Начало / Екскурзии / Екскурзии - Александруполис

НЕЗАБРАВИМА КОЛЕДА В ASTIR EGNATIA HOTEL 4*,АЛЕКСАНДУПОЛИС

Номер на оферта

/

232997

Дати & цени

Цената включва

2 нощувки в ASTIR EGNATIA HOTEL 4**** в Александруполис
2 закуски и 1 вечеря
Празнична Коледна вечеря в ресторанта на хотела с богато меню и жива музика
Ползване на вътрешен басейн
Безплатен паркинг
Безплатен интернет
Безплатно ползване на Elixir Fitness Club

Цената не включва

Разходи от личен характер
Доплащане за допълнителна нощувка-115 лв
Доплащане за организиран транспорт-100 лв

Програма на пътуването

НЕЗАБРАВИМА КОЛЕДА В ASTIR EGNATIA HOTEL 4*,АЛЕКСАНДУПОЛИС
ДА ПОСРЕЩНЕМ КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ СРЕД ЛУКСОЗНАТА ОБСТАНОВКА НА 4**** ХОТЕЛ НА БРЕГА НА МОРЕТО
2 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ
ПРАЗНИЧНА КОЛЕДНА ВЕЧЕРЯ НА 25.12.2020 С ЖИВА МУЗИКА
ДАТА- 24.12.20-26.12.2020
ЦЕНА-239 ЛВ НА ЧОВЕК
***Възможност за организиран транспорт
Пакетни цени

ЦЕНА за човек в ДВОЙНА / ТРОЙНА стая: 239 лв.
ЦЕНА за ДЕТЕ от 0 до 12 г при двама пълноплащащи- БЕЗПЛАТНО
Доплащане за ЕДИНИЧНО настаняване: 135 лв
Доплащане за седалка в автобус за деца до 12 г-60 лв
Хотелско настаняване по програмата
ASTIR EGNATIA HOTEL 4****
https://www.astiregnatia.com/

Astir Egnatia се намира в непосредствена близост до морето и плажа на Александуполис, в средата на зелена борова горичка . Хотел Grecotel Egnatia е разположен само на няколко минути пешa от центъра, както и от кметството, парк Парменионас и природонаучния музей на Александруполис. Красивият град е търговски и културен център на Северна Гърция, на 300 км от град Солун.
Легендарните хотели Астир и Егнатия са изцяло възобновени след пълен ремонт и уникално съчетава изискан лукс и перфектно обслужване с всички съвременни удобства и модерни съоръжения. От хотела се откриват спиращи дъха гледки към морето и съсдените острови. Той е с класическа архитектура, а материите избрани за мебелите са коприна, кадифе и кожа и махагон. Персоналът е мнгоезичен и отзивчив и гарантират, че всеки ще получи добро обслужване.
На територията на хотела има два ресторанта- „Босфора” и „Митовете на Езоп”. „Босфора” е средиземноморски ресторант с меню съставено от класически и традиционни храни, за които се използват пресни и подбрани продукти. Той е идеалното място да се отпуснете в комфортна атмосфера с невероятна гледка към Тракийско море и вкусна храна.
Ресторант „Митовете на Езоп” предлага отлични условия за хранене в стилна обстановка, а храната варира от местна тракийска до международна. Ресторантите са за непушачии и са отворени със следното работно време: Закуска: 07:00 – 10:30ч.; Обяд: 13:00 – 16:00ч.; Вечеря: 19:30 – 23:30ч.; Можете да се наслаждавате на разхлаждащи коктейли и закуски на бара край басейна или на марково уиски в лоби бара на хотела. В ресторантите на хотела има дрескод: през деня: ежедневно (не плажно) облекло, и обувки или чехли. Вечерта: Господата да са с дълги панталони.
За спортуващите туристи хотел Астир Егнатия разполага с игрище за тенис и баскетбол, както и фитнес клуб, предлагащ на гостите развлекателни съоръжения и удобства като отопляем закрит басейн, джакузи, турска баня и сауна.
За спокойната почивка на родителите, за децата има предвидени следните удобства: открити и закрити площадки за игра, забавления, два сладководни басейни според възрастта, мини бюфети предлагащи постоянно зареждане на прясни храни и напитки, столчета за хранене предлагат в ресторантите, гледане на деца (по заявка, срещу допълнително заплащане) и бебешки креватчета безплатно
Хотелът е отличен избор и за бизнес туризън, като предлага отличен набор от конферентни и заседателни зали с обща площ от 1,500 кв.м. с всички необходими за това съоръжения.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Александруполис |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Александруполис |  Коледни оферти 2023 - Гърция |  Коледни оферти 2023 - Александруполис

Избрани оферти