Емпуриабрава - често непознат както за туристите, така и за мнозина от испанците. Градът е характерен със своите канали, които го превръщат в огромно пристанище и му придават романтичен характер. Разходка с корабче из Каталунската Венеция и вкусен обяд в традиционен ресторант (включени в цената). Връщане в хотела. Вечеря.
  • По желание допълнителна екскурзия Рицарски турнир и Фламенко вечер - впечатляващ шоуспектакъл с рицарски турнир и фламенко танци. Мечтали ли сте някога да бъдете поканени от граф в неговия замък? Мечтали ли сте да се потопите в истинската атмосфера на средновековието, а пред очите ви смели рицари да оспорват уменията и смелостта си? Тази вечер ще имате възможността да се пренесете в приказния свят на графове, рицари и красиви дами. Пред очите ви ще оживеят историите на миналото, докато вие похапвате от типичната вечеря и пиете вино от графската изба (включено в цената). След турнира, победителя ще ни покани в балната зала, където ще се потопите в ритъма на танца. Красиви коне ще танцуват фламенко пред очите ви, а невероятният балет ще ви остави без думи. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 7

Барселона (приблизително в посока - 70 км)

Закуска. Свободно време. По желание допълнителна следобедно-вечерна екскурзия Светлинното шоу на Магичните фонтани на Барселона. Отпътуване към едно от най-често посещаваните места в Барселона - Магическите фонтани. Преди да се потопите в магията им, ще имате свободно време за посещение на старата арена за корида, днес превърната в шопинг център "Аренас мол" и/или архитектурния музей "Побле Еспаньол" (в превод "Испанско село"), намиращ се на хълма Монтжуик - създаден е през 1929г. по случай Световно изложение в Барселона. Целта е да покажат на света архитектурното многообразие на Испания в стила на всички нейни области. И като чудесен завършек, ще видите Магическите фонтани - истински вечерен спектакъл на вода и светлина, една от най-популярните атракции на Барселона. Връщане в хотела. Студена вечеря. Нощувка.

Ден 8

Барселона - София Закуска.

Освобождаване на стаите до 10 часа. Свободно време или по желание допълнителна целодневна екскурзия Светът на Дали (приблизително в посока - 100 км, 1,30 ч). Салвадор Дали е явление не само в света на изкуството, а и в обществения живот на хората през ХХ в. Около него винаги витае мистериозност. Намерил своето място в историята на изкуството като символ на сюрреализма, Салвадор Дали неизменно се свързва и с цялостния образ на родната си Каталуня. Разглеждане на театъра - музей на Салвадор Дали във Фигерас (включен в цената билет за вход), построен под негово ръководство и рожба на изключителното му въображение. Посещение на Замъка в Пубол, подарен от художника на любимата му жена и муза - Гала. Трансфер до летището в Барселона и полет за София с авиокомпания Bulgaria Air.

Полетно разписание:

(авиокомпаниите си запазват правото да променят часовете на полетите)

София - Барселона: 15:55 - 17:55

Барселона - София: 18:45 - 22:35

Трансфер летище - хотел - летище:

Продължителност: около 1 ч. и 30 минути в посока с 3*/4* автобус.



Допълнителни екскурзии



Цена за възрастен 25 BGN
Antigenne тест връщане - в ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС
ИСПАНИЯ,БАРСЕЛОНА

ТАЛОН

За Антигенен тест

Издаден от туроператор

Този Талон за отстъпка е издаден на база на споразумение между туроператор и лаборатории "Рамус".

За да се смята този талон за валиден към него трябва да има приложен билет за антигенен тест издаван от туроператор. Липсата на билет прави талона невалиден.

Ползват антигенен тест заплатен предварително към туроператор

Тестът се заплаща от туроператор по фактура и банков път към лаборатории Рамус.



Цена за възрастен 25 BGN
Antigenne тест отпътуване- в ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС
ИСПАНИЯ,БАРСЕЛОНА

ТАЛОН

За Антигенен тест

Издаден от туроператор

Този Талон за отстъпка е издаден на база на споразумение между туроператор и лаборатории "Рамус".

За да се смята този талон за валиден към него трябва да има приложен билет за антигенен тест издаван от туроператор. Липсата на билет прави талона невалиден.

Ползват антигенен тест заплатен предварително към туроператор

Тестът се заплаща от туроператор по фактура и банков път към лаборатории Рамус.



Цена за възрастен 50 BGN
PCR тест връщане - в ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС
ИСПАНИЯ,БАРСЕЛОНА

ТАЛОН

За PCR тест

Издаден от туроператора

Този Талон за отстъпка е издаден на база на споразумение между туроператора и лаборатории "Рамус".

За да се смята този талон за валиден към него трябва да има приложен билет за PCR тест издаван от туроператора. Липсата на билет прави талона невалиден.

Ползват PCR тест заплатен предварително към туроператора.

Теста се заплаща от туроператора по фактура и банков път към лаборатории Рамус.



Цена за възрастен 50 BGN
PCR тест отиване - в ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС
ИСПАНИЯ,БАРСЕЛОНА

ТАЛОН

За PCR тест

Издаден от туроператора

Този Талон за отстъпка е издаден на база на споразумение между туроператора и лаборатории "Рамус".

За да се смята този талон за валиден към него трябва да има приложен билет за PCR тест издаван от туроператора. Липсата на билет прави талона невалиден.

Ползват PCR тест заплатен предварително към туроператора.

Теста се заплаща от туроператора по фактура и банков път към лаборатории Рамус.



Панорамна обиколка на Барселона
ИСПАНИЯ,БАРСЕЛОНА

Барселона е втория по големина град в Испания и столица на район Каталуния - един от най-обичаните градове, който за да можеш да го разбереш и усетиш, трябва да го посетиш. По време на обзорната обиколка ще разгледаме: визитната картичка на града "Саграда Фамилия" (отвън); две от най-известните къщи, построени от гениалния архитект Антони Гауди - "Каса Батийо" и "Ла Педрера" (отвън); емблематичния булевард "Грасия"; площад "Испания" - сърцето на Барселона; арената за бикоборство "Арена Монументал" (Каталуния е вторият испански регион, наложил забрана за корида с бикове от 2012 г). Свободно време за разходка и разглеждане на: площад "Каталуния", откъдето започва най-оживената пешеходна улица на града - "Рамбла"; новият и модерен квартал "Ейшампле"; Готическия квартал със своите криволичещи и тесни средновековни улички, изпълнени с модерни барове и ресторанти.


Цената включва

беседа на български език


Цената не включва

разходи от личен характер




Цена за възрастен 98 BGN
Цена за дете 49 BGN
Абатство Монсерат с Черната Мадона
ИСПАНИЯ,БАРСЕЛОНА

Манастирът "Монсерат" се намира в едноименната планина (в превод - Назъбената планина), сгушен сред скали, всяка от които носи своя легенда. По време на пътуването ще се насладите на уникални природни пейзажи, а пристигайки в манастира ще изживеете една неповторима духовна наслада. Най-голямата и значима ценност, която се съхранява в "Монсерат" е "Черната Мадона" - светинята, покровителката на Каталуния.


Цената включва

транспорт и беседа на български език.


Цената не включва

разходи от личен характер




Цена за възрастен 48 BGN
Цена за дете 24 BGN
Тоса де Мар с включена разходка с корабче
ИСПАНИЯ,БАРСЕЛОНА

Тоса де Мар е едно от най-романтичните места на район Коста Брава. Днешния град се издига на мястото, където през античността се е намирала римска крепост. Екскурзията започва с разходка с корабче (включено в цената) до пристанището на Тоса де Мар. Пътят до крайбрежния град разкрива една прекрасна панорама, възпявана от много писатели и поети. Свободно време за разходка из китните улички на някогашното рибарско селце, които ще ви предадат една неповторима испанска атмосфера.


Цената включва

еднопосочен билет за корабче, еднопосочен трансфер и беседа на български език


Цената не включва

разходи от личен характер




Цена за възрастен 68 BGN
Цена за дете 34 BGN
Екскурзия-Трансфер до Барселона
ИСПАНИЯ,БАРСЕЛОНА

Тази екскурзия е автобусен трансфер от хотела до 2 спирки в центъра на Барселона. Първа спирка: "Аквариума". Желаещите да посетят "Аквариума" и свободно да разгледат града до часа на обратния за хотела трансфер - могат да слязат тук; Втора спирка: стадиона "Камп Ноу". Желаещите да посетят стадиона, могат да слязат тук, ще имат два часа свободно време за разглеждане, след което с трансфера ще бъдат върнати до първата спирка "Аквариума" и ще имат свободно време до часа на обратния за хотела трансфер. Входните такси се заплащат индивидуално от всеки турист на място.


Цената включва

Автобусен транспорт по маршрут: хотел - "Аквариум" - "Камп Ноу" - "Аквариум" - хотел. Трансферите се извършват по разписание, което ще получите по време на информационната среща или преди екскурзията.


Цената не включва

екскурзоводско обслужване и входни такси, заплащащи се индивидуално от всеки турист на място. Входна такса за Аквариума - 21 евро за възрастен, 16 евро за дете между 5 и 11 години, 8 евро за дете между 3 и 5 години; Входна такса за стадиона "Камп Ноу" - 23,50 евро за възрастен, 10 евро за лица над 70 години, 10 евро за дете между 4 и 10 години; Посочените цени са ориентировъчни и валидни към дата 15.06.2020 г.




Цена за възрастен 176 BGN
Цена за дете 88 BGN
Шедьоврите на Гауди – световно наследство под закрилата на ЮНЕСКО
ИСПАНИЯ,БАРСЕЛОНА

Тази обиколка показва чудесата на визионера-архитект Антонио Гауди. Всяка една от неговите творби е уникален шедьовър в архитектурата и е включена в списъка на ЮНЕСКО. Посещение на "Парк Гюел" (включена входна такса) със своята необикновена архитектура, фигури и статуи, изградени от малки, цветни, порцеланови парченца. И, разбира се, посещение на необикновенната "Ла Саграда Фамилия" (включена входна такса) - впечатляваща както отвътре, така и отвън, църква, която не наподобява никоя друга по света. Свободно време.

Важно: Желателна е предварителна резервация. На място свободни места не се гарантират.


Цената включва

трансфер, беседа на български език, входна такса за "Ла Саграда Фамилия" и Паркът "Гюел".


Цената не включва

разходи от личен характер.




Цена за възрастен 138 BGN
Цена за дете 69 BGN
Емпуриабрава и Бесалу – среща на средновековието със съвременния свят
ИСПАНИЯ,БАРСЕЛОНА

Бесалу - град, за който може би не сте чували, но със сигурност след посещението му, дълго ще носите прекрасен спомен от средновековна Испания. Тук, измежду крепостните стени на средновековния град и мостовете над реката, ще се върнете назад във времето. Спокойният ритъм на тази екскурзията, заедно с всичко видяно, ще направят за вас този ден незабравим. Отпътуване към Емпуриабрава - често непознат както за туристите, така и за мнозина от испанците. Градът е характерен със своите канали, които го превръщат в огромно пристанище и му придават романтичен характер. Разходка с корабче из Каталунската Венеция и вкусен обяд в традиционен ресторант (включени в цената).


Цената включва

транспорт, билет за корабче по каналите на Емпуриябрава, обяд и беседа на български език


Цената не включва

разходи от личен характер.




Цена за възрастен 108 BGN
Цена за дете 54 BGN
Рицарски турнир и Фламенко вечер с включена входна такса и вечеря
ИСПАНИЯ,БАРСЕЛОНА

Мечтали ли сте някога да бъдете поканени от граф в неговия замък? Мечтали ли сте да се потопите в истинската атмосфера на средновековието, а пред очите ви смели рицари да оспорват уменията и смелостта си? Тази вечер ще имате възможността да се пренесете в приказния свят на графове, рицари и красиви дами. Пред очите ви ще оживеят историите на миналото, докато вие похапвате от типичната вечеря и пиете вино от графската изба. След турнира, победителя ще ни покани в балната зала, където ще се потопите в ритъма на танца. Красиви коне ще танцуват фламенко пред очите ви, а невероятният балет ще ви остави без думи.


Цената включва

трансфер, входна такса, удобни предни места по време на турнира, вечеря.


Цената не включва

разходи от личен характер.




Цена за възрастен 68 BGN
Цена за дете 34 BGN
Магическите фонтани на Барселона
ИСПАНИЯ,БАРСЕЛОНА

Отпътуване към едно от най-често посещаваните места в Барселона - Магическите фонтани. Преди да се потопите в магията им, ще имате свободно време за посещение на "Аренас мол" - най- новият шопинг център на Барселона и/или архитектурния музей "Побле Еспаньол" (в превод "Испанско село"), намиращ се на хълма Монтжуик - създаден е през 1929г. по случай Световно изложение в Барселона. Целта е да покажат на света архитектурното многообразие на Испания, да съберат всичките й нюанси на едно място, построявайки макети на най-видните й забележителни места. Ще видите 117 сгради, многобройни площади и улици от различни краища на страната. И като чудесен завършек, ще видите Магическите фонтани - истински вечерен спектакъл на вода и светлина, една от най-популярните атракции на Барселона.


Цената включва

трансфер и беседа на български език


Цената не включва

входни такси, разходи от личен характер.




Цена за възрастен 120 BGN
Цена за дете 60 BGN
Светът на Дали с включени входни такси за Музея на Салвадор Дали и Замъка Пубол
ИСПАНИЯ,БАРСЕЛОНА

Салвадор Дали е явление не само в света на изкуството, а и в обществения живот на хората през ХХ в. Около него винаги витае мистериозност. Намерил своето място в историята на изкуството като символ на сюрреализма, Салвадор Дали неизменно се свързва и с цялостния образ на родната си Каталуня. Разглеждане на Театъра - музей на Салвадор Дали във Фигерас, построен под негово ръководство и рожба на изключителното му въображение; Посещение на Замъка в Пубол, подарен от художника на любимата му жена и муза - Гала.


Цената включва

трансфер, беседа на български език и входни такси за Музея на Салвадор Дали и Замъкът "Пубол".


Цената не включва

разходи от личен характер.


Резервации:

Авансово плащане: 50 лв./ човек при подписване на договор.

Краен срок за пълно плащане: 20 дни преди датата на заминаване.

ВАЖНО:

  1. Минимален брой туристи: няма;

  2. Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

  3. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.

  4. Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

  5. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.

Условия за потвърждаване и анулиране:

20 дни преди обявените дати на тръгване съответната програма ще бъде потвърдена, ако има събран минимум или анулирана, ако такъв липсва.

Ако програмата бъде потвърдена, то в рамките на 24 часа Вашите клиенти трябва да препотвърдят ангажимента си и да заплатят 100% от стойността на почивката

При положителен PCR тест 14 дни преди датата на отпътуване 100% от сумата заплатена се възстановява до 14 дни след датата на пътуване.

При налагане на задължителна карантина при пристигане в дестинацията, сумите заплатени се възстановяват в пълен размер до 14 дни след датата на пътуване

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Коста Брава |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Коста Брава |  Ранни записвания 2024 - Испания |  Ранни записвания 2024 - Коста Брава

Избрани оферти